Kilterinkuja 2 C B, Myyrmäki, Vantaa

Velaton myyntihinta 441 150 € Myyntihinta: 132 150 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
86,5 m2
4h + kt + s

Asunto Oy Vantaan Bronkisi on nyt muutto valmis!

Aivan Myyrmäen keskustaan on valmistunut kuusikerroksinen Asunto Oy Vantaan Bronksi, joka on omalla tontilla tarjoten edullisemman asumisvaihtoehdon mukavuuksista tinkimättä. Asunto Oy Vantaan Bronksin 63 uudesta kodista löytyy täydellinen koti sinulle, halusit sitten asua käytännöllisessä yksiössä tai avarassa neljän huoneen perhekodissa.

ASUINVIIHTYVYYTTÄ JA MUUNTOJOUSTAVUUTTA

Uudessa kodissa viihtyminen on helppoa, kun voit päättää itse, millaisen kodistasi haluat. Asuntojen tilaratkaisuissa on pyritty kiinnittämään erityistä huomiota tilojen mitoitukseen, toimivuuteen sekä kalustettavuuteen. Asunnot ovat kiintokalusteiltaan, materiaaleiltaan ja värimaailmaltaan moderneja ja hillittyjä.

KODIKKUUTTA KAIKKIEN PALVELUIDEN JA AKTIVITEETTIEN KESKELLÄ Myyrmäen palvelutarjonta on uskomattoman hyvä, täältä löytyy aivan kaikki, kuten Myyrmannin monipuolinen kauppakeskus, harrastusmahdollisuuksia, puistoja ja lukematon määrä muita palveluita. Ympärillä aukeavat laajat viheralueet Keskuspuistoa ja Vantaanjoenvarren ulkoilureittejä myöten. Myös Malminkartanon kuntoportaille käy kotiovelta lyhyt matka.

AJANVIETETTÄ TAITEEN JA KULTTUURIN SYDÄMESSÄ

Myyrmäki on tunnettu kattavasta kulttuuritarjonnastaan. Ympärivuotiset taidenäyttelyt, teatteri- ja musiikkiesitykset ja muut tapahtumat ovat osa Myyrmäen monipuolista sykettä - tällä alueella ei vapaa-ajan tekeminen lopu!

KANSAINVÄLISTEN LIIKENNEYHTEYKSIEN ÄÄRELLÄ

Myyrmäestä on mahtavat kulkuyhteydet kaikkialle ja tulevaisuudessa ne paranevat entisestään alueen kehittyessä. Julkinen liikenne on helposti saavutettavissa, bussipysäkit ja juna-asemat ovat kävelymatkan etäisyydellä kotoasi. Junalla matka taittuu kätevästi Helsingin keskustaan alle puolessa tunnissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle pääsee Kehärataa pitkin vartissa.

MYYRMÄKI ON PERHEELLE MITÄ MAINIOIN PAIKKA ASUA

Perheelle Myyrmäki on mitä mainion paikka asua, päiväkoteja on alueella lähes 40 ja peruskoulujakin peräti 11. Myyrmäessä asuu runsaasti opiskelijoita. Ammattikorkeakoulu Metropolian toiseksi suurin kampus sijaitsee vain 400 metrin päässä ja alueella on myös lukuisia muita oppilaitoksia. Ympäriltä löytyy lukuisasti leikkipuistoja ja pelikenttiä aina jalkapallostadionia ja jäähallia myöten.

UNELMISTA TOTTA

Tartu tilaisuuteen ja tee unelmistasi totta ottamalla yhteyttä:

Johanna Mustonen p. 050 526 6760, johanna.mustonen@op.fi

Pekka-Riutta-aho p. 050 476 0335 pekka.riutta-aho@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  542504
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Kilterinkuja 2 C B, 01600 VANTAA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  4h + kt + s
  Asuinpinta-ala
  86,5 m2
  Kts. yhtiöjärjestys.
  Kokonaispinta-ala
  86,5 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  4/6
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Huoneistonlevyinen lasitettu parveke avautuu kadun puolelle etelään.
  Ikkunat ja näköalat
  Huoneiston ikkunat ovat etelään, pohjoiseen ja itään
  Vapautuminen
  Valmistuminen on arviolta 9/2023. mennessä
  Hinta

  Velaton hinta

  441 150,00 €

  Myyntihinta

  132 150,00 €

  Lainaosuus

  309 000,00 €

  Neliöhinta

  5 100,00 € /m²

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 309 000,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  397,90 € /kk

  Rahoitusvastike

  618,00 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 015,90 € /kk

  Muut maksut

  Arvioitu valmistuminen: 29.09.2023 – 29.11.2023 Arvioidut vastikkeet: Asunnon hoitovastike: 4,60 €/m2/kk. Varaston hoitovastike: 5,00 €/varasto/kk. Vesimaksuennakko: 21,00 €/hlö/kk, tasataan myöhemmin kulutuksen mukaan. Pääomavastike: Lyhennysvapaan aikana (arvio 1,5 ensimmäistä vuotta) 1,00 €/osake/kk. Pääomavastikkeen määrä nousee viimeistään, kun yhtiö alkaa kerätä rahaa lainanlyhennyksiä varten (arviolta viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäistä lyhennyserää). Lyhennysten alettua rahoitusvastikearvio on 2,80 €/osake/kk. Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen 1 730.40/kk. Kokonaisvastike on 2 128,30/kk. Korko ja marginaali: 12 kk Euribor + 0,95 %. Pankilla on oikeus tarkistaa marginaali lainan nostopäivästä alkaen 3 vuoden välein.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Vantaan Bronksi
  Asuinhuoneistoja
  63
  Autopaikat
  26 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, väestösuoja, kerhotila, ulkoiluvälinevarasto

