Matkapuhelin: 040 4801397 marja.niskanen@op.fi

Marja Niskanen

kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Matkapuhelin: 040 4801397 marja.niskanen@op.fi

Asiantuntevaa välittämistä!

Mitä tahansa teen ja mihin tahansa ryhdyn, haluan aina tehdä sen parhaalla mahdollisella tavalla. Minut tunnetaan ammattitaitoisesta ja ystävällisestä sekä aktiivisesta asenteestani. Olen myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolle on tärkeää tuloksekas työnteko, laadusta ja luottamuksesta tinkimättä.

Kiinteistövälitysalalle siirryin palvelualalta v. 2016 ja aikaisemmasta pitkästä työkokemuksesta päällikkötason tehtävissä, olen saanut arvokasta kokemusta ja osaamista, jota voin myös hyödyntää työssäni kiinteistönvälittäjänä.

Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että työ tehdään alan lainsäädäntöä sekä hyvän välitystavan ohjeita noudattaen. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) tutkinnon ja minulla on myös kaupanvahvistajan valtuudet. Vahvaa osaamista minulla on kiinteistöjen, osakkeiden, kuolinpesien ja kesämökkien välittämisestä.

Vapaa-ajalla ulkoilen ja urheilen mahdollisuuksien rajoissa. Pidän eläimistä, hyvästä ruoasta ja musiikista, mökkeilystä ja ennen kaikkea kotoilusta.

Kun asuntoasiat ovat ajankohtaisia, ota rohkeasti yhteyttä! Lähdetään yhdessä toteuttamaan sinun asuntounelmiasi!

JoensuuOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Koskikatu 9 LH 5 80100 JOENSUU

Ota yhteyttä

Joensuu -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Marja Niskanen
kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.