Viides linja 5 A, Kallio, Helsinki

Velaton myyntihinta 248 000 € Myyntihinta: 248 000 €
Käyttöönottovuosi 1925
Pinta-ala
37 m2
1h + avokeittiö + kph + erill.wc

Tervetuloa tähän valoisaan ja tyylikkääseen 37 neliön yksiöön, joka koki remontin vuonna 2016. Tämä asunto huokuu hienostunutta tunnelmaa ja on ihanteellinen esimerkki elegantista kaupunkielämästä.

Asuntoon tehdyn remontin yhteydessä päivitettiin keittiö, kylpyhuone ja erillinen wc, samalla kaikki pinnat saivat uuden maalipinnan. Kaunis puulattia sekä tunnelmallinen kakluuni luovat tilaan lämmintä ja kodikasta ilmettä. Tämä yksiö sijaitsee yhtiön ylimmässä kerrroksessa ja on kulmahuoneisto, mikä takaa rauhallisuutta ja valoisuutta. Se on ehdottomasti yksi asunnon valttikorteista.

Taloyhtiö seisoo omalla tontillaan ja on hoidettu moitteettomasti. Putkiremontti on suoritettu vuonna 2016 ja julkisivut uusittiin vuonna 2014.

Tämä asunto ei ole ainoastaan hieno koti vaan myös sijainniltaan erinomainen. Kallion alue tarjoaa runsaasti palveluita, ja kauniit Torkkelinmäen maisemat, paikallisesti tunnettu "Kallion Kaivopuistoksi," ovat vain kulman takana. Erinomaiset liikenneyhteydet tekevät päivittäisestä liikkumisesta vaivatonta, sillä useat ratikkapysäkit ovat vain alle 200 metrin päässä, ja metroasemillekin on lyhyt matka.

Tämä on tilaisuutesi hankkia fiksu ja tyylikäs kaupunkiasunto. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä mahdollisimman pian ja varaa henkilökohtainen esittelyaikasi.

Tervetuloa uuteen kotiisi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    563616
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Viides linja 5 A, 00530 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    1
    Huoneet
    1h + avokeittiö + kph + erill.wc
    Asuinpinta-ala
    37 m2
    Kokonaispinta-ala
    37 m2
    Käyttöönottovuosi
    1925
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    5/5
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    248 000,00 €
    Neliöhinta
    6 702,70 €
    Hoitovastike
    229,40 €/kk
    Yhtiövastike yht
    229,40 €/kk
    Vesimaksu
    15,00 €/hlö/kk

    Yhtiöjärjestyksen ja AOYL:n määräämien asioiden lisäksi varsinaisessa yhtiökokouksessa 13.6.2023 - myönnettiin hallitukselle valtuudet periä tai olla perimättä enintään neljä ylimääräistä hoitovastiketta tarvittaessa. - myönnettiin hallitukselle valtuudet muuttaa pääomavastiketta korkotilanteen mukaan. - päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti myydä ullakkotila. Taloyhtiöllä on nostamattomia lainoja. Taloyhtiöllä on käyttötilin yhteydessä luottolimiitti 30 000,00 €, josta käytössä 0 €/3.10.2023

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, kaasuliesi, liesikupu, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä 2kpl, peilikaappi, allaskaappi, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, pyyhekuivain

    Säilytystilat

    Kellari, vintti

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia maalattu puu, seinät maalattu. Olohuone: Lattia maalattu puu, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laatta. Eteinen: Lattia maalattu puu, seinät maalattu. Wc: Laatta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-Osakeyhtiö Eko
    Isännöitsijä
    Retta Services Oy, Anne.Keranen@retta.fi, puh: 0102284088
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    44
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, vinttikomerot, kellarikomerot, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2022: Uusi pesukone ja kuivausrumpu 2021: Saunaosaston lattian ja pesuhuoneen seinien uusinta (Yit talotekniikka), Katon paikkakorjaus ja huolto (Peltiässät Oy) 2020: Kaikkien kylpyhuoneiden kosteusmittaukset (PK-Kuivaus), Kellaritilojen kosteusmittaus (PK-Kuivaus) 2018: Kattorakenteiden korjaus, Katon kuntotarkastus 2016: Lämmönvaihdin uusittu ja lämmityksen tasapainotus, Sähkönousut uusittu, alajakokeskukset ja sähköpääkeskus uusittu, Linjasaneeraus (Perinteinen linjasaneeraus, Kv- ja viemäriputket uusittu. Kaikki märkätilat uusittu ja rakennettu kivirakenteisiksi), Rakennettu yleiskaapelointi ja uusittu antenniverkko, Pihakansi vesieristetty, Irtainvarastot uusittu, kellari salaojitettu, Rakennettu uusi polkupyörävarasto autotalli 4:n tilalle 2014: Lukituksen uusiminen (Abloy Sento), Julkisivun kunnostus ja ikkunoiden huoltomaalaus, Saunatilat ja pesutupa uusittu 2012: Katon pinnoitus, nuohoustasot, syöksytorvet, Taloyhtiölaajakaista (DNA Welho) 2008: Tuuletusparvekkeitten kunnostaminen 1999: Porrashuoneiden ulko-ovien maalaus, Asuntojen ikkunoiden ja vesipeltien kunnostus, Parvekeovien ja ikkunoiden maalaus 1991: Porrashuoneiden maalaustyöt 1989: Antennimasto ja tuuletusparvekkeiden vesieristykset. Asunnon remontit: 2016: Lvis- saneerauksen yhteydessä uusitti keittiö, kylpyhuone ja erillinen wc. Asennettu kaapisto. Osa sähköistä ja pistorasioista uusittu. Kaikki pinnat maalattu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Korjaustarpeet vuosille 2023 - 2027 (päivitettään vuosittain yhtiökokouksessa) 2023-2027: Vesikatto, Portin kunnostus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    561 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-kauppa Hämeentie noin 300 m. Lidl nóin 300 m. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Liikenneyhteydet: Ratikka noin 150 m, Bussipysäkki noin 200 m. Metro noin 350 m.

    Lisätiedot

    Taloyhtiön vesikatto on uusittava lähivuosina. Hallitus on aslustavasti selvittänyt mahdollisuutta myydä taloyhtiön ullakkotila jonka yhteydessä ullakkotilan ostaja kustannuksillaa uusisi vesikaton. Ullakon myynti asunnoiksi edellyttäisi hissien jälkiasennuksen molempiin portaisiin. Ohessa budjetäärinen arviolaskelma hankkeen taloudellisesta vaikutuksesta: Myytävä ullakkotila on n, 320 m2, Konsiltilta saadun arvion pohjalta Kallion ullakkotilojen myyntihinnat ovat olleet n. 1000 - 1500 €/m2 Ullakon myyntihinnaksi on arvioitu maltilliset 320000 €. Vesikaton uusiminen maksaisi taloyhtiölle 270 000 € hissien asenneskustannus 281 600 € + B-portaan kaiteisen siirto n. 9 900 €. Hankkeen taloudellinen vaikutus taloyhtiölle 320 000 - 291 500 = maksettavaa jäisi 28 500 €ja taloyhtiö saisi uuden vesikaton, jonka arvo 270 000 €, joten taloudelline hyöty taloyhtille olisi 270 000 € - 28 500 € = 241 500 € Mikäli yhtiö on siirtänyt tai siirtää myynnin aikana osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään, ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.”

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!