Kiinteistönvälitys Seinäjoki

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Kiinteistövälitys Seinäjoki

Seinäjoki - Avaruuden pääkaupunki.

OP Koti Etelä-Pohjanmaa toimii Seinäjoelta käsin, toimialueenaan koko maakunta. Lähimpinä Saturnuksen renkainaan ovat Ilmajoki ja Lapua.

Mitä muuta on Seinäjoki ja sen lähialueet, mitkä me OP Kodissa tunnemme?

Seinäjoen uusi tori, Jouppilanvuoren palloiluhallit sekä ulkoilureitit. Ilmajoen Musiikkijuhlat, Lapuan Vanha Paukku sekä Paukun festivaalit. Unohtamatta Seinäjoen Tangomarkkinoita ja Kauhajoen ruokamessuja, Kuortane urheiluopistoineen tuottaa ja kouluttaa huippu-urheiljoita. Tätä kaikkea ja paljon muuta elämä Etelä-Pohjanmaalla on. Me OP Kodissa tunnemme Etelä-Pohjanmaan. Tunnemme myös elämän sykkeen, kaupungit, keskukset, kylät ja kodit sekä asumisen.

Meille on ykkösasia se, että voit jättää luottavaisin mielin asuntosi meidän myytäväksemme. OP Kodissa palvelemme Sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet onnistuneita asuntokauppoja Etelä-Pohjanmaalla vuodesta 1966 jo 56 vuotta. Paikallisena kiinteistövälittäjänä tunnemme lähiseutumme läpikotaisin. Se on hyödyllistä, sillä Etelä-Pohjanmaalla asuntokaupat edellyttävät vankkaa seudun tuntemusta.

Me OP Kodissa kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme saavat ajantasaista koulutusta. Hyödynnämme markkinoinnissa uusimpia työvälineitä ja palvelutarjontaa, sivustoltamme löydät asunnon hintalaskurin sekä toimeksiantajille tarjoamme reaaliaikaisen mobiiliseurannan kotisi myynnin vaiheisiin.

Etelä-Pohjalainen ihminen on reilu, rehellinen ja suora. Välittäjämme kunnioittavat ja arvostavat samoja arvoja. Luotettavuus, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen kuuluvat yrityksemme arvoihin, olemme osa vakaata OP Ryhmää.

OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistövälittäjä ja kiinteistönvälittäjä ketju. (Suomi tänään 2021 -tutkimus, Taloustutkimus Oy). Parhaan kokonaisarvosanan tutkimuksessa saanutta OP Kotia arvostetaan mm. luotettavuudessa, mainonnan laadussa ja näkyvyydessä, asiantuntevassa palvelussa, aktiivisessa yhteydenpidossa, digitaalisissa palveluissa, sekä asumisen trendien tuntemisessa.

OP Kodissa kotisi on taitavissa käsissä ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.