Kiinteistönvälitys Kemi

OP Koti Kemi Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Tietoa meistä

Kiinteistönvälitys Kemin alueella. OP Koti Kemi on toimialueensa johtava ja luotettava kiinteistönvälitystoimisto Kemissä. Toimimme Kemi-Keminmaa-Simo-Tervola-Kuivaniemen pohjoisosan alueella.

Palvelemme sinua kiinteistönvälityksessä, vuokra-asuntojen välityksessä, kauppakirjojen laadinnassa ja arviointitoiminnassa. Kauttamme saat myös kaupanvahvistukset. Palvelemme Kemissä ja Keminmaassa myös isännöinnissä, lisätiedot op-koti.fi/isannointi/kemi

Me OP Kodissa vastaamme kaikista kotisi vaihtoon liittyvistä asioista niin hyvin, ettei sinun tarvitse niistä huolehtia. Sinä, asunnon myyjä ja ostaja sekä vuokranantaja ja vuokraaja olet meille tärkeä.

Sinua palvelevat täällä aktiiviset ja energiset kiinteistönvälittäjät hyvän ja toimivan tiimityön voimalla. Joukossamme on konkarikokemusta ja nuoruuden voimaa energisellä otteella. Ammattitaitomme alan koulutuksineen tuovat sinun kauppaan turvallisuuden ja luotettavuuden.

Kotisi markkinoinnissa lupaamme pitää aktiivisesti ja säännöllisesti sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla. Kotisi myyntiä voit myös seurata mobiilissa tai tietokoneellasi. Löydettyämme sinulle sopivan ratkaisun haluamme kuulla tuntemuksesi myös asuntokaupan jälkeen.

Käytämme asuntojen markkinoinnissa sosiaalisen median mahdollisuuksia ja moninaisia digikanavia perinteisten markkinointikeinojen lisäksi. Ammattivalokuvaajamme kohdevalokuvat kertovat elävästi myyntikohteestamme. Lupaamme, että myynnissä olevat kohteemme saavat kattavan näkyvyyden.

Palvelemme myös ostajia monipuolisesti, kysy lisää ja jätä meille tieto millaista kotia etsit, niin pidämme sinut ajantasalla ja voit jättää tietosi ostajapalveluumme.

Voimme aloittaa asunnon arvioinnin etätyövälineillämme. Sopimukset ja kaupat on myös mahdollista hoitaa digitaalisesti. Kysy lisää!

Yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme vaivattomasti kaikki asumisen palvelut saman katon alla. Ota yhteys, oletpa asunnon myyjä tai ostaja, tehdään yhdessä kodinvaihtosi markkinointisuunnitelma ja pistetään toimeksi.

OP Koti tuntee Kemin, Keminmaan, Simon ja Tervolan. Tervetuloa meille!