Kiinteistönvälitys Somero

OP Koti Lounaismaa Oy

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Kiinteistönvälitystä ammattitaidolla!

Tervetuloa OP Kotiin, me tunnemme Someron kuin omat taskumme. Ismo toimii Somerolla kiinteistönvälittäjänä ja on todellinen asumisen ja kodin vaihtamisen asiantuntija. Hänellä on LKV-tutkinto ja kokemusta kiinteistönvälityksestä löytyy jo 13 vuoden verran.

Miko on tuore asuntomyyjä ja hän on kartuttanut kokemusta laajalti pankki- ja myyntialalta. Asiakaspalvelu on Mikolle tuttua ja hän haluaa aina asettaa asiakkaan eli Sinun asiat ykköseksi.

OP Kodista saat kaikki asunnon myyntiin, ostamiseen ja asumiseen liittyvät palvelut saman katon alta.

Somero, me tunnemme kaupungin, asuinalueet, asunnot ja asumisen läpikotaisin ja olemme alueemme markkinajohtaja. Kun ajatuksissa on uuden kodin ostaminen tai vanhan myyminen, ota meidät avuksesi. Saat ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän jonka tärkein tehtävä on ratkaista Sinun asuntoasiasi kerralla kuntoon. Oman välittäjäsi lisäksi me kaikki välittäjät myymme juuri Sinun asuntoasi. Saat myös Suomen luotetuimman kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut käyttöösi.

Me huolehdimme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei Sinun asiakkaana tarvitse kantaa murhetta asiasta. Sinä asiakkaana olet meille kaikista tärkein. Olemme säännöllisesti Sinuun yhteydessä sillä tavalla kuin haluat. Löydämme sopivan ratkaisun ja haluamme myös kuulla mitä Sinulle kuuluu asuntokaupan jälkeen. Yhdessä olemme enemmän.

Palkkioomme sisältyy aina:

Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat dronekuvineen sekä 3D virtuaaliesitys.

Et saa vain yhtä kiinteistönvälittäjää vaan koko tiimin ammattitaidon käyttöösi.

Omistaja-asiakkaana hyödyt OP-bonuksistasi, sillä OP-bonuksia käytetään mm. OP Kodin palkkioihin. Lue lisää: op-koti.fi/asunnonvaihto Kannamme vastuumme tekemisestämme, emme peri kuluja ellei kauppaa synny.

Ota yhteyttä heti, haasta meidät ja vaadi parasta!

PALVELUHINNASTO: Asuinkiinteistöt ja -huoneistot 4,96 % velattomasta kauppahinnasta. Vapaa-ajan kohteet 4,96 % velattomasta kauppahinnasta. Asuinhuoneistojen minimipalkkio 3 000 euroa. Asuinkiinteistöjen minimipalkkio 4 000 euroa. Vapaa-ajankohteiden minimipalkkio 5 000 euroa. Lisäksi lisätään asiakirjakulut 245 euroa. Ei kuluja ellei kauppaa.