Kiinteistönvälitys Alajärvi

OP Koti Järviseutu-Suomenselkä Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

Toimistomme palvelee Sinua Alajärven keskustassa, Osuuspankin talossa osoitteessa Keskuskatu 9 sekä Alavuden keskustassa, Osuuspankin talossa osoitteessa Kuulantie 2. Välitämme asuntoja, vapaa-ajankohteita sekä maa- ja metsätiloja Alajärvellä, Alavudella, Alajärven Lehtimäellä, Kuortaneella, Vimpelissä, Lappajärvellä, Ähtärissä ja Soinissa.

Hoidamme puolestasi kaikki asuntokauppaan liittyvät asiat, kuten esim. arvioinnin, kohteen myynnin ja markkinoinnin sekä kauppakirjan laadinnat.

Käytettävissäsi on vahva paikallinen kotiseututuntemus sekä välittäjien kokemus asuntovälityksestä, joka varmistaa ja takaa asiakkaallemme paikkansa pitävän hinta-arvion ja ammattilaisen palvelun.

Kun tarvitset asuntoasioissa asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua, ota yhteys meihin sähköpostitse, soita tai tule käymään – hoidamme asuntoasiasi kuntoon!

Välityspalkkio 4,96 % (4 % +alv 24 %) velattomasta kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan. Minimi 3100 eur (sis.alv 24 %). Pyydä tarjous! Tervetuloa palveltavaksi OP Kotiin.

KATSO KAIKKI KOHTEEMME OSOITTEISTA: www.op-koti.fi , www.etuovi.com tai www.oikotie.fi