Matkapuhelin: 0400 571 393 irja.malkki@op.fi

Irja Malkki

Myyntipäällikkö, LKV, KED
Kielitaito: englanti
Koulutus: Yo-merkonomi, LKV, KED, asunto-asiantuntijan tutkinto, vakuutusalan perustutkinto
Matkapuhelin: 0400 571 393 irja.malkki@op.fi

Olen paljasjalkalainen varkautelainen ja näiden täällä asuttujen vuosien aikana nämä seudut, rakennuskanta sekä markkinat ovat tulleet hyvin tutuksi. Itse asuinpaikkana Varkaus on sopinut minulle täydellisesti; ei liian iso eikä liian pieni, tarjoten kuitenkin kaikki tarvittavat palvelut. Sen vuoksi tänne on tullut rakennettuakin jo kahdesti omakotitalo sekä kesämökki ja voin helposti kehua kotiseutuani vieraammillekin.

Minulla on yrittäjätausta, mutta itse työurani Op Kodilla kiinteistönvälittäjänä aloitin vuonna 1997, joiden työskentelyvuosien aikana suoritin myös KED- ja LKV-tutkinnot. Halusin kuitenkin laajentaa osaamistani ja siirryin Op:n puolelle hoitamaan asuntorahoitusta sekä niihin liittyviä vakuusasioita. Pankin puolella hurahtikin 17 vuotta ja nyt tästä vankasta kokemuksesta onkin paljon hyötyä kun olen palannut takaisin "juurilleni" tähän työhön, jota olen aina tehnyt suurella intohimolla. Olen siis onnellinen, että voin olla osa tätä Op Kodin menestyjäjoukkuetta!

Työssäni olen empaattinen, aktiivinen ja joustava, hoitaen työni sisulla ja sydämellä aina asiakkaitani kuunnellen. Vuosien aikana on siis tullut tehtyä yhteistyötä ja tultu tutuksi sekä ystäviksi suuren ihmismäärän kanssa. Perusperiaatteisiini onkin aina kuulunut, että se pidetään mikä luvataan.

Vapaa-aikani vietän mieluiten hyötyliikunnan, koiran ulkoiluttamisen, mökkeilyn, sisustamisen sekä puutarhan hoidon merkeissä sekä tietysti ystävien seurasta nauttien.

Toivottavasti voin olla apuna jatkossakin kodin myyntiin ja ostamiseen liittyvissä kysymyksissä, sillä olen täällä juuri Sinua varten!

VarkausOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 54 78200 VARKAUS