Kiinteistönvälitys Kuusamo

OP Koti Kuusamo Oy LKV

Tietoa meistä

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Kuusamosta tai Rukalta?

OP Koti Kuusamo tuntee Kuusamon ja Rukan. Olemme paikallinen asumisen asiantuntija ja autamme sinua toteuttamaan unelmiasi niin kotisi myyntiin kuin ostamiseen liittyen. Toimialueemme on yksi maamme vilkkaimpia loma-asumisen paikkakuntia, joten olemme kerryttäneet arvokasta kokemusta ja tietotaitoa myös vapaa-ajan kohteiden välittämisestä. Asuinhuoneistojen, omakotitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lisäksi metsäpalstat ja tontit kuuluvat välityskohteisiimme.

Meille asiakas on tärkein ja tarjoamme käyttöösi sujuvaa ja yksilöllistä sekä turvallista välityspalvelua. Sinun ei tarvitse huolehtia kohteen myynnistä, me teemme sen puolestasi! Olemme palveluksessasi OP Ryhmän arvojen mukaisella asiantuntemuksella, luotettavuudella ja vastuullisuudella.

Välityspalveluumme sisältyy niin kohteen arviointi, valokuvaaminen ja markkinointi kuin kaupantekotilaisuudenkin toteuttaminen. Kauttamme saat tarvittaessa käyttöösi asuinhuoneistojen kauppaa sujuvoittavan digitaalisen asuntokauppa DIASin palvelut. OP Koti Kuusamon asiakkaana sinulla on samalla mahdollisuus hyödyntää vaivattomasti myös muita OP:n rahoitus- ja vakuutuspalveluita.

Teemme myös hinta-arvioita, jotka eivät sido myyntitoimeksiantoon. Näitä arvioita tekevät Antti ja Tarja. Mikäli kohteesta tehdään myyntitoimeksianto, arvion hinta sisältyy lopullisen kauppahinnan perusteella määräytyvään välityspalkkioon. Palveluihimme kuuluu myös erilaisia saantokirjoja varten tarvittavat arvio-lausunnot, joiden laatimiseen on erikoistunut Kari-Pekka.

Omistaja-asiakkaana pääset hyödyntämään kertyneitä OP-bonuksiasi välityspalkkioiden ja arviolausunto-jen maksamiseen, ja lisäksi Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat 250 € alennusta välityspalkkiosta (ei koske minimipalkkioita).

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa kohdetta, jätä asia huoleksemme ja voit itse keskittyä unelmiesi toteuttamiseen. Nähdään OP Koti Kuusamossa!