Valjaskatu 2-4 2, Metsäkangas, Lahti

Velaton myyntihinta 69 000 € Myyntihinta: 69 000 €
Käyttöönottovuosi 1975
Pinta-ala
79,5 m2
3h, k, vh, kph, wc, s, lasip

Siistikuntoinen tilava läpitalon kolmio heti vapaana uusille asukkaille. Keittiö on remontoitu 2007 Novartin kaapistoilla ja on edelleen hyvässä kunnossa ja toimiva! Kaksi makuuhuonetta eri puolella huoneistoa. Toisessa makuuhuoneessa on tilava vaatehuone. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Kylpyhuoneeseen on rakennettu pieni kalustesauna, joka on myös purettavissa pois jos ei sillä ole käyttöä. Lisäksi erillinen wc-tila.

Taloyhtiöllä on oma tontti. Tulevaa käyttövesiputkiremonttia varten kerätään pääomaa valmikksi kassaan korjausvastikkeena. Tulevat remontit on otettu huomioon ja asunto on hinnoiteltu sinulle edulliseksi hankkia.

Metsäkankalla on hyvät ulkolumaastot ja luