Kilterinkuja 2 C B, Myyrmäki, Vantaa

Velaton myyntihinta 206 250 € Myyntihinta: 61 750 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
30 m2
1h + kt

TERVETULOA MUKAAN MYYRMÄEN PERHEASUNTOPÄIVÄÄN ASUNTO OY VANTAAN BRONKSIIN SU 9.6 KLO 12:30 - 13:30.

TARJOLLA TUOREET MUNKKIKAHVIT JA LAPSILLE LIMUA JA MAKEA YLLÄTYSPUSSI!

Asunto Oy Vantaan Bronksi on nyt muuttovalmis!

Aivan Myyrmäen keskustaan on valmistunut kuusikerroksinen Asunto Oy Vantaan Bronksi, joka on omalla tontilla tarjoten edullisemman asumisvaihtoehdon mukavuuksista tinkimättä. Asunto Oy Vantaan Bronksin 63 uudesta kodista löytyy täydellinen koti sinulle, halusit sitten asua käytännöllisessä yksiössä tai avarassa neljän huoneen perhekodissa.

ASUINVIIHTYVYYTTÄ JA MUUNTOJOUSTAVUUTTA

Uudessa kodissa viihtyminen on helppoa, kun voit päättää itse, millaisen kodistasi haluat. Asuntojen tilaratkaisuissa on pyritty kiinnittämään erityistä huomiota tilojen mitoitukseen, toimivuuteen sekä kalustettavuuteen. Asunnot ovat kiintokalusteiltaan, materiaaleiltaan ja värimaailmaltaan moderneja ja hillittyjä.

KODIKKUUTTA KAIKKIEN PALVELUIDEN JA AKTIVITEETTIEN KESKELLÄ Myyrmäen palvelutarjonta on uskomattoman hyvä, täältä löytyy aivan kaikki, kuten Myyrmannin monipuolinen kauppakeskus, harrastusmahdollisuuksia, puistoja ja lukematon määrä muita palveluita. Ympärillä aukeavat laajat viheralueet Keskuspuistoa ja Vantaanjoenvarren ulkoilureittejä myöten. Myös Malminkartanon kuntoportaille käy kotiovelta lyhyt matka.

AJANVIETETTÄ TAITEEN JA KULTTUURIN SYDÄMESSÄ

Myyrmäki on tunnettu kattavasta kulttuuritarjonnastaan. Ympärivuotiset taidenäyttelyt, teatteri- ja musiikkiesitykset ja muut tapahtumat ovat osa Myyrmäen monipuolista sykettä - tällä alueella ei vapaa-ajan tekeminen lopu!

KANSAINVÄLISTEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Myyrmäestä on mahtavat kulkuyhteydet kaikkialle ja tulevaisuudessa ne paranevat entisestään alueen kehittyessä. Julkinen liikenne on helposti saavutettavissa, bussipysäkit ja juna-asemat ovat kävelymatkan etäisyydellä kotoasi. Junalla matka taittuu kätevästi Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee Kehärataa pitkin vartissa.

MYYRMÄKI ON PERHEELLE MITÄ MAINIOIN PAIKKA ASUA

Perheelle Myyrmäki on mitä mainion paikka asua, päiväkoteja on alueella lähes 40 ja peruskoulujakin peräti 11. Myyrmäessä asuu runsaasti opiskelijoita. Ammattikorkeakoulu Metropolian toiseksi suurin kampus sijaitsee vain 400 metrin päässä ja alueella on myös lukuisia muita oppilaitoksia. Ympäriltä löytyy lukuisasti leikkipuistoja ja pelikenttiä aina jalkapallostadionia ja jäähallia myöten.

