Kiinteistönvälitys Kempele

OP Koti Oulu Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Kaikki toimipisteet
Kempele
Kempeleen toimisto

Kempele

Zeppeliinintie 1 90450 KEMPELE
Olemme avoinna arkisin klo 10.00-17.00.

Kempeleen toimisto

Zeppeliinintie 1 90450 KEMPELE
Olemme avoinna arkisin klo 9.30-16.30.

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Oulun OP Koti palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi.

Kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme Oulun seudun kuin omat taskumme. Toimipisteemme löydät Oulusta, Haukiputaalta, Kempeleestä ja IdeaParkista. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

OP Oulun omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimipalkkiosta). Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP Koti Oulussa!

Kempeleessä palvelevat:

Kaisa Lumiaho myyntineuvottelija p. 044 354 3505

Helleni Kamunen kiinteistönvälittäjä, LKV p. 0400 770 494