Putousrinne 1 F, Myyrmäki, Vantaa

Velaton myyntihinta 120 000 € Myyntihinta: 119 104 €
Käyttöönottovuosi 1975
Pinta-ala
97 m2
4h, k

Tilava perheasunto halusta uima-allasyhtiöstä.

Tilava perheasunto halusta uima-allasyhtiöstä. Keittiössä on tilaa kokkailla ja kylpyhuone on juuri uudistettu perinteisen linjasaneerauksen yhteydessä. Erillinen wc-tila, sekä aurinkoinen parveke täydentävät tämän kodikkaan kodin tiloja.

Asunto on siistikuntoinen mutta voit halutessasi päivittää kodin pinnat oman makusi mukaiseksi. osa materiaaleista on alkuperäisiä talon valmistumisvuodelta.

Yhtiössä on menossa perinteinen linjasaneerausurakka, jonka hankeosuus nyt myytävälle huoneistolle on arviolta 124 570 euroa. Kustannukset jyvitetään osakkaille loppuvuoden 2025 tai vuoden vaihteen tienoilla. Arvio edellyttää, että urakan valmistuminen ei merkittävästi muutu sovitusta. Taloyhtiössä on parkkipaikkoja sekä hissi asukkaiden käyttöön.

Länsi-Vantaan keskus Myyrmäki tarjoaa kaupunkiasumiseen parhaat puitteet. Monipuoliset palvelut löytyvät kauppakeskus Myyrmannista. Kulttuuri- ja liikuntaharrastuksille on erinomaiset tilat ja valikoima. Liikenneyhteydet vievät sujuvasti kehärataa pitkin lentoasemalle, itä-Vantaalle ja Helsingin keskustaan.

Monipuoliset bussilinjat tarjoavat kattavat yhteydet pääkaupunkiseudulla. Omalla autolla liikkuvalle Hämeenlinnanväylä ja kehätiet ovat sujuvasti saavutettavissa.

Kysy OP Kodin välittäjältä OP pankin rahoitusvaihtoehdoista, tehdään yhdessä unelmista totta!

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Anita Manner YKV,LKV, KiAT, sisustaja

p. 040 645 2750

anita.manner@op.fi.

Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583251
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Putousrinne 1 F, 01600 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k
    Asuinpinta-ala
    97 m2
    Huoneistossa on leimatuissa ARK-kuvissa rakennusaikainen apukeittiö.
    Kokonaispinta-ala
    97 m2
    Käyttöönottovuosi
    1975
    Kerros
    5/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon etelän- ja pohjoisen suuntaiset näkymät piha-alueelle ja kotikadulle.
    Vapautuminen
    1-2 kk tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    119 104,31 €
    Velaton hinta
    120 000,00 €
    Lainaosuus
    895,69 €
    Neliöhinta
    1 237,11 €
    Hoitovastike
    388,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    21,34 €/kk
    Muu vastike
    155,20 €/kk
    Yhtiövastike yht
    564,54 €/kk

    Saunamaksu 12,00 €/kk, autopaikka 11,00 €/kk. Huoneiston jyvitetty pinta-ala on 97, jonka perusteella huoneiston vastikkeet lasketaan. Ostaja ottaa vastatakseen nyt myytävälle huoneistolle myöhemmin jyvitettävän ja kohdistettavan osuuden yhtiön Linjasaneerausurakan lainasta. Ylimääräinen yhtiökokous 24.10.2023 päätöksen mukaisesti hankeosuus arviolta noin 1.284,192 eur/jym². Linjasaneerausurakka valmistuu 2025 kevään aikana, jolloin laina voidaan alustavan arvion mukaan jyvittää osakkaille loppuvuoden 2025 tai vuoden vaihteen tienoilla. Arvio edellyttää, että urakan valmistuminen ei merkittävästi muutu sovitusta. Tälle huoneistolle tuleva hankeosuus on arviolta 124 570 euroa. DNA Welho taloyhtiölaajakaista ja veden kustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen ilman erillistä maksua. Hallituksella valtuudet pääomavastikkeiden määrien tarkistukseen korkovaihteluiden vuoksi tilikauden aikana. Hallituksella valtuutus yhden kuukauden ylimääräiseen hoito- ja korjausvastikkeiden perintään yhtiön taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä. Valtuutukset ovat voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti.