UNELMISTA TOTTA

Tartu tilaisuuteen ja tee unelmistasi totta ottamalla yhteyttä:

Johanna Mustonen p. 050 526 6760, johanna.mustonen@op.fi

Pekka-Riutta-aho p. 050 476 0335 pekka.riutta-aho@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  548727
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Kilterinkuja 2 C B, 01600 VANTAA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  1h + kt
  Asuinpinta-ala
  30 m2
  Kts. yhtiöjärjestys.
  Kokonaispinta-ala
  30 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  3/7
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Parveke avautuu etelään.
  Ikkunat ja näköalat
  Huoneiston ikkunat ovat etelään.
  Vapautuminen
  Heti
  Hinta

  Velaton hinta

  206 250,00 €

  Myyntihinta

  61 750,00 €

  Lainaosuus

  144 500,00 €

  Neliöhinta

  6 875,00 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 144 500,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  138,00 € /kk

  Rahoitusvastike

  1 141,55 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 279,55 € /kk

  Muut maksut

  Huoneistojen vesimaksu 21,00€/hlö/kk, tasaus huoneistokohteisen mittauksen mukaan. Varaston hoitovastike: 5,00 €/varasto/kk. Laina-aika: 25 vuotta. Lyhennysvapaa on kaksi vuotta kohteen valmistumisesta Korko ja marginaali: 12 kk Euribor + 0,95 %. Pankilla oikeus tarkistaa marginaali lainan nostopäivästä alkaen 3 vuoden välein. Hinnastossa ilmoitetut pääomavastikearviot on laskettu 5,10 % kokonaiskorolla (12 kk Euribor 4,116 % 16.8.2023). Pääomavastiketta on korotettu taloussuunnitelmassa ilmoitetusta perustuen viitekoron muutokseen, jota ei ole voitu ennakoida taloussuunnitelmaa laadittaessa. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,95 %. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä määräytyy valmistumispäivän mukaisesti. Kaksi ensimmäistä valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita, jolloin pääomavastikkeella katetaan vain koron osuus 621,35 euroa/16.8.2023 tilanteen mukaan (pääomavastike 1). Pääomavastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys (pääomavastike 2), aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta loppuvuodesta 2025. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan 6 kuukauden välein. Hinnastossa ilmoitetut pääomavastikkeet ovat laskennallisia ja perustuvat oletukseen, että korot pysyvät arviointihetken tasolla. Viitekoron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Mikäli osakkeenomistaja on maksanut huoneistokohtaisen lainaosuuden pois, ei pääomavastiketta peritä. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Varustus

  Keittiö

  KONEET JA LAITTEET Asuntojen keittotiloissa on tasoon upotettava keraaminen keittotaso, kalusteuuni, liesikupu, kalustepeitteinen astianpesukone sekä mikroaaltouunivaraus. 1h+kt ja alle 40 m2 2h+kt asunnoissa on uuni-mikroaaltouuni-yhdistelmä, jolloin erillistä mikroaaltouunivarausta ei ole. 1-3h+kt asunnoissa on jääkaappipakastin, 4h+kt asunnoissa on erillinen jääkaappi ja kaappipakastin. Asunnoissa on tehdasvalmisteiset saranaovelliset kalusteet kalustesuunnitelmien mukaisesti. Kalusterungot ovat valkoista kalustelevyä. Keittotilan työtasot ovat laminaattia ja altaiden materiaalina on ruostumaton teräs. Asunnoissa on suunnitelmien mukaisesti joko yhdistetty pyykki-siivouskaappi, joka sijaitsee eteisessä, tai erillinen pyykkikaappi pesuhuoneessa tai eteisessä. Pesuhuoneisiin ja erillis wc-tiloihin asennetaan peilikaappi ja sen alapuolelle allaskaluste.

  Pesutilat

  Pesuhuoneissa on tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Saunoissa on sähkökiuas.

  Materiaalit

  LATTIAT Keittotiloissa, olohuoneissa, makuuhuoneissa, vaatehuoneissa ja eteisissä on laminaattilattia. Huom. lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Lattiapäällysteeseen tehdään tarvittaessa valmistajan ohjeen mukaisesti liikuntasaumoja, joihin asennetaan lattialistat. Pesuhuoneissa, saunoissa ja wc-tiloissa on laatoitetut lattiat. SEINÄT Asuntojen betoni- ja kipsilevyseinät tasoitetaan ja maalataan suunnitelmien mukaisesti. Huom. tasoitusta ja maalausta ei uloteta kalusteiden taakse. Keittiökalusteiden välitila laatoitetaan. Pesuhuoneiden ja erillisten wc-tilojen seinät laatoitetaan alakattokorkoon. Saunojen seinät paneloidaan.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Vantaan Bronksi
  Asuinhuoneistoja
  63
  Autopaikat
  26 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kerhotila, ulkoiluvälinevarasto

