Kiinteistönvälitys Varkaus

OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Mitä kaikkea on OP Koti?

Varkauden Heinämäen ulkoilureitit. Kaupungin ainutkertainen historia. Jopa 13 uimarantaa. Nämä ja kaikki muut – OP Koti tuntee Varkauden. Me tunnemme kaupungit, asuinalueet ja asunnot sekä asumisen.

Meille on ykkösasia se, että sinä voit jättää huoletta asuntosi meidän myytäväksemme. OP Kodissa palvelemme sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut, sekä auktorisoidut arviointipalvelut.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet tuhansia onnistuneita asuntokauppoja Varkaudessa. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutusi kuin omat taskumme. Tämä on hyödyllistä, sillä Varkaudessa asuntokaupat edellyttävät vankkaa asuinalueen tuntemusta.

Me OP Kodissa kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme saavat ajantasaista koulutusta. Hyödynnämme markkinoinnissa uusimpia työvälineitä ja palvelutarjontaa.

OP Kodin toimiston löydät aivan Varkauden keskustasta Osuuspankin talosta. Ja kiinteistönvälittäjät tavoitat koska vain.

OP Kodissa kotisi on taitavissa käsissä ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Y-tunnus 0595450-8