Kiinteistönvälitys Porvoo

OP Koti Itä-Uusimaa Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Tietoa meistä

Etsitkö kiinteistönvälittäjää itäiseltä Uudeltamaalta? OP Koti Itä-Uusimaa palvelee sinua kaikissa asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa. Kokeneet ja osaavat kiinteistönvälittäjämme auttavat mielellään unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä yli 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita kauppoja niin Porvoossa kuin sen ympäryskunnissakin (Sipoo, Loviisa, Pornainen, Askola). Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme itäisen Uudenmaan kunnat kuin omat taskumme. Tämä on olennaista, sillä asuntokaupat ja kiinteistönvälitys vaativat vankkaa ammattitaitoa.

Tiimiimme kuuluu seitsemän ammattilaista ja meistä kaikki ovat suorittaneet laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon, eli LKV-tutkinnon ja ovat siten oikeutettuja käyttämään kiinteistönvälittäjä-nimikettä. Kokemusvuosia tiimiltämme löytyy yhteensä yli 50 vuotta ja palvelemme asiakkaamme mielellään niin suomen-, ruotsin kuin englannin kielelläkin.

OP Kodissa kotisi on luotettavan kiinteistönvälittäjän osaavissa käsissä. Ota yhteyttä - toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto kiinteistönvälittäjään ei sido sinua mihinkään.

Omistaja-asiakkaan OP- bonuksia käytetään OP Koti Itä-Uudenmaan palkkioiden maksamiseen.

Asuntojen myynnin ja oston lisäksi palvelemme sinua myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Meillä voit laadituttaa kauppakirjan tai hankkia tarvittaessa arvion asunnosta tai kiinteistöstä.

Olit sitten myymässä tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys meidän huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen. Kiinteistönvälitys itäisellä Uudellamaalla on taitolajimme.

Tavataan OP Kodissa!

Välkommen till OP Hem!