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. JULKISIVUT Julkisivujen pääasiallinen pintamateriaali on paikalla muurattu tiili sekä maalattu sandwich-elementti. Muut täydentävät materiaalit tehdään julkisivupiirustusten mukaisesti. VÄLISEINÄT Asuntojen väliset sekä asuntojen ja porrashuoneiden väliset seinät ovat teräsbetonielementtejä ja/tai betonisia hormielementtejä. Asuntojen sisäpuoliset seinät ovat puu- tai teräsrankaisia kipsilevyseiniä, pesuhuoneen puolella on kosteisiin tiloihin soveltuva levy. Pesuhuoneiden seinät vesieristetään. PARVEKKEET Asunnoissa on oma lasitettu parveke. Parvekelaatan kantava rakenne on teräsbetonia, laatta on tuettu betonirakenteista. Parvekkeilla on betonielementtirakenteinen ja/tai metallirunkoinen lasikaide ja kaiteen päällä on avattava/kiinteä kirkas parvekelasitus. Parvekkeille asennetaan pistorasiat ja valaisimet sähkösuunnitelmien mukaisesti. Huom. parvekkeet on suunniteltu tuulettuviksi jolloin lasitukset eivät ole vesi- eivätkä lumitiiviitä.
  Kattotyyppi
  Tasa
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on lattialämmitys liitettynä kiinteistön sähköön.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Rakennuksessa on keskitetyllä lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollisuus hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 714 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Vantaan kaupunki.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kauppakeskus Myyrmanni palvelee laajoine palveluineen vain noin 300 metrin etäisyydellä. Kauppakeskus Isomyyrin kaupat ja erikoisliikkeet alle kilometrin etäisyydellä. Myyrmäen terveysasemalle on noin 400 metrin matka. Kaikki muut Myyrmäen peruspalvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydellä. Koulut: Kilterin ala- ja yläkoulut löytyvät noin 300 metrin päästä. Lähin lukio, Vaskivuoren lukio sijaitsee kilometrin päässä ja Martinlaakson lukio noin kahden kilometrin päässä. Päiväkoti: Alueilla sijaitsee useita päiväkoteja mm. päiväkoti Pilke noin 220 metrtiä. Alueella sijaitsee hyvät liikuntapuitteet. Energia Areena. Myyrmäen Urheilupuisto, josta löytyy mm. jalkapallokentät, jäähallit. Malminkartanon kuntoportaat löytyy kävelyetäisyydellä. Lentokentälle matka taittuu noin 15 minuutissa Kehärataa pitkin. Liikenneyhteydet: Myyrmäen juna-asema sijatsee 400 metrin päässä. Bussipysäkit sijaitsevat noin 250 metrin etäisyydellä.

  Lisätiedot

  HISSI Rakennus varustetaan konehuoneettomilla asuintalohisseillä. PIHA Korttelin kaikkien tonttien yhteiset oleskelu- ja leikkialueet, istutukset, nurmialueet, pihakäytävät ja pihan päällysteet sekä pihan varusteet toteutetaan asemapiirustuksen sekä erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. JÄTEHUOLTO Jätehuolto toteutetaan asemapiirustuksen ja pihasuunnitelman mukaisesti syväkeräyssäiliöillä. Jätteiden lajittelu mahdollistetaan paikallisen toimijan ohjeistusten mukaiseksi. TALOTEKNIIKKA Rakennus liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon, sekä alueelliseen sähkö- ja kaukolämpöverkostoon. Lämmitysjärjestelmänä on vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja erillisissä wc-tiloissa on lattialämmitys liitettynä kiinteistön sähköön. Rakennuksissa on keskitetty lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, jota voidaan osittain säätää asunnon liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollista hankkia ilmalämpöpumppu muutostyönä. Ilmalämpöpumppu on liitetty asunnon sähköön ja sen huolto- ja ylläpito on osakkeenomistajan vastuulla. Ilmalämpöpumpun käyttöä voidaan rajoittaa yöaikana ja lämmityskaudella. Vedenmittaus on huoneistokohtainen (kylmä- ja lämminvesi) ja asunnoissa on vedenkulutusta pienentävät wc-istuimet. Huoneistojen ja yhteisten tilojen kiinteä valaistus on toteutettu pääosin LED-tekniikalla. Jokaiseen asuntoon sisältyy yhtiövastikkeeseen kuuluvana taloyhtiölaajakaista, sekä kaapelitelevisio-operaattorin palvelut. Asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Hakaniemenranta 1, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!