Kiinteistönvälitys Raahe

OP Koti Pohjoinen Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Raahe

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Raahesta tai lähialueelta?

OP Koti Pohjoinen tuntee Raahen ja lähialueet. Olemme paikallinen asumisen asiantuntija ja autamme sinua toteuttamaan unelmiasi niin kotisi myyntiin kuin ostamiseen liittyen. Toimialueemme on yksi maamme vilkkaimpia loma-asumisen paikkakuntia, joten olemme kerryttäneet arvokasta kokemusta ja tietotaitoa myös vapaa-ajan kohteiden välittämisestä. Asuinhuoneistojen, omakotitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lisäksi metsäpalstat ja tontit kuuluvat välityskohteisiimme.

Meille asiakas on tärkein ja tarjoamme käyttöösi sujuvaa ja yksilöllistä sekä turvallista välityspalvelua. Sinun ei tarvitse huolehtia kohteen myynnistä, me teemme sen puolestasi! Olemme palveluksessasi OP Ryhmän arvojen mukaisella asiantuntemuksella, luotettavuudella ja vastuullisuudella.

Välityspalveluumme sisältyy niin kohteen arviointi, valokuvaaminen ja markkinointi kuin kaupantekotilai-suudenkin toteuttaminen. Kauttamme saat tarvittaessa käyttöösi asuinhuoneistojen kauppaa sujuvoittavan digitaalisen asuntokauppa DIASin palvelut. OP Koti Pohjoisen asiakkaana sinulla on samalla mahdollisuus hyödyntää vaivattomasti myös muita OP:n rahoitus- ja vakuutuspalveluita.

Teemme myös hinta-arvioita, jotka eivät sido myyntitoimeksiantoon. Mikäli kohteesta tehdään myyntitoimeksianto, arvion hinta sisältyy lopullisen kauppahinnan perusteella määräytyvään välityspalkkioon. Palveluihimme kuuluu myös erilaisia saantokirjoja varten tarvittavat arvio-lausunnot. Omistaja-asiakkaana pääset hyödyntämään kertyneitä OP-bonuksiasi välityspalkkioiden ja arviolausuntojen maksamiseen.

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa kohdetta, jätä asia huoleksemme ja voit itse keskittyä unelmiesi toteuttamiseen. Nähdään OP Koti Pohjoisessa!