Kohteessa esittely su 28.4. klo. 13:45 - 14:10.

Myyrmäentie 4 C, Myyrmäki, Vantaa

Velaton myyntihinta 138 000 € Myyntihinta: 133 382 €
Käyttöönottovuosi 1976
Pinta-ala
74 m2
3h + avok + kph + p (yj. 3h + k)

Etsitkö unelmiesi kotia, joka tarjoaa kaiken tarvittavan moderniin kaupunkiasumiseen? Tämä vastaremontoitu, tilava kolmio Myyrmäen parhailta paikoilta on täydellinen valinta Sinulle!

Kolmannen kerroksen läpitalon huoneisto on suunniteltu vastaamaan nykypäivän asumistarpeisiin. On vaikea olla rakastumatta tähän uutuuttaan hohtavaan keittiön, olohuoneen ja ruokailutilan muodostamaan avaraan ja yhtenäiseen tilaan. Käytännöllinen saareke jakaa tilan eri toimintoja ja tuo lisää haluttua työskentelytilaa kotikokille. Integroidut kodinkoneet luovat laadukkaan ja harmonisen tunnelman. Vaalean skandinaavinen sävymaailma viimeistelee kodin modernin ja tyylikkään ilmeen. Tähän kotiin on ihana palata jokaisen päivän jälkeen!

Lasitetulta parvekkeelta avautuu aurinkoiset näkymät länteen. Se on täydellinen paikka nauttia lämpiminä vuodenaikoina aamukahvista tai rentoutua illan päätteeksi.

Tämä asunto on suunniteltu Sinun tarpeisiisi ja olet tervetullut tekemään tästä kodistasi oman persoonallisen ja viihtyisän tilan.

Tämä ihana huoneisto sijaitsee Myyrmäen parhaimmilla paikoilla, halutussa Asunto Oy Myyrinaapa -yhtiössä. Talo tarjoaa asukkailleen paljon mukavuuksia ja mahdollisuuksia arjen helpottamiseen. Asumiseen mukavuutta tuovat asukkaiden käytössä olevat uima-allas, pesutupa ja hissi. Lisäksi tarjolla on autopaikkoja, osassa on sähköauton latausmahdollisuus - loistava uutinen kaikille ympäristöystävällisille asukkaille! Yhtiössä on suunnitteilla linjasaneerauksen aloitusajankohdaksi vuodet 2026-27.

Länsi-Vantaan keskus, Myyrmäki, tarjoaa kaupunkiasumiseen parhaat puitteet. Monipuoliset palvelut löytyvät kävelymatkan päästä mm. Myyrmannista. Kulttuuri- ja liikuntaharrastuksille on erinomaiset tilat ja mahdollisuudet. Liikenneyhteydet vievät sujuvasti kehärataa pitkin lentoasemalle, itä-Vantaalle ja Helsingin keskustaan. Monipuoliset bussilinjat tarjoavat kattavat yhteydet pääkaupunkiseudulla. Omalla autolla liikkuvalle Hämeenlinnanväylä ja kehätiet ovat nopein yhteyksin saavutettavissa.

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Anita Manner YKV,LKV, KiAT, Sisustaja

040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myy

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    570294
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Myyrmäentie 4 C, 01600 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + avok + kph + p (yj. 3h + k)
    Asuinpinta-ala
    74 m2
    Kokonaispinta-ala
    74 m2
    Käyttöönottovuosi
    1976
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    3/9
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Lasitettu länsiparveke.
    Ikkunat ja näköalat
    ikkunat läpitalon itä-länsisuuntaisesti. Näkymät piha-alueille.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    133 382,19 €
    Velaton hinta
    138 000,00 €
    Lainaosuus
    4 617,81 €
    Neliöhinta
    1 864,86 €
    Hoitovastike
    266,40 €/kk
    Rahoitusvastike
    88,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    355,20 €/kk
    Vesimaksu
    18,00 €/hlö/kk

    Yhtiökokous 2023 antoi hallitukselle valtuudet yhden-kahden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tarvittaessa. Hallitus päätti 18.9.2023 kokouksessa periä ylimääräisen hoitovastikkeen 3,60eur/vastikekerroin marraskuussa 2023. Osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista yhtiölle suoritettavan vastikkeen perusteena on asuinhuoneistojen osalta lattiapinta-ala sekä liike- ja toimistohuoneistoissa osakemäärä. DNA taloyhtiölaajakaista 10M perusnopeus 0,50eur/kk.

