Kohteessa ensiesittely su 22.9. klo. 15:00 - 16:00.
Esittelijä:Samuli S. Strander, 050 350 2951, samuli.strander@op.fi

Mechelininkatu 20 A, Etu-Töölö, Helsinki

Velaton myyntihinta 469 000 € Myyntihinta: 469 000 €
Käyttöönottovuosi 1934
Pinta-ala
59,5 m2
2h, avok, vh, et kph

UPEASTI SANEERATTU KAKSIO Tämä upea koti on juuri käynyt läpi täydellisen remontin, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan ja huolellisesti sisustusarkkitehdin toimesta. Asunnon pintamateriaalit huokuvat skandinaavista tyylikkyyttä ja laatua, yhdistäen luonnollisia materiaaleja, kuten puuta ja kiveä oikeassa suhteessa. Koko asunnossa on kaunis ja näyttävä tammilattia, vaaleat seinät, katoissa koristemaalaukset, syvät ikkunapenkit sekä korkea huonekorkeus - kokonaisuus, joka luo tästä asunnosta lumoavan kodin.

MODERNI KOTI Asunnon pohjaratkaisu noudattaa arvostettua 1930-luvun tyyliä, tarjoten käytännöllisyyttä, avaraa tilaa. Tilava eteinen toivottaa sinut tervetulleeksi heti sisään astuessa. Olohuone on erityisen valoisa suurten ikkunoidensa ansiosta ja tila tuntuu suuremmalta kuin neliömäärä antaisi odottaa. Keittiössä on valittu ajattomat mattavalkoiset kaapistot, jotka yhdessä tammisten yläkaapistojen ja tasojen kanssa luovat kauniin keittiön. Makuuhuone on kooltaan myös todella suuri ja tilaa on sängyn ja yöpöytien lisäksi runsaasti muullekin kalustukselle; makuuhuoneeseen mahtuu hyvin lisäksi meikkipöytä tai etätyöpiste. Säilytystilaa on runsaasti vaatehuoneen ansiosta.

ETU-TÖÖLÖ 00100 Taloyhtiö sijaitsee loistavalla paikalla Etu-Töölön monipuolisten palveluiden äärellä osana ydinkeskustaa. Heti talon kivijalasta löytyy lähimmät palvelut ja suoraan tien toisella puolella on lähikauppana K-Market Meclu. Kävelyetäisyydellä on lukuisia pullan ja kahvin tuoksuisia konditorioita, delejä, ravintoloita, somia pikkuputiikkeja, joiden ansiosta arki on sujuvaa. Korttelin takana sijaitsee erittäin viihtyisä Hietaniemi, jonka puistot, merenranta ja hiekkaranta luovat loistavat kävelyreitistöt niin Töölönlahdelle kuin myös Sibeliuspuistoon ja aina Seurasaareen saakka.

YHTEYDET Liikkuminen on vaivatonta, sillä Helsingin ydinkeskusta alkaa kotioven edestä. Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet kaikkiin suuntiin taloyhtiön ympäriltä. Bussit ja ratikat kulkevat talon vierestä. Tämä asunto mahdollistaa asumisen ilman autoa keskustan ytimessä lähellä kaikkea.

Anita Manner 040 645 2750 anita.manner@op.fi OP Koti Uusimaa

Samuli S. Strander 050 350 2951 samuli.strander@op.fi OP Koti Ullanlinna

Kun mietit kodin vaihtoa, niin valitse luotetuin! OP Koti on Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä 12. kertaa peräkkäin. Lähde: Suomi Tänään 2/2023 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583774
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Mechelininkatu 20 A, 00100 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, avok, vh, et kph
    Asuinpinta-ala
    59,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    59,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1934
    Kerros
    2/7
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat ovat Mechelininkatu puolella kohti itää.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    469 000,00 €
    Neliöhinta
    7 882,35 €
    Hoitovastike
    291,55 €/kk
    Yhtiövastike yht
    291,55 €/kk
    Vesimaksu
    18,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 18,00 €/hlö/kk, saunamaksu 15,00 €/kk. Hoitovastike/asuinhuoneisto 4,90 €/jyv.m2/kk, hoitovastike/toimisto 7,35 €/jyv.m2/kk, hoitovastike/varasto 1,23 €/jyv.m2/kk, vesimaksu 18,00 €/hlö/kk, saunamaksu 15,00 €/as./ kk. Osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistosta suoritettavan hoitovastikkeen ja pääomavastikkeen suuruus lasketaan käyttäen perusteena huoneistojen huoneistoalan suhdetta kertoimen ollessa asuntojen osalta 1,0, toimistojen osalta 1,5 ja varastojen osalta 0,25. Vesimaksun peruste: Henkilöluvun mukaan. Hallituksella valtuudet enintään kahden (2) kuukauden hoitovastikkeen suuruisen ylimääräisen vastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen.

