Matkapuhelin: 0400 571 393 irja.malkki@op.fi

Irja Malkki

Myyntipäällikkö, LKV, KED
Kielitaito: englanti
Koulutus: Yo-merkonomi, LKV, KED, asunto-asiantuntijan tutkinto, vakuutusalan perustutkinto
Matkapuhelin: 0400 571 393 irja.malkki@op.fi

Kiinteistönvälittäjän työ on minulle elämäntapa, jossa pitkä kokemus ja vahva tuloksellinen näyttö myyntityöstä sekä positiiviset asiakaskokemukset motivoivat ja antavat lisäenergiaa.

Olen ahkera ja aktiivinen sekä teen työtäni suurella sydämellä ja suoraselkäisesti aina asiakkaan parasta ajatellen. Olen myös joustava ja välitön asiakaspalvelija positiivisella otteella höystettynä ja aina hyvin tavoitettavissa. Tapani tehdä töitä onkin aina asiakaslähtöinen.

Paljasjalkaisena varkautelaisena tunnen hyvin kaupungin lähialueineen sekä muuttuvat asuntomarkkinat, joka on erittäin tärkeää asunnon hintaa ja markkinointisuunnitelmaa tehtäessä.

Yrittäjätaustani ja pitkä pankkityökokemukseni asuntorahoituksen parissa ovat opettaneet pitkäjänteisyyttä ja antaneet hyvän pohjan sekä laajan verkoston, josta on ollut paljon hyötyä hoitaessani asiakkaideni asunnonvaihtoon liittyviä asioita.

Asunnot kiinnostavat minua myös vapaa-ajallani, sillä minulla on aina jokin remontointi- tai sisustusprojekti meneillään. Lisäksi vietän aikaani paljon hyötyliikunnan ja mökkeilyn merkeissä sekä tietysti ystävien seurasta nauttien.

Tee asuntosi myynnistä/ostosta helppoa ja stressitöntä. Anna minun auttaa.

Ota yhteyttä jo tänään, puh. +358 400 571 393.

VarkausOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 54 78200 VARKAUS

Asiakaspalautteet