Kiinteistönvälitys Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Forssa

Onko asunnon ostaminen tai myyminen ajankohtaista ja etsit osaavaa kiinteistönvälittäjää? OP Kodin kiinteistönvälityksen ammattilaiset palvelevat sinua kaikissa asunnon myynnin ja ostamisen asioissa. Seitsemänhenkinen tiimiimme on hyvin koulutettu, meillä 6/7 on LKV tutkinto ja porukasta löytyy YKV-tutkinnon suorittaneita sekä kaupanvahvistajia ja kiinteistöjen arvioitsijoita. Kokemusta kiinteistönvälityksestä meiltä löytyy yhteensä peräti 88 vuoden verran. Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Forssan, Tammelan ja Jokioisten alueella. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä tuntee tämän seudun asunnot, markkinatilanteen, kysynnän ja hintatason. Tämä on olennaista, sillä asuntokaupat ja kiinteistönvälitys vaativat vankkaa ammattitaitoa.

OP Kodissa kotisi on luotettavan ja asiantuntevan kiinteistönvälittäjän käsissä. Hoidamme puolestasi asunnon myynnin alusta loppuun. Laadimme sinulle aina räätälöidyn myyntisuunnitelman ja aikataulun. Pidämme sinuun säännöllisesti yhteyttä, jotta pysyt ajan tasalla. Digitaalisen myyjän palvelumme avulla voit seurata reaaliajassa asuntosi myynnin etenemistä.

Ota yhteyttä ja pyydä arviokäynti asuntoosi. Toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus. Yhteydenotto kiinteistönvälittäjään ei sido sinua mihinkään. Osuuspankin omistaja-asiakkaana OP-bonuksiasi käytetään OP Kodin kiinteistönvälityspalkkion maksamiseen.

Palkkioomme sisältyy ammattivalokuvaajan ottamat kuvat dronekuvineen sekä 3D virtuaaliesitys. Ammattilainen valitsee hyvät kuvakulmat ja tuo kotisi parhaat puolet esiin. Et saa vain yhtä kiinteistönvälittäjää vaan koko tiimin ammattitaidon käyttöösi.

Olit sitten myymässä tai ostamassa uutta, jätä kiinteistönvälitys huoleksemme ja keskity unelmiesi toteuttamiseen – olemme valmiita palveluksessasi!

PALVELUHINNASTO: Asuinkiinteistöt ja -huoneistot 4,96 % velattomasta kauppahinnasta Vapaa-ajan kohteet 4,96 % velattomasta kauppahinnasta Asuinhuoneistojen minimipalkkio 3 000 euroa Asuinkiinteistöjen minimipalkkio 4 000 euroa Vapaa-ajankohteiden minimipalkkio 5 000 euroa Lisäksi lisätään asiakirjakulut 245 euroa Ei kuluja ellei kauppaa.