Kiinteistönvälitys Oulainen

OP Koti Pohjanmaa Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Oulainen

Keskuskatu 7 86300 OULAINEN
Tavoitat minut parhaiten puhelimitse. Toimistomme avoinna sopimuksen mukaan.

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti tuntee Oulaisen ja palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kun suunnittelet vanhan kotisi myyntiä tai unelmiesi kodin ostamista, valitse kumppaniksi kokenut ja ammattitaitoinen välittäjä.

Me teemme asunnonvaihdon Sinulle helpoksi. Löydät ratkaisut vanhan kodin myymiseen ja uuden ostamiseen. Hyvät valokuvat ja tarkoin laaditut myyntiargumentit kohteesta herättävät ostajan mielenkiinnon saapua asuntonäyttöön.

Asuntokaupat muodostavat usein pitkiä ketjuja, jotka vaativat erityistä ammattitaitoa. OP Kodin välittäjät hallitsevat koko osto- ja myyntiketjun prosessin ja osaavat rakentaa Sinulle onnistuneen lopputuloksen.

Palveluumme kuuluvat myös vuokra-asunnot, vapaa-ajan asunnot ja toimitilat. Etsimme Sinulle sopivan vuokrakodin tai vuokralaisen omistamaasi asuntoon turvallisesti, helposti ja nopeasti.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kotiseutusi kuin omat taskumme ja palvelemme sinua seuravilla paikkakunnilla: Oulainen ja Merijärvi.

Meillä kaikilla on sama tavoite: saada kotisi myytyä kohtuullisella ajalla, mahdollisimman hyvällä hinnalla. Yhdessä OP:n kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alta. OP:n omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme ja OP-bonuksiasi käytetään OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

Ota yhteys, räätälöidään juuri sinulle sopiva markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi!

Toimistomme sijaitsee Osuuspankin liiketalon alakerrassa. Isännöintiin käynti Kaarikadun puolelta.