Kiinteistönvälitys Riihimäki

OP Koti Etelä-Häme Oy LKV

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti Etelä-Häme Oy LKV vastaa kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei sinun tarvitse niistä huolehtia. Sinä, asunnon myyjä, ostaja tai vuokraaja olet meille tärkeä. Sen me lupaamme!

Myydessämme Sinun kotiasi, lupaamme pitää aktiivisesti ja säännöllisesti yhteyttä, Sinun haluamallasi tavalla. Löydettyämme Sinulle sopivan ratkaisun haluamme kuulla tuntemuksesi myös asuntokaupan jälkeen.

OP Kodin kiinteistönvälittäjä on kokenut ja ammattitaitoinen, meillä on kuitenkin halu kokeilla ja innostua uusista tavoista myydä kotiasi. Meillä kaikilla on LKV-tutkinto ja lisäksi yrityksessämme on kaupanvahvistajia ja kiinteistöjen arvioitsijoita.

Kehitämme palveluamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Haluamme olla markkinajohtaja!

”Tunnin stailaus”, valokuvausjärjestely on tuorein palvelumme – kysy lisää kiinteistönvälittäjiltämme. Käytämme myös aina ammattivalokuvaajia. Vertaa kuvia - hyvä kuva myy ja tuo eniten ostajia kotiisi.

Asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuudet ja moninaiset digitaalikanavat tuovat merkittävästi parempaa tulosta perinteisten markkinointikeinojen lisäksi. Lupaamme, että myynnissä olevat kohteemme saavat kattavan näkyvyyden! .

Toimistomme ovat Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alla!

Ota yhteys, oletpa asunnon myyjä tai ostaja, tehdään yhdessä kodinvaihtosi markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi!

Jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toetuttamiseen !