    Varustus

    Keittiö

    Vaalean ja tyylikkään avokeittiön varusteisiin kuuluu integroitu jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesitaso jossa integroitu liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni, integroituastianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuoneessa on suihku, lasinen suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, sähköinen, seinä-wc ja bidee. Tilassa kiinteä valaistus.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, vintti

    Materiaalit

    Eteinen: Lattia: Laatta. Seinä: Maalattu. Keittiö: Lattia: Novafloor harder tammi old grey. Seinä: Maalattu. Olohuone: Lattia: Novafloor harder tammi old grey. Seinä: Maalattu. Makuuhuone 1: Lattia: Novafloor harder tammi old grey. Seinä: Maalattu. Kylpyhuone: Lattia: Laatta. Seinä: Kaakelit.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Mechelininkatu 20
    Isännöitsijä
    Pääovi Oy, Timo Ala-Heikkilä, puh. 046 878 3454
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    30
    Taloyhtiössä on
    Sauna, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, yhtiön laajakaista DNA WELHO

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen ilmanvaihto.
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 31.05.2033.

    Tehdyt korjaukset

    2022 IV-hormien nuohous. 2021 Kadun puolen syöksytorvet uusittiin. 2020 Sisäpihan syöksytorvet uusittu. 2016 Vesikattovarusteet. 2015 Taloyhtiön laajakaistayhteys (10 M) huoneistoihin. 2013 Ilmanvaihtohormin 6 (kokoojalaatikko ja turboventtiilit). 2013 Huoneistojen ikkunoiden käyntisovitukset. 2013 Tuuletusparvekkeiden ovien maalaus. 2012 Lämmönvaihtimen uusiminen. 2012 Huoneistojen märkätilojen kartoitus sekä siitä johtuvat välttämättömät märkätilakorjaukset (A18, A25, A31). 2011 Kuntoarvio. 2009-2010 Porrashuoneen ja kellarikäytävän maalaus. 2009 Lukostosaneeraus (asunnot ja yleiset). 2008 Piharemontti ja jäteaitaus. 2007 Pohjaviemärin uusiminen. 2005 Porrashuoneen ala-aulan maalaus. 2004 Ikkunat uusittu. 2004 Korvausilmanventtiilit uusittu. 2003 Ilmanvaihtohormien puhdistus. 2001-2004 Huoneistojen märkätiloja uusittu (14 kpl). 2000 Tuuletusparvekkeet peruskorjattu. 1990 Lämpökeskus uusittu. 1989 Katto uusittu. 1981 Sauna peruskorjattu. 1981 Ilmanvaihto kunnostettu ja osittain koneellistettu. 1981 Talokeskus ja sähkönousut. 1981 Vesi- ja viemärijärjestelmä uusittu. Patteriventtiilin vuotokorjaukset A31, huoneiston A9 patterin uusinta, huoneiston A29 rättipatterin ja lattialämmityksen säätötoimet, tavanomaisia kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiden huolto- ja korjaustöitä, korvausilmaventtiilien suodattimien vaihtotyöt, sekä korvausilmaventtiili, vesijohtojen ja viemäreiden kuntotutkimus.. Asunnon remontit: Asunto saneerattu kauttaaltaan 8/2024 Uusittu sähkökeskus. Uusittu kph. Uusittu keittiö. Uusittu vaatehuone. Maalattu: seinät, katot ja koristemaalaukset. Uusittu lattiat. Uusittu listat. Uusittu sähkövedot, pistorasiat ja katkaisimet. Uusittu ikkunapenkit. Lisätty motorisoidut pimennysverhot.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiökokoukselle esitetyt korjaustyöt v. 2024: - Märkätilatarkastukset - Kellarissa sijaitsevien huonokuntoisien valurautaviemäreiden uusiminen - Kellarissa sijaitsevien huonokuntoisien linjasäätö- ja sulkuventtiilien uusimiset - Ovipuhelinjärjestelmän päivitys - Tiilikatteen tarkastus ja mahdolliset huoltokorjaukset - Linjasaneerauksen hankesuunnittelu Yhtiökokoukselle esitetyt korjaustyöt v. 2025- 2029: - Pääsisäänkäynnin oven kunnostus - Porttikäytävän portin kunnostus - Runkolukittavien pyörätelineiden hankinta - Rakennuksen aitojen, sisäpihan oven kunnostus - Kellarin yleisten ja teknisten tilojen maalaustyöt - Kadunpuolen julkisivun ikkunoiden ja rappaus- sekä tiilisaumojen kunnostukset - Katon kuntotarkastus Hallituksen kirjallinen selvitys tarpeesta sellaiseen yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana, joka vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Korjaussuunnitelma on suuntaa antava, se ei ole sitova ja sitä tarkistetaan vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    850 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki/kaavoitus

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!