Kiinteistönvälitys Salo

OP Koti Lounaismaa Oy

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Salo

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla!

Tervetuloa OP Kotiin, me tunnemme Salon kuin omat taskumme.

Tiimiimme kuuluu yhteensä 10 kiinteistönvälittäjää ja olemme todellisia asumisen ja kodin vaihtamisen asiantuntijoita. Meillä kaikilla on LKV-tutkinto tuoreinta työntekijäämme lukuun ottamatta ja lisäksi yrityksestämme löytyy YKV-tutkinnon suorittaneita sekä kaupanvahvistajia ja kiinteistöjen arvioitsijoita. Kokemusta kiinteistönvälityksestä meiltä löytyy yhteensä peräti 161 vuoden verran. Meiltä saat kaikki asunnon myyntiin, ostamiseen ja asumiseen liittyvät palvelut saman katon alta.

Salon seutu. Me tunnemme kaupungin, asuinalueet, asunnot ja asumisen läpikotaisin ja olemme alueemme markkinajohtaja. Kun ajatuksissa on uuden kodin ostaminen tai vanhan myyminen, ota meidät avuksesi. Saat ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän jonka tärkein tehtävä on ratkaista Sinun asuntoasiasi kerralla kuntoon. Oman välittäjäsi lisäksi me kaikki välittäjät myymme juuri Sinun asuntoasi. Saat myös Suomen luotetuimman kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut käyttöösi.

Me huolehdimme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei Sinun asiakkaana tarvitse kantaa murhetta asiasta. Sinä asiakkaana olet meille kaikista tärkein. Olemme säännöllisesti Sinuun yhteydessä sillä tavalla kuin haluat. Löydämme sopivan ratkaisun ja haluamme myös kuulla mitä Sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen. Yhdessä olemme enemmän.

Palkkioomme sisältyy aina:

Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat dronekuvineen sekä 3D virtuaaliesitys. Ammattilainen valitsee hyvät kuvakulmat ja tuo kotisi parhaat puolet esiin.

Et saa vain yhtä kiinteistönvälittäjää vaan koko tiimin ammattitaidon käyttöösi.

Omistaja-asiakkaana voit käyttää myös OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

Kannamme vastuumme tekemisestämme, emme peri kuluja ellei kauppaa synny.

OP Koti on tuonut yhteen asunnon ostajat ja myyjät jo vuodesta 1946. Voit jättää kiinteistönvälityksen huoleksemme levollisin mielin ja keskittyä unelmiesi toteuttamiseen.

Ota yhteyttä heti, haasta meidät ja vaadi parasta!

PALVELUHINNASTO: Asuinkiinteistöt ja -huoneistot 3,95 % velattomasta kauppahinnasta. Vapaa-ajan kohteet 3,95 % velattomasta kauppahinnasta. Asuinhuoneistojen minimipalkkio 2 800 euroa. Asuinkiinteistöjen minimipalkkio 3 500 euroa. Vapaa-ajankohteiden minimipalkkio alk. 4 000 euroa. Lisäksi lisätään asiakirjakulut alk. 245 euroa. Ei kuluja ellei kauppaa.