Kiinteistönvälitys Kangasala

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti tuntee Pirkanmaan.

Etsitkö uutta kotia Kangasalta tai haluatko myydä nykyisesi? OP Koti Pirkanmaan Kangasalan toimisto palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokeneet ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme Kangasalla ovat avuksi unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat ison kiinteistönvälitysketjun kattavat palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Kangasalla. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme naapurustosi kuin omat taskumme. Tämä on olennaista, sillä Kangasalla asuntokaupat vaativat vankkaa ammattitaitoa.

OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP Kodissa!

Asuntojen myynnin ja oston lisäksi lisäksi palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi. Samasta paikasta saat sujuvasti myös OP Tampereen rahoitus- ja vakuutuspalvelut sekä asuntojen stailaukset, siivoukset, remontit ja muutot.

Olit sitten myymässä tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen! Kiinteistönvälitys Kangasalla on taitolajimme ja yhdessä OP Tampereen kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut saman katon alla.