    Varustus

    Keittiö

    Juuri uusitun keittiön varusteisiin kuuluu integroitu jääkaappipakastin, erillisuuni, induktio liesitaso, liesituuletin -aktiivihiili, integroitu astianpesukone integroitu sekä kiinteät led-valaisimet työtasoilla.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa on suihku ja suihkuseinä, peilikaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä sekä kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaattilattia, seinät maalattu. Olohuone: Laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Laminaattilattia, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Eteinen: Laminaattilattia, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Myyrinaapa
    Isännöitsijä
    REIM Pääkaupunkiseutu Aimo Saarinen, aimo.saarinen@reim.fi, p. 09 530 8620
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    282
    Liikehuoneistoja
    7
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    2 086 m2
    Autopaikat
    44 kpl, 179 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, uima-allas, talopesula, kuivaushuone, mankeli, väestösuoja, kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on yhtiöllä

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poistoilmanvaihto.
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku 222, voimassa 18.12.2027 asti.

    Tehdyt korjaukset

    Mm. 1994 Elementtisaumaukset uusittu. 1996 Etuikkunat asennettu. 2000 Vesikaton kunnostus. 2006 Kylpyhuoneiden lattiapinnoitteiden uusiminen ja seinäkaivojen muuttaminen lattiakaivoksi. 2008 Parvekesaneeraus ja parvekeikkunoiden uusiminen. 2009 Julkisivujen betonielementtisaumojen uusinta. 2010 Piha-alueen jätevesiviemäreiden osittainen viemäreiden uusiminen 2011 Lämmitysjärjestelmän tasapainoitus ja huoneistokohtaisten patteriventtiilien uusiminen 2012 Alaosien puisien ulko-ovien ja ikkunoiden uusiminen/ Myyrmäen raitin puoli 2012 Lukituksen uusiminen 2013 Hissien uusiminen ( 7 kpl) 2014 Porraskäytävien kunnostus ja maalaus sekä valaisimien uusiminen 2014 Lasten leikkialueen kunnostus ( Myyrinraitin puoli) 2017 Ikkunoiden kunnostaminen, korvausilmaventtiilit 2017-18 Julkisivujen betonielementtien saumojen uusiminen, klinkkerilaattojen korjau 2018 Piha-alueen laajasaneeraus, tonttivesijohtojen uusiminen 2019 Energiatalouden parantamisen hankesuunnittelu 2021 Poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmä (LTO) 2022 Vesijohtojen kuntotutkimus.. Asunnon remontit: 2023-2024 keittiöremontti, pintaremontti, seinä poisto keittiön ja olohuoneen välistä, uudet kaapistot eteiseen ja makuuhuoneisiin.

    Suunnitellut korjaukset

    Kiinteistön pitkän tähtäyksen suunnitelma PTS, hankkeisiin ryhtymisestä päätetään erikseen yhtiökokouksessa: 2023 Erillisen liikerakennusken ja etäläpäädyn jatkotutkimus (B-porras),kust. arvio 10 000 eur 2023 Autojen latausjärjestelmän hankinta, kust. arvio 25 000 eur 2024 Linjasaneerauksen hankesuunnittelun aloitus, kust. arvio 30 000 eur 2024-25 Kiinteistön eteläpäädyn uusiminen (B-porras) 2026-27- Arvio linjasaneerauksen aloitusajankohdasta, hinta ja ajankohta tarkentuu hankesuunnittelun yhteydessä, kust. arvio 14 000 000 eur.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    14 836,4 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan Kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Myyrmäen monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä mm. Kauppakeskus Myyrmanni n. 450m. Terveyskeskus alueella. Koulut: Alueella on kouluja alakoulusta lukioon sekä Metropolia amk Myyrmäen kampus. Päiväkoti: Alueella useita, myös vuoropäiväkoti. Länsi-Vantaan keskuksessa, Myyrmäessä, on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa niin liikuntaa kuin kulttuuriakin. Taidemuseo Artsi, Kino Myyri ja Myyrmäkitalo, jossa ovat Vantaa-info ja kirjasto tarjoavat kulttuurinnälkäiselle koettavaa. Myyrmäen keskustan kupeessa sijaitsee Vantaan suurin liikuntakeskus, Myyrmäen urheilupuisto, jossa voi nauttia poikkeuksellisen laajasta lajitarjonnasta. Alueella toimii aktiivinen asukkaiden Myyrmäki-liike. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet . Myyrmäen juna-asema n. 550m, Louhelan juna-asema 500m, monipuoliset bussiyhteydet kattavasti pääkaupunkiseudun alueella. Vihdintie, Hämeenlinnan väylä ja kehä1 ja 3 omalla autolla liikkuvalle nopeasti saavutettavissa

    Lisätiedot

    Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!