Kiinteistönvälitys Alajärvi

OP Koti Järviseutu-Suomenselkä Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Alajärvi

Toimistomme palvelee Sinua Alajärven keskustassa, Osuuspankin talossa osoitteessa Keskuskatu 9 ja Alavuden keskustassa, Osuuspankin talossa osoitteessa Kuulantie 2 sekä Ähtärissä entisessä OP:n talossa osoitteessa Ostolantie 15. Välitämme asuntoja, vapaa-ajankohteita sekä maa- ja metsätiloja Alajärvellä, Alavudella, Alajärven Lehtimäellä, Kuortaneella, Vimpelissä, Lappajärvellä, Ähtärissä ja Soinissa.

Hoidamme puolestasi kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat, kuten esim. arvioinnin, kohteen myynnin ja markkinoinnin sekä kauppakirjan laadinnat.

Käytettävissäsi on vahva paikallinen kotiseututuntemus sekä välittäjien kokemus asuntovälityksestä, joka varmistaa ja takaa asiakkaallemme paikkansa pitävän hinta-arvion ja ammattilaisen palvelun.

Kun tarvitset asuntoasioissa asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua, ota yhteys meihin sähköpostitse, soita tai tule käymään – hoidamme asuntoasiasi kuntoon!

Välityspalkkio 4,96 % (4 % +alv 24 %) velattomasta kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan. Minimi 3300 eur (sis.alv 24 %). Pyydä tarjous! Tervetuloa palveltavaksi OP Kotiin.

KATSO KAIKKI KOHTEEMME OSOITTEISTA: www.op-koti.fi , www.etuovi.com tai www.oikotie.fi