Tuomiokirkonkatu 40 B, Keskusta, Tampere

Vuokra 770 €/kk
Käyttöönottovuosi 1962
Pinta-ala
38,5 m2
2h + kk + kph + vh

Ydinkeskustan remontoitu hieno kaksio heti vapaana uusille asukkailleen. 50M/10M taloyhtiönetti sisältyy vuokraan. Yhtiöllä ei ole vapaita autopaikkoja, paikkoihin on pitkä jono.

Tämä valoisa asunto sijaitsee kuudennessa kerroksessa. Kolmen korttelin säteellä on niin rautatieasema, linja-autoasema, Nokia Areena ja yhteydet molempiin raitiotielinjoihin ja useisiin bussilinjoihin. Asunto on kattavasti remontoitu 2023, keittiö on runkoa myöten uusittu ja makuuhuoneesta on käynti vaatehuoneeseen. Eteisessä on liukuovikaapisto. Vintillä on hyvän kokoinen häkkivarasto.

Asunnossa on käytännöllinen laminaattilattia. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu, ja siellä on liitännät sekä tilaa kapealle pyykinpesukoneelle. Keittiössä on induktioliesitaso, iso jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, erillisuuni ja liesituuletin.

Vuokra 770,00€/kk + kiinteä vesimaksu yhtiön tariffin mukaan, nyt 30€/kk/hlö. 2kk vakuus. Vuoden sitoutuminen vuokrasuhteeseen. Ei lemmikkejä, eikä tupakointia. Luottotiedot oltava kunnossa ja vuokralaisen on otettava huoneistoon koko vuokrasuhteen ajaksi kotivakuutus vastuuvakuutusosineen.

Onko tämä kohde kiinnostava? Täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus osoitteessa: https://op-koti.fi/kohde/583028/vuokra-asuntohakemus. Otamme yhteyttä hakemusten perusteella.

Kohdetta välittää:

Hae tätä asuntoa

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    583028
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Tuomiokirkonkatu 40 B, 33100 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Vuokra
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kk + kph + vh
    Asuinpinta-ala
    38,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    38,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1962
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    6/7
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Kaikki ikkunat Tuomiokirkonakadulle itään
    Vapautuminen
    Heti

    Hinta ja ehdot

    Vuokra
    770,00 €/kk
    Vuokravakuus
    1 540,00 €
    Vuokra-aika
    Toistaiseksi, irtisanomisajan alkamiskohta aikaisintaan 11 kk vuokrasuhteen alusta.
    Lisätietoa vuokra-ajasta
    Mikäli vuokrasopimus irtisanotaan edelläolevasta poikkeavasti, 2kk vuokran suuruinen sopimussakko
    Erityisehdot
    Ei lemmikkejä, Ei tupakointia, luottotiedot oltava kunnossa, kotivakuutus vastuun
    Vuokrataan kalustettuna
    Ei

    Sähkö vuokralainen ottaa oman sopimuksen. Vesi maksu kiinteä, nyt: 30€/hlö/kk.(välittäjä tark.).

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin electrolux, erillisuuni, liesitaso 2-levyinen induktiotaso, liesituuletin Suodattimella aktiivihiili, mikroaaltouuni kuuluu varusteluun, Keittiö remontoitu täysin 2023.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä mahtuu kapea pyykinpesukone.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, liukuovikaapisto eteisessä

    Materiaalit

    huoneet ja eteinen: lattiat laminaattia, seinät maalattu. keittiö: lattia laminaattia, seinät maalattu, välitilanlevy. kylpyhuone: lattiat ja seinät kaakeloitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E luku: 235

    Tehdyt korjaukset

    Lukituksen uusiminen 2006. Pihakannen ja autohallin katon korjaaminen sekä jätekatoksen rakentaminen 2010. Sähkösaneeraus, uusittu pää- ja kiinteistökeskukset, pääjohdot, porrashuoneen ja pihan valaistus sekä lämmönjakohuoneen sähköistys, asennettu kuitu/- parikaapeliverkko 2012. Maalattu porrashuoneiden sisääntulokerrokset 2015. Uusittu 1. kerroksen ulko-ovia ja ikkunoita 2016. Uusittu liiketilojen ulko-ovien lukitus 2016. Uusittu yleisten tilojen ja asuinhuoneistojen lukituksia 2017. Ovipuhelimien uusiminen ja johdotusten kunnostus toimistotiloihin 2020. Pyykkituvan ja kuivaushuoneen maalaus 2020. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja säätö 2020. LH (Ravintola Katmandu) 6 uuden rasvahormin asentaminen 2020. Optiman lisäämistä laajemmalle alueelle yhtiön oviin 2020 Valvontakameroiden hankinta pysäköintihalliin ja sisäpihalle 2021 Pakoreitin teko liiketilaan LH 5b ja liiketilan remontointi 2021 Autotallin valaistuksen uusiminen ja liiketunnisvalaistus sisäpihan pyöräkatoksiin 2021 Optiman lisäämistä pyörävaraston ovi ja kylmäkellarin ovi. Porttien avausjärjestelmän päivitys/uusiminen 2021 Wattisten älytermostaattien asennus. Koko taloyhtiötä koskeva etäluettava vesimittari vesimittarihuoneeseen 2021 Raitiotieallianssi-hanke: Suvantokadun puoleisen vesijohtoliitoksen uusiminen kadunrakentamisen yhteydessä. Aleksanterinkadun puolelta kattovesien kerääminen ja viemäröinti. Kaivot, kansistot ja putket 2021 Liiketilan 3b remontointi 2022 C 31 sisäremontti 2022 Klinen digitaaliset porrasnäytöt 2022 Toimistokerroksen lukostojen uusinta optimaan 2022 Julkisivujen, kerrostalojen vesikattojen saneeraus, huoneistojen parvekkeiden ja tuuletusparvekkeiden, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Maalämpö, PILP (poistoilmalämpöpumppu) järjestelmän asennus, IV-poistokoneiden uusiminen. Liikesiiven korvausilmaventtiileiden asennus. LH3a takaikkunan tekeminen. 2022-2023 Hissien uusiminen. 2023

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    KUNNOSSAPITOTARVE 2024-2028 YHTIÖKOKOUSTA VARTEN Kierrätyksen kehittäminen. Liikesiiven katon kunnostus. Yhtiön omistamien liiketilojen korjaus tarvittaessa vuokralaisen vaihtuessa. Kellarikäytävien maalaus. Autohallin maalaus. Asukkaiden varastotilojen kehittäminen. Yleisten sauna- ja wc-tilojen kunnostus. Huoneisto-ovien kunnostus tai uusiminen. mm. postiluukkujenvaihto suuremmiksi ja tiivisteiden vaihto. Salaojituksen toimivuuden tarkastus ja huuhtelu Liikehuoneistojen ilmanvaihdon selvittäminen ja korvausilmaratkaisut Kellarikerroksen valaistuksen uusiminen, yhtiön kaikissa tiloissa. Hälytysjärjestelmien siirto ulkoa valvottaviin kokonaisuuksiin.

    Joustoa muuttoon ja
    remonttiin

    Tutustu OP:n joustoluottoon
    Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 2546800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Mitä maksaakotivakuutus?