Kiinteistönvälitys Imatra

OP Koti Etelä-Karjala Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Imatra

Einonkatu 6 55100 IMATRA
Toimistomme on avoinna ma, ke ja pe klo 9.30-12.00 muina päivinä arkisin ajanvarauksella

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Asunnon myyminen vaatii tänä päivänä enemmän kuin ennen. Jokaisen asunnon myynti on oma ainutlaatuinen tapahtumansa. Näistä tapahtumista meillä on vahva kokemus. Kaikilla välittäjillämme on LKV-tutkinto suoritettuna. Luotettavan ja osaavan kumppanuusverkostomme avulla haemme parasta mahdollista lopputulosta.

Myyntipalkkiomme sisältää: • sisustussuunnittelijan Tunnin stailauksen ennen myyntikuvien ottoa • ammattikuvaajan ottamat valokuvat

Ostajana voit hakea tulevaa kotiasi op-koti.fi –sivustolla. Varaamme mielellämme henkilökohtaisen esittelyajan sinulle sopivaan ajankohtaan. Kiinnostavimmat kodit eivät aina ehdi lehti-ilmoituksiin, joten ota yhteyttä nopeasti. Etsintääsi helpotat tekemällä kanssamme maksuttoman Ostajapalvelun, jolloin sinulle tulee heti tieto myyntiin tulevista hakukriteereitäsi vastaavista kodeista.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä ja näkyvällä paikalla Etelä-Karjalan Osuuspankin uudessa toimitalossa Imatrankoskella Einonkatu 6, 2. krs:ssa. Meille on vaivatonta tulla asioimaan niin autolla kuin jalkaisinkin. Pysäköintitilaa löytyy aivan toimitalon edestä tai alapuolella sijaitsevasta parkkihallista.

Tervetuloa!