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. JULKISIVUT Julkisivujen pääasiallinen pintamateriaali on paikalla muurattu tiili sekä maalattu sandwich-elementti. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti. VÄLISEINÄT Asuntojen väliset sekä asuntojen ja porrashuoneiden väliset seinät ovat teräsbetonielementtejä ja/tai betonisia hormielementtejä. Asuntojen sisäpuoliset seinät ovat puu- tai teräsrankaisia kipsilevyseiniä, pesuhuoneen puolella on kosteisiin tiloihin soveltuva levy. Pesuhuoneiden seinät vesieristetään. PARVEKKEET Asunnoissa on oma lasitettu parveke. Parvekelaatan kantava rakenne on teräsbetonia, laatta on tuettu betonirakenteista. Parvekkeilla on betonielementtirakenteinen ja/tai metallirunkoinen lasikaide ja kaiteen päällä on avattava/kiinteä kirkas parvekelasitus. Parvekkeille asennetaan pistorasiat ja valaisimet sähkösuunnitelmien mukaisesti. Huom. parvekkeet on suunniteltu tuulettuviksi jolloin lasitukset eivät ole vesi- eivätkä lumitiiviitä.
  Kattotyyppi
  Tasa
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on lattialämmitys liitettynä kiinteistön sähköön.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Rakennuksessa on keskitetyllä lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollisuus hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 714 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Vantaan kaupunki.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kauppakeskus Myyrmanni palvelee laajoine palveluineen vain noin 300 metrin etäisyydellä. Kauppakeskus Isomyyrin kaupat ja erikoisliikkeet alle kilometrin etäisyydellä. Myyrmäen terveysasemalle on noin 400 metrin matka. Kaikki muut Myyrmäen peruspalvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydellä. Koulut: Kilterin ala- ja yläkoulut löytyvät noin 300 metrin päästä. Lähin lukio, Vaskivuoren lukio sijaitsee kilometrin päässä ja Martinlaakson lukio noin kahden kilometrin päässä. Päiväkoti: Alueilla sijaitsee useita päiväkoteja mm. päiväkoti Pilke noin 220 metrtiä. Alueella sijaitsee hyvät liikuntapuitteet. Energia Areena. Myyrmäen Urheilupuisto, josta löytyy mm. jalkapallokentät, jäähallit. Malminkartanon kuntoportaat löytyy kävelyetäisyydellä. Lentokentälle matka taittuu noin 15 minuutissa Kehärataa pitkin. Liikenneyhteydet: Myyrmäen juna-asema sijatsee 400 metrin päässä. Bussipysäkit sijaitsevat noin 250 metrin etäisyydellä.

  Lisätiedot

  HISSI Rakennus varustetaan konehuoneettomilla asuintalohisseillä. PIHA Korttelin kaikkien tonttien yhteiset oleskelu- ja leikkialueet, istutukset, nurmialueet, pihakäytävät ja pihan päällysteet sekä pihan varusteet toteutetaan asemapiirustuksen sekä erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. JÄTEHUOLTO Jätehuolto toteutetaan asemapiirustuksen ja pihasuunnitelman mukaisesti syväkeräyssäiliöillä. Jätteiden lajittelu mahdollistetaan paikallisen toimijan ohjeistusten mukaiseksi. TALOTEKNIIKKA Rakennus liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon, sekä alueelliseen sähkö- ja kaukolämpöverkostoon. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on lattialämmitys liitettynä kiinteistön sähköön. Rakennuksissa on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollista hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä. Ilmalämpöpumppu on liitetty asunnon sähköön ja sen huolto- ja ylläpito on osakkeenomistajan vastuulla. Ilmalämpöpumpun käyttöä voidaan rajoittaa yöaikana ja lämmityskaudella. Vedenmittaus on huoneistokohtainen (kylmä- ja lämminvesi) ja asunnoissa on vedenkulutusta pienentävät wc-istuimet. Huoneistojen ja yhteisten tilojen kiinteä valaistus on toteutettu pääosin LED-tekniikalla. Jokaiseen asuntoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana taloyhtiölaajakaista, sekä kaapelitelevisio-operaattorin palvelut. Asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Arkadiankatu 23, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!