Kiinteistönvälitys Kuusamo

OP Koti Kuusamo Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Tietoa meistä

Etsitkö kiinteistönvälittäjää Kuusamosta tai Rukalta?

OP Koti Kuusamo tuntee Kuusamon ja Rukan. Olemme paikallinen asumisen asiantuntija ja autamme sinua toteuttamaan unelmiasi niin kotisi myyntiin kuin ostamiseen liittyen. Toimialueemme on yksi maam-me vilkkaimpia loma-asumisen paikkakuntia, joten olemme kerryttäneet arvokasta kokemusta ja tietotaitoa myös vapaa-ajan kohteiden välittämisestä. Asuinhuoneistojen, omakotitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen lisäksi metsäpalstat ja tontit kuuluvat välityskohteisiimme.

Meille asiakas on tärkein ja tarjoamme käyttöösi sujuvaa ja yksilöllistä sekä turvallista välityspalvelua. Sinun ei tarvitse huolehtia kohteen myynnistä, me teemme sen puolestasi! Olemme palveluksessasi OP Ryhmän arvojen mukaisella asiantuntemuksella, luotettavuudella ja vastuullisuudella.

Välityspalveluumme sisältyy niin kohteen arviointi, valokuvaaminen ja markkinointi kuin kaupantekotilaisuudenkin toteuttaminen. Kauttamme saat tarvittaessa käyttöösi asuinhuoneistojen kauppaa sujuvoittavan digitaalisen asuntokauppa DIASin palvelut, sekä sähköisen kiinteistokaupan palvelut. OP Koti Kuusamon asiakkaana sinulla on samalla mahdollisuus hyödyntää vaivattomasti myös muita OP:n rahoitus- ja vakuutuspalveluita.

Teemme myös hinta-arvioita, jotka eivät sido myyntitoimeksiantoon. Mikäli kohteesta tehdään myynti-toimeksianto, arvion hinta sisältyy lopullisen kauppahinnan perusteella määräytyvään välityspalkkioon. Palveluihimme kuuluu myös erilaisia saantokirjoja varten tarvittavat arviolausunnot, joiden laatimiseen on erikoistunut Kari-Pekka.

Omistaja-asiakkaana pääset hyödyntämään kertyneitä OP-bonuksiasi välityspalkkioiden ja arviolausunto-jen maksamiseen.

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa kohdetta, jätä asia huoleksemme ja voit itse keskittyä unelmiesi toteuttamiseen. Nähdään OP Koti Kuusamossa!