Kiinteistönvälitys Uusikaupunki

OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV

OP Koti on tutkitusti ykkönen kaikilla tärkeimmillä tekijöillä, joilla valitaan kiinteistönvälittäjä asunnon myyntiin:

Luotetuin

Luotetuin

Asiantuntevin palvelu

Asiantuntevin palvelu

Paras paikallistuntemus

Paras paikallistuntemus

Suosituin valinta

Suosituin valinta

Ylivertainen kokonaisuus asuntosi tehokkaaseen myyntiin:

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Kiinteistövälitys Uusikaupunki

Kiinteistönvälitystä Lounaisrannikolla ammattitaidolla OP Koti Lounaisrannikko tuntee toimialueensa. Olemme Lounaisrannikon Osuuspankin 100 % omistama ja pankin markkina-alueella toimiva kiinteistövälitysliike ja me tunnemme toimialueemme kuin omat taskumme.

Etsitkö uutta kotia tai kesämökkiä Vakka-Suomen alueelta. OP Koti Lounaisrannikko palvelee sinua ammattitaitoisesti ja kattavasti kaikissa kiinteistökohteittesi vaihtoon liittyvissä asioissa. Vapaa-ajan asuntojen saarikohteiden kiinteistönvälityksessä olemme Uudessakaupungissa ainoa paikallinen toimija, jolla on oma vene käytössä. Taivassalon ja Kustavin alueella saarikohteiden esittely hoidetaan paikallisten yhteistyökumppanien avulla, ja vuosien kokemuksella.

Palveluumme kuuluvat asuntojen, vapaa-ajan asuntojen, toimitilojen, tonttien, maa- ja metsätilojen kiinteistövälitystoiminta sekä vuokra-asuntojen välitys.

Saat meiltä saman katon alta kiinteistövälityksen lisäksi Osuuspankin rahoitus- ja vakuutuspalvelut sekä Lounaisrannikon Op-Isännöinnin tarjoamat isännöintipalvelut. Lisäksi tarjoamme käyttöösi mahdollisuutta mm. virtuaalistailaukseen, kohteen kuvaamiseen dronella ja etäesittelyä asuntojen virtuaaliseen esittelyyn. Kun teet toimeksiannon kanssamme, sinulla on mahdollisuus seurata oman myyntikohteesi katsojamäärien kehitystä ja asuntonäyttöjen tilannetta Myyjän palvelun kautta reaaliajassa.

Käyttämällä laaja-alaisesti OP:n palveluja kerrytät OP-bonuksia ja hyödyt eniten. Osuuspankin omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP Koti Lounaisrannikon palkkioiden maksamiseen.

Ota yhteyttä oman alueesi toimistoon, niin tulemme mielellämme käymään ja saat välitystarjouksen ja sen yhteydessä maksuttoman suullisen hinta-arvion.

OP Koti Lounaisrannikon henkilökunta palvelee sinua neljässä toimistossa seuraavasti: Uudenkaupungin toimisto palvelee Uudenkaupungin alueella, Laitilan toimisto Laitilan alueella, Taivassalon toimisto Taivassalon, Kustavin ja Vehmaan alueella sekä Maskun toimisto Maskun, Raision ja Naantalin alueella.

Kun vuosien kokemus yhdistyy innostukseen ja tahtoon, tuloksia syntyy.Yhdessä hyvä tulee.

Tavataan OP Koti Lounaisrannikossa.