Kiinteistönvälitys Ylivieska

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti Pohjanmaa tuntee alueesi ja palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kun suunnittelet vanhan kotisi myyntiä tai unelmiesi kodin ostamista, valitse kumppaniksi kokenut ja ammattitaitoinen välittäjä.

Asunnolle pitää olla ostaja ja ostajalle asunto – meillä on molempia. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva välitystarjous! Uusilla lisäpalveluillamme saat helpotusta asunnonvaihtoon.

Me teemme asunnonvaihdon Sinulle helpoksi. Nyt löydät ratkaisut vanhan kodin myymiseen ja uuden ostamiseen. Hyvät valokuvat ja tarkoin laaditut myyntiargumentit kohteesta herättävät ostajan mielenkiinnon saapua asuntonäyttöön.

Tarjontaamme kuuluvat myös vuokra-asunnot, vapaa-ajanasunnot ja toimitilat. Asuntokaupat muodostavat usein pitkiä ketjuja, jotka vaativat erityistä ammattitaitoa. OP Kodin kiinteistönvälittäjät hallitsevat koko osto- ja myyntiketjun prosessin ja osaavat rakentaa onnistuneen lopputuloksen asiakkaiden hyväksi.

Meillä kaikilla on sama tavoite: saada kotisi myytyä kohtuullisella ajalla, mahdollisimman hyvällä hinnalla. Ota yhteyttä!