Kiinteistönvälitys Ylivieska

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Arviointi- ja yritysasiakkaat
Ylivieska

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Ylivieska

OP Koti Pohjanmaa tuntee alueesi ja palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kun suunnittelet vanhan kotisi myyntiä tai unelmiesi kodin ostamista, valitse kumppaniksi kokenut ja ammattitaitoinen välittäjä.

OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä. (Suomi tänään 2021 -tutkimus, Taloustutkimus Oy). Parhaan kokonaisarvosanan tutkimuksessa saanutta OP Kotia arvostetaan mm. luotettavuudessa, asiantuntevassa paikallisessa palvelussa, aktiivisessa yhteydenpidossa, mainonnan näkyvyydessä ja digitaalisissa palveluissa

Asunnolle pitää olla ostaja ja ostajalle asunto – meillä on molempia. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva välitystarjous! Uusilla lisäpalveluillamme saat helpotusta asunnonvaihtoon.

Me teemme asunnonvaihdon Sinulle helpoksi. Nyt löydät ratkaisut vanhan kodin myymiseen ja uuden ostamiseen. Hyvät valokuvat ja tarkoin laaditut myyntiargumentit kohteesta herättävät ostajan mielenkiinnon saapua asuntonäyttöön.

Tarjontaamme kuuluvat myös vuokra-asunnot, vapaa-ajanasunnot ja toimitilat. Asuntokaupat muodostavat usein pitkiä ketjuja, jotka vaativat erityistä ammattitaitoa. OP Kodin kiinteistönvälittäjät hallitsevat koko osto- ja myyntiketjun prosessin ja osaavat rakentaa onnistuneen lopputuloksen asiakkaiden hyväksi.

Yhdessä OP:n kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta. Hyödy OP-bonuksistasi - Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt OP-bonuksistasi, sillä OP-bonuksia käytetään mm. OP Kodin palkkioihin. Lue lisää: op-koti.fi/asunnonvaihto

Meillä kaikilla on sama tavoite: saada kotisi myytyä kohtuullisella ajalla, mahdollisimman hyvällä hinnalla. Ota yhteyttä!