    Varustus

    Keittiö

    Keittiön varusteisiin kuuluu jääviileäkaappi, lattialiesi, liesituuletin -aktiivihiili, astianpesukone (45 cm), kaapistot sekä kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Juuri uusitussa kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi, pesukoneliitäntä, wc-istuin ja sähköinen lattialämmitys. Juuri uusitussa erillisessä wc-tilassa on peili- ja allaskaappi. Tiloissa kiinteä valaistus.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaattilattia, seinät maalattu. Olohuone: Mosiaiikkiparketti, seinät tapetti ja maali. Makuuhuone 1: Korkkimatto, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Korkkimatto, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Korkkimatto, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu. Wc: Laattalattia, seinät laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Myyrinjoki
    Isännöitsijä
    Myyrmäen huolto, Eskola Joona Isännöitsijä puh. 09 530 6140
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    75
    Liikehuoneistoja
    6
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    305 m2
    Taloyhtiössä on
    Sauna, uima-allas, kuivaushuone, mankeli, jäähdytetty kellari, pyörävarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto ilmanvaihto, ei lämmön talteenottoa.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2006 Julkisivu- ja parvekerakenteiden peruskorjaus sekä ikkunoiden ja parvekeovien uusinta 2013 on saneerattu 13 kpl kylpyhuonetta. 2013 Vesikaton / räystäiden kunnostus 2014 Vesikaton pinnoitteen korjaus tarvittavin osin 2015 Putkistojen kuntotutkimus päivitetty, Lämmönvaihtimen ja lämmitysjärjestelmän suunnittelu tehty, Liiketilojen ovet ja ikkunat uusittu 2016 Uusittu lämmönvaihdin, kerrostaloille oma vaihdin ja rivitaloille oma vaihdin 2016 Rivitalojen kattoikkunarakenteiden kunnostus- ja uusiminen sekä alipainetuulettimien asennus 2017 Julkisivujen rappauskorjausten ja parvekkeiden liittymien saumaukset, rivitalojen kattoturvatuotteiden uusiminen, autoparkkihallin kunnon selvitys/rakenteiden kuntotutkimus 2017 Pihan tukimuurin korjaus 2017 Ilmanvaihtokoneiden uusiminen 2018 Piha-alueen puiden kaatoa ja harvennusta 2018 B-rivitalon alapohjan viemäreiden kannakointityöt 2018 Putousrinne 6; autopaikkojen kartoitus sähköistyksen modernisoimiseksi 2018 Viemäreiden huoltotarkastus/Drainman Oy 2018 Vesikaluste,- märkätila- ja korvausilmaventtiileiden tarkastus 2018 Linja- ja säätöventtiileiden uusimisen suunnittelu/Eerika Consulting Oy 2019 Kerrostalojen vesikattojen korjaussuunnittelu/Frontago Oy 2019 Kerrostalojen vesikattojen peruskorjaus/uusiminen 2019 Vesikalustetarkastus ja korjattavaksi määritetyt kalusteet ja muut korjaukset 2020 Kosteus- ja sisäilmatekninen kuntotutkimus, rivitalot A ja B/ Frontago Oy 14.9.2020 2020 Putkistojen kuntotutkimus päivitetty / Ramboll Finland 7.12.2020 2021 LVIS-hankesuunnittelu Katso yhtiön kunnossapitohistoria vuodesta 1990 lähtien hallituksen kunnossapitotarveselvityksestä 2024.. Asunnon remontit: Keittiöremotti 2000

