Vihiluoto 17, Vihiluoto, Kempele

Velaton myyntihinta 190 000 € Myyntihinta: 190 000 €
Käyttöönottovuosi 1978
Pinta-ala
154 m2
Oh, k, takkah/kirjasto, sa, kh, khh, 2wc, vh, et, tk

Vehreällä omakotitaloalueella meren läheisyydessä reilun kokoinen koti, jonka toiminnot sijoittuvat käytännöllisesti yhteen tasoon. Avara pohjaratkaisu mahdollistaa luonnonvalon pääsyn asuintiloihin. Kotia on huollettu esim. uusimalla vesikiertopatterit ja lämmitysputket 2007, asentamalla koneellinen ilmastointi ja uusimalla käyttövesiputket 2017. Lisäksi sauna, kylpyhuone ja wc:t on uusittu vuosien saatossa. Öljylämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppu ja varaava takka antavat lisälämpöä tarvittaessa. Kuntotarkastus tehty 15.2.2024.

Tämä koti sijaitsee omalla 3738 m2:n avaralla tontilla suositulla Vihiluodon alueella. Pihalla on lisäksi kahden auton talli sekä 2021 rakennettu höylähirsinen pihasauna ja poreallas. Rakennusoikeutta tällä asemakaava-alueen AO-merkinnällä varustetulla tontilla on ruhtinaalliset 560 k-m2, joten kyseessä on monien mahdollisuuksien kohde.

Vihiluoto on oikea ulkoilijan ja liikkujan paratiisi - alueelta löytyy mm. uimaranta, luontopolku, lintutorni, jalkapallo- ja luistelukenttä, frisbeegolfrata, rantalentopallokenttiä sekä skeittiramppi. Asuinalue on siis mitä viihtyisin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571869
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Vihiluoto 17, 90440 KEMPELE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    Oh, k, takkah/kirjasto, sa, kh, khh, 2wc, vh, et, tk
    Asuinpinta-ala
    154 m2
    Asuintilojen pinta-alana on käytetty rakennuspiirustukseen merkittyä huoneistoalaa 131 m² ja aputilojen pinta-alaa 23 m² yhteensä. Nykyisen käytännön mukaan asuintiloihin luetaan tuulikaappi, eteinen, olohuone, takkahuone/kirjasto, keittiö, kylmiö, makuuhuoneet, vaatehuone, pukuhuone, pesuhuone ja sauna.
    Kokonaispinta-ala
    154 m2
    Käyttöönottovuosi
    1978
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    190 000,00 €
    Kiinteistövero
    noin 777 €/vuosi

    Sähkö, vesi ja öljy kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta maksaa ostaja. Kaupanvahvistus 130 € maksaa ostaja.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ns. kalustemikro, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivityötasot. Keittiöremontti on tehty 2000-luvulla. Keittiön kaapeissa on valkeat mdf-pintaiset ovet ja osassa lasiovet.

    Pesutilat

    Sauna ikkunallinen, sähkökiuas Harvia-Ainavalmis kiuas, kylpyhuone ikkuknallinen, erillinen wc kaksi kappaletta, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä kh:ssa, kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa kivirunkoiset seinät. Kodinhoitohuoneesta oma uloskäynti.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto, komerot

    Materiaalit

    Keittiö: laattalattia, seinät tapetti, paneelikatto. Olohuone: parkettilattia, seinät tapetti, paneelikatto. Makuuhuone 1: parkettilattia, seinät tapetti, paneelikatto. Makuuhuone 2: parkkettilattia, seinät ässätex/maali, paneelikatto. Makuuhuone 3: parkettilattia, seinät maali, paneelikatto. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät ässätex/maali, paneelikatto. Sauna: laattalattia, seinät paneeli/laatta, paneelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta, paneelikatto. Eteinen: marmorilaatta, seinät paneeli/maali, paneelikatto. Wc: laattalattia, seinät laatta, paneelikatto. WC 2: laattalattia, seinät laatta, paneelikatto. Takkahuone/kirjasto: parkettilattia, seinät tapetti, paneelikatto.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko ja tiili/puuverhous.
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Muu. Vesikate on pinnoitettu vuonna 2011.
    Lämmitysjärjestelmä
    öljy. Öljysäiliön sijainti: Maanalainen 3000 litran muovinen öljysäiliö, Öljysäiliö tarkastettu huhtikuussa 2021, Kattilan valmistusvuosi:1987.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Vesikiertopatterit ja lämmitysputkistot on uusittu vuonna 2007. Olohuoneeseen on asennettu ilmalämpöpumppu vuonna 2007. Olohuoneen ja takkahuone/kirjaston välissä on varaava kaakeloitu takka. Eteisessä ja tuulikaapissa on sähkötoiminen lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihto, lämmön talteenotto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Vuonna 2007 on uusittu vesikiertopatterit ja lämmitysputket, asennettu koneellinen ilmanvaihto ja ilmalämpöpumppu, sauna ja kylpyhuone sekä molemat wc:t uusittu. Vuonna 2011 on pinnoitettu minerit-vesikatteet. Vuonna 2017 on uusittu käyttövesiputket.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 738 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1976. Tilalla on kaavamerkintä AO, erillispientalojen korttelialue. Kempeleen kunta
    Rakennusoikeus
    560 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Rakennusoikeus määräytyy asemakaavan tontin mukaisen tehokkuusluvun 0,15 mukaan. Asuinrakennuksen kerrosala 180 m², autotalli-varaston kerrosala 80,5 m² ja pihasaunan kerrosala 19,5 m² perustuen rakennusvalvonnan 22.2.2021 hyväksymään asemapiirrokseen.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Kyllä

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: S-market Oulunsalo n. 2,5 km. Koulut: Pitkäkankaan koulu n. 3,5 km ja Oulunsalon lukio n. 3 km. Päiväkoti: Touhula n. 1,5 km (kävellen n. 800 m), Aitatontun päiväkoti n. 1,5 - 2 km, Villivadelma n. 3,5 km (kävellen n. 2 km) ja Mäntypellon päiväkoti n. 3 km.

    Lisätiedot

    Tilava yksitasoinen omakotitalo omalla 3738 m2:n avaralla tontilla suositulla Vihiluodon alueella. Rakennusoikeutta tällä asemakaava-alueen AO-merkinnällä varustetulla tontilla on ruhtinaalliset 560 k-m2 joten kyseessä monien mahdollisuuksien kohde.Talo on kuntotarkastettu 15.2.2024.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Isokatu 14, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!