Puhelin: 010 256 1821 Matkapuhelin: 040 648 3383 pentti.harkonen@op.fi

Pentti Härkönen

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: Ylioppilas, Tradenomi, LKV
Puhelin: 010 256 1821 Matkapuhelin: 040 648 3383 pentti.harkonen@op.fi

Pentti on 35-vuotias kiinteistönvälittäjä Kajaanista.

Koulutukseltaan Pena on ylioppilas ja hän on valmistunut Kajaanin ammattikorkeakoulusta tradenomiksi 2008 pääaineena markkinointi. Viimeisimpänä tutkintona on LKV-tentin hyväksytty suorittaminen.

Pena on työskennellyt Kainuulaisten kuluttajien ja yrittäjien parissa erilaisissa myynnin sekä markkinoinnin tehtävissä useiden vuosien ajan, joten on monelle Kainuulaiselle tuttu kasvo.

Kiinteistönvälitysalalle hän on siirtynyt vuodesta 2016 alkaen. Jo vuonna 2017 hän teki 55 asunto-osake/kiinteistökauppaa ja kuului OP-kiinteistökeskusten menestyneimpien välittäjien joukkoon. Pena tuli siis ”rytinällä” kiinteistönvälitysalalle eikä tahdissa hiipumisen merkkejä näy. Lienee poika omalla alallaan.

Kiinteistönvälittäjänä hän on erittäin ahkera ja energinen sekä idearikas. Pena tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, josta kertookin kyky samaistua asiakkaisiin ja ymmärtää heidän tarpeitaan.

Mielenkiintona on myös sijoittaiminen ja säästäminen sen eri muodoissaan. Tärkeimpänä tietenkin asuntosijoittaminen, joten hän ymmärtää asunnon välittämiseen liittyvät asiat hyvin myös sijoituksellisista näkökulmista.

Vapaa-aikaansa Pena viettää erilaisten liikunnallisten harrastusten parissa kuten kuntosalilla, lenkkeillen, kiipeilyseinällä tai bongaa Pena vaikka avantouimasta. Viihtyy luonnossa sekä erähenkiset harrastukset ovat lähellä sydäntä.

"Positiivinen elämän asenne ja luontainen seikkailija tyyppi"

Asunto-osakeyhtiö Kajaanin Lyskankulman hallituksen puheenjohtaja.

Asunto-osakeyhtiö Soidinpihan hallituksen jäsen.

Otahan rohkeasti yhteyttä olitpa sitten myymässä tai ostamassa, niin keskustellaan lisää Teidän asumiseen liittyvistä unelmista ja suunnitelmista!

KajaaniOP-Kiinteistökeskus Kainuu Oy LKV

Väinämöisenkatu 17 87100 KAJAANI

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista