Kiinteistönvälitys Muhos

OP Koti Oulu Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Oulun OP Koti palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi.

Kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme Oulun seudun kuin omat taskumme. Toimipisteemme löydät Oulusta, Haukiputaalta, Kempeleestä ja IdeaParkista. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

OP Oulun omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimipalkkiosta). Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

Oulun OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan Oulun OP Kodissa!

Muhoksella sinua palvelee:

Arja Heinonen kiinteistönvälittäjä, LKV p. 040 770 7337

Anu Rantasuo myyntineuvottelija, KiAT 040 546 7360