    Suunnitellut korjaukset

    Ylimääräinen yhtiökokous 24.10.2023: päätettiin toteuttaa LVIS-linjasaneeraus ns. perinteisellä tavalla putket ja viemärit uusimalla muine liittyvine töineen. Urakka käynnistyi joulukuussa 2023 ja valmistuu 2025 kevään aikana. Hallitus sai valtuudet sopia kaikista kokouksessa päätetyistä urakkatoimenpiteistä perussisällön mukaisen korjaushankkeen sekä optioiden (perusurakkaan sisältymättömien) korjausten ja toimenpiteiden käynnistämiseksi esitetyssä laajuudessa, valvonnasta ja muista urakkaan ja hankkeeseen liittyvistä toimenpiteistä sekä tehdä tarvittavat sopimukset. Urakan rahoittamiseksi päätettiin ottaa enintään 10 miljoonan euron (hankeosuus 1.284,192 eur/jym²) laina 25 vuoden mittaiseksi ajaksi. Hankkeeseen nostetulla 10 MEUR lainarahoituksella suoritetaan pois aiemmin nostettu LVIS toteutussuunnitteluun nostettu laina, mikäli poismaksu mahtuu urakkaan nostettavaan lainamäärään. Hallitus valtuutettiin hoitamaan kaikki lainaan ja vakuuksiin/ kiinnityksiin liittyvät toimenpiteet.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Piha: Piha-alueiden mahdollinen kunnostus, leikkialueiden tarkastus/korjaukset Perustukset ja runko: Seuranta ja korjaukset remonttien yhteydessä, rivitalojen alapohjan ja sokkeleiden kunnostukset Julkisivut: Kerrostalon kadun puoleisten pintojen kunnostus, liiketilojen edustan betonitasanteen ja muuntamotilan rakenteiden kunnostus linjasaneerausurakassa 2024 Parvekkeet: Parvekkeiden ja liittymien saumaukset Ikkunat ja ulko-ovet: Huolto- ja kunnostustöitä mm. ikkunoiden liikuntasaumojen korjaukset tarvittavassa laajuudessa Katto: Tarvittavat huoltokorjaukset Huoneistojen märkätilat: Kylpyhuoneiden korjaukset linjasaneerauksen yhteydessä Yleiset tilat: Kellarikäytävien, pyöräkellareiden ja kuivaushuoneiden seinien ja lattioiden maalaukset LVIS-hankkeen yhteydessä 2024-2025 Lämmitysjärjestelmä: Energviaselvityksen jälkeen mahdollisesti tehtävät toimenpiteet, kuten maalämpö, lämmöntalteenotto yms. /seurataan tilannetta, milloin hanke tulee ajankohtaiseksi ja mahdolliset investoinnit kannattavaksi Vesi- ja viemärijärjestelmä: Vesi- ja viemärijärjestelmien saneeraus ja pohjaviemäreiden, salaoja- ja sadevesijärjestelmien korjaukset LVIS-linjasaneerausurakan yhteydessä 2024 Ilmanvaihto: IV-koneiden tarkastukset ja puhdistukset sekä IV-koneiden uusiminen tarvittaessa Sähkö-ja tietojärjestelmä: Sähkö- ja tietojärjestelmien kunnostus linjasaneerauksen yhteydessä 2024 Palovaroittimet: Palovaroittimien huolto ja ylläpito, asunnoissa ja muualla kiinteistön tiloissa (lakimuutos 1.1.2024) Saunat: Saunatilojen peruskorjaus linjasaneerauksen yhteydessä 2024 Hissit: Toimenpiteet kuntokartoituksen johtopäätösten perusteella Muu informaatio: Virkatien LPA-alueen kehittämis-/ rakentamishanke tai tarvittavat peruskorjaukset Peruskuntoarvon ja 10 v PTS-suunnitelman laatiminen yhtiölle seuraavalle 10-vuotiskaudelle Asunto-osakeyhtiölain mukaisen hallituksen kirjallisen selvityksen yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitotarpeista seuraavan viiden vuoden aikana tarkoitus on, että hallitus esittää arvionsa kunnossapitotöitä, jotka voivat vaikuttaa osakehuoneiston käyttämiseen tai siitä aiheutuviin kustannuksiin. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään aina yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    12 740,5 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Myyrmäen monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Myyrmanni tarjoaa todella monipuolisen palveluvalikoiman päivittäistavara- ja erikoisliikkeistä monipuoliseen ravintolamaailmaan. Terveyskeskus alueella. Koulut: Alueella on kouluja alakoulusta lukioon sekä Metropolia amk Myyrmäen kampus. Päiväkoti: Alueella useita, myös vuoropäiväkoti. Länsi-Vantaan keskuksessa, Myyrmäessä, on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa niin liikuntaa kuin kulttuuriakin. Taidemuseo Artsi, Kino Myyri ja Myyrmäkitalo, jossa ovat Vantaa-info ja kirjasto tarjoavat kulttuurinnälkäiselle koettavaa. Myyrmäen keskustan kupeessa sijaitsee Vantaan suurin liikuntakeskus, uimahalli, Myyrmäen urheilupuisto, jossa voi nauttia poikkeuksellisen laajasta lajitarjonnasta. Alueella toimii aktiivinen asukaiden Myyrmäki-liike. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet. Myyrmäen juna-asema ja Louhelan juna-asema kävelymatkan päässä, monipuoliset bussiyhteydet kattavasti pääkaupunkiseudun alueella. Vihdintie, Hämeenlinnan väylä ja kehä1 ja 3 omalla autolla liikkuvalle nopeasti saavutettavissa.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Vantaa OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kielotie 11, VANTAA

    010 255 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!