Koskoontie 29, Suomusjärven Kettula, Salo

Velaton myyntihinta 142 000 € Myyntihinta: 142 000 €
Käyttöönottovuosi 1920
Pinta-ala
130 m2
tupa, oh 2k, 2mh, eteinen, kph, sauna, wc

Maaseudun rauhallisessa maisemassa upea tilakokonaisuus.

Kiinteistö kokonaisuus muodostuu kahdesta palstasta, joiden kokonaispinta-ala on noin 6,5658 ha. Digitoitua peltoa yhteensä 3,24 ha metsä-ala yhteensä 2,4 ha.

Asuinrakennus rakennettu alun perin 1920, jota laajennettu 1940-, 1970- ja 1980- luvuilla. Talo mahdollistaa omanlaisella pohjallaan monipuoliset ja toimivat tilat jopa kahdelle sukupolvelle. Asuinrakennuksen suurimpia remontteja lämmitysjärjestelmän uusiminen 2008 (maalämpö), käyttövesiputket 2018, kylpyhuone ja sauna saneerattu 2018, ikkunat ja ulko-ovi uusittu, sisäänkäynnin luiska asennettu.

Asuinrakennukselle on teetetty kuntotarkastus, jonka raportin voi saada välittäjältä. Asuinrakennus on luokiteltu energialuokkaan C. Talossa on puuhella, leivinuuni ja puusauna. Patterilämmitys ja kylpyhuoneen lattialämmitys on vesikiertoinen ja maalämmöllä toimiva, ja lisäksi talossa on kaksi ilmalämpöpumppua.

Kiinteistöllä on muitakin rakennuksia, kuten suuri ulkorakennus, autotallirakennus ja vanha pihasauna, joka nykyään toimii lähinnä varastona. Kiinteistöllä on oma porakaivo, josta käyttövesi tulee asuinrakennukseen. Jätevesijärjestelmä on toteutettu muovisilla kolmiosaisilla saostuskaivoilla. Peltoalueet on vuokrattu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella.

Kiinteistön loistava sijainti mahdollistaa erinomaiset yhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsingin keskustaan on alle tunnin matka 110-tietä ja moottoritietä pitkin (noin 80 km). Moottoritielle on matkaa noin 3 minuuttia. Lohjalle ajaa noin 25 minuutissa, Nummelaan 30 minuutissa ja Saloon noin 30 minuutissa.

Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä.

Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika.

Miko Känkänen Kiinteistönvälittäjä, LKV 050 340 1851 miko.kankanen@op.fi

Myös muut seitsemän välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573445
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Koskoontie 29, 25430 KETTULA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    tupa, oh 2k, 2mh, eteinen, kph, sauna, wc
    Asuinpinta-ala
    130 m2
    Ilmoitetut pinta-alat perustuvat rakennuspiirustuksiin ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
    Kokonaispinta-ala
    133,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1920
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    142 000,00 €
    Kiinteistövero
    178,96 € / vuodessa

    Esitetyt kulutus- ja kustannustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista. Ilmoitettu kiinteistöveron määrä on vuodelta 2023

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi (pakastimet), jenkkikaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali.

    Pesutilat

    Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, allaskaappi (WC ja KPH), pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: puulattia, puolipaneeli, tapetti. Olohuone: puulattia, puolipaneeli, tapetti. Makuuhuone 1: puulattia, puolipaneeli, tapetti. Makuuhuone 2: puulattia, puolipaneeli, tapetti. Sauna: Laattialaatta, seinäpaneeli. Kylpyhuone: Laattialaatta, seinäkaakeli. Eteinen: puulattia, puolipaneeli, tapetti. Wc: Lattialaatta, seinäkaakeli, kattopaneeli.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Osin hirsi ja osin puurunkoinen.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Peltikatto uusittu, Pääosin harjakatto, 1973-vuoden laajennuksessa loiva pulpettikatto.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Maalämpö / puu / sähkö.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Vesikiertoiset levypatterit, pesutilassa lattialämmitysputkisto, tulisijoista säteilemällä ja ilmalämpöpumpuilla.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    C 2018

    Tehdyt korjaukset

    Suurimpia remontteja lämmitysjärjestelmän uusiminen maalämpöön vuonna 2008, käyttövesiputket 2018, kph ja sauna saneerattu 2018, ikkunat ja ulko-ovi uusittu, sisäänkäynnin luiska.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    6,6 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Kaavoittamaton, Rakennuslupa 1920. Kaavoittamaton alue, poikkeamislupa Salon rakennusvalvonnasta vaaditaan rakentamiselle. Salon rakennusvalvonta / kaavoituspuoli

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Porakaivo.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Juomakelpoista vettä, ei testattu lähiaikoina, riittävyys ollut hyvä. Suositellaan porakaivon kunnostamista ja talousveden laadun tutkimista.
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Oma jätevesijärjestelmä. Saostuskaivo on hyvä tyhjentää ja purkuoja perata.
    Jätevesihuolto
    Saostuskaivo.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppaan noin 11km (Suomusjärvi). Nummen kauppoihin hieman lyhyempi matka. Nummella myös mm koulu ja apteekki.Terveysasema (Suomusjärven terveystalo). Salon keskustasta löytyy tarpeelliset palvelut. Autolla n. 30 minuuttia. Pääkaupunkiseudulle (keskustaan) autolla vajaassa tunnissa noin 80 km. Lohja 25 minuuttia ja Nummela 30 minuuttia. Koulut: Alakoulu noin 11 km Suomusjärven keskustassa, muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: noin 11 km. Liikenneyhteydet: 110- tieltä vuoroja, muutamassa minuutissa pääsee moottoritielle!

    Ajo-ohjeet

    110- tieltä suuntaan Kettula. Ajetaan, kunnes oikealle kääntyy Koskoontie nro 29.

    Lisätiedot

    Kaupan kohteena oleva kiinteistö on kuolinpesän omistuksessa. Nykyiset omistajat eivät ole asuneet kaupan kohteena olevassa kiinteistössä eikä sen vuoksi ole tietoinen huoneiston tai tarpeiston kunnosta. Sen vuoksi ostajaa on kehotettu tarkastamaan huoneisto, kauppaan kuuluva tarpeisto sekä laitteet erityisen huolellisesti sekä tutustumaan kuntotarkastusraporttiin.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!