Porttikuja 2 C, Kontula, Helsinki

Velaton myyntihinta 179 000 € Myyntihinta: 136 555 €
Käyttöönottovuosi 1965
Pinta-ala
70 m2
3h, k, kph, wc, vh, las. parveke

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kahden makuuhuoneen perheasuntoon Porttikujalle!

Tämä koti on saanut modernin ilmeensä kattavan huoneistoremontin yhteydessä v. 2019, jolloin kaikki seinäpinnat on maalattu ja lattiat uusittu. Vaalea keittiö on nykyisellään kaunis ja toimiva kokonaisuus, jossa on reilusti tasoja ja säilytystilaa. Ruokailutila on keittiön yhteydessä ja siihen sijoittuu kauniisti suurempikin ruokapöytä. Huoneet ovat tilavia ja asunnossa on aivan uutta vastaavat kylpyhuone sekä erillinen wc, jotka on uusittu kolme vuotta sitten perinteisen putkiremontin yhteydessä.

Todella kiva läpitalon pohja tuo asuntoon kauniisti luonnonvaloa. Makuuhuoneet ovat itään aamuauringon suuntaan ja olohuone, keittiö sekä suuri lasitettu parveke vastaavasti metsäisin näkymin lännen suuntaan. Säilytystilaa löytyy reilusti, erillisen vaatehuoneen lisäksi makuuhuoneissa on tilavat liukuovikaapistot. Lisäksi osakkaalla on käytössään oma irtaimistovarasto.

Yhtiötä on hoidettu ja huollettu hyvin ja hoitovastike on poikkeuksellisen edullinen. Loppusuoralla olevassa energiaremontissa siirrytään ekologiseen ja energiatehokkaaseen maalämpöön, joiden kustannukset tullaan kattamaan hoitolainalla, josta osakkaille ei synny kuluja.

Yhtiöllä on uusitut ja tyylikkäät saunatilat, yhteinen varasto polkupyörille ja suuremmille urheiluvälineille, mattopesula sekä kuivaushuone.

Pihapiiri on vehreä ja suojaisa, ja siellä sijaitsee myös lasten leikkipaikat. Kävelymatkan päässä löytyvät ala- ja yläkoulut, lähikaupat sekä kaikki peruspalvelut.

Metroasemalle kävelee reilussa viidessä minuutissa, ja useiden bussien reitti kulkee aivan vierestä. Sijainti on keskeinen myös omalla autolla liikkuvalle. Lähistöllä olevat Kontulan liikuntapuisto ja skeittiparkki tarjoavat erinomaista ajanvietettä sekä ulkoliikuntamahdollisuuksia kaikenikäisille liikkujille.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja ja esittelyt Pia Lundenberg p. 040 522 1967 pia.lundenberg@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    572184
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Porttikuja 2 C, 00940 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, kph, wc, vh, las. parveke
    Asuinpinta-ala
    70 m2
    Kokonaispinta-ala
    70 m2
    Käyttöönottovuosi
    1965
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon huoneisto, keittiöstä, olohuoneesta ja parvekkeelta metsäiset näkymät lännen suuntaan. Makuuhuoneet itään, yhtiön pihan suuntaan.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    136 555,31 €
    Velaton hinta
    179 000,00 €
    Lainaosuus
    42 444,69 €
    Neliöhinta
    2 557,14 €
    Hoitovastike
    288,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    374,40 €/kk
    Yhtiövastike yht
    662,40 €/kk

    Vesimaksun peruste: oma mittari, vesimaksu laskutetaan toteutuneen käytön mukaan. Yhtiöllä on tililimiitti 1.500.000€ Nordeasta, josta käytetty 1.061.998,55€/6.3.2024 Hallituksella valtuudet yhden (1) kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä edellyttää

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet keittiön välitilassa..

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihku kylpyhuoneessa, suihkuseinä kaksi kääntyvää, peilikaappi kph:ssa ja wc:ssa, allaskaappi kph:ssa ja wc:ssa, pesukoneliitäntä kph:ssa.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laatoitettu, seinät maalattu. Olohuone: Lattia harmaa vinyylilankku, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Lattia harmaa vinyylilankku, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Lattia harmaa vinyylilankku, seinät maalattu. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Eteinen: Lattia harmaa vinyylilankku, seinät maalattu. Wc: Kokonaan laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As Oy Porttikuja 1,2,4 ja 6
    Isännöitsijä
    Kontulan Huolto Oy / Patrick Lindman
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    156
    Autopaikat
    158 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Kattojen huoltomaalaus, v. 2020.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    koneellinen poisto
    Energialuokka
    G 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    voimassa 20.8.2024

    Tehdyt korjaukset

    PIHA-ALUE JA JÄTEKATOS Jätekatosten rakentaminen, v. 2004 Pihat kunnostettu, v. 2005 Pihaleikkivälineiden uusiminen, v. 2010 Porttikuja 2, 4 ja 6 paikoitusalueiden asfaltointi, v. 2012-2014 Pihaleikkivälineiden kunnostus, v. 2017 LVI Lämmitysjärjestelmän sulku- ja linjasäätöventtiilien uusiminen, v. 1994-1995 Patteriventtiilien uusiminen, v. 2000 Porttikuja 4 ja Porttikuja 6 lämmönsiirtimien uusiminen, v. 2015 SAUNATILAT Saunojen pesuhuoneiden lattioiden laatoitus, v. 1998 KATOT Kattojen kunnostaminen, v. 2004 Kattojen huoltomaalaus, v. 2020 LINJASANEERAUS Linjasaneerauksen hankesuunnittelu, v. 2017 Toteutussuunnittelu, v. 2018 Linjasaneeraus, v. 2019 - 2020 JULKISIVUT, IKKUNAT, OVET Julkisivujen peruskunnostus, v. 2004 Ikkunoiden uusiminen (ei parvekkeiden ikkunoita ja ovia), v. 2004 Porraskäytävien maalaus, v. 2004 Porraskäytävien ulko-ovien kunnostus, v. 2015 Parvekeovien ja -ikkunoiden uusiminen, v. 2016 Pervekkeiden ja ikkunoiden 2v-takuukorjaukset, v. 2018 Lukituksen uusiminen (iLoq S5) 2020 SÄHKÖJÄRJESTELMÄT Antenniverkoston kunnostus, v. 1997 Autopaikkojen lämpötolppien uusiminen, v. 1997. Asunnon remontit: Lattiat uusittu, keittiöön asennettu lattialaatta ja askelääneneriste. Samassa yhteydessä uusittu tiskiallas ja hana 2/2012. Muihin asuintiloihin asennettu vinyylilankku. Kaikki seinäpinnat maalattu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3 §:n tarkoittama hallituksen kunnossa-pitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen. - 2 .talon päädyn pinnoitus, - parvekkeiden kuntotutkimus - Ilmanvaihdon nuohous. IV-koneiden uusiminen - porrashuoneiden lattialaattojen uusiminen tarpeen mukaan - siirtyminen maalämpöön, huoneistokohtaiset lämpöanturit - pihavalaistuksen uusimien ja sähköautojen latausjärjestelmät

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    33 300 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2025
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Mikonkatu 13, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!