Kiinteistönvälitys Siilinjärvi

OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Siilinjärvi

Toritie 12 71800 SIILINJÄRVI

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Mitä kaikkea on OP Koti?

Siilinjärven luontopolut. Vuorelan kauniit omakotitaloalueet. Monipuoliset aktiviteetit perheille. Nämä ja kaikki muut – OP Koti tuntee Siilinjärven. Me tunnemme kaupungit, asuinalueet ja asunnot sekä asumisen.

Meille on ykkösasia se, että sinä voit jättää huoletta asuntosi meidän myytäväksemme. OP Kodissa palvelemme sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut, sekä auktorisoidut arviointipalvelut.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet satoja onnistuneita asuntokauppoja Siilinjärvellä. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutusi kuin omat taskumme. Tämä on hyödyllistä, sillä Siilinjärvellä asuntokaupat edellyttävät vankkaa asuinalueen tuntemusta.

Me OP Kodissa kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme saavat ajantasaista koulutusta. Hyödynnämme markkinoinnissa uusimpia työvälineitä ja palvelutarjontaa.

OP Kodin toimiston löydät aivan Siilinjärven keskustasta Osuuspankin talosta. Ja kiinteistönvälittäjät tavoitat koska vain.

OP Kodissa kotisi on taitavissa käsissä ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Y-tunnus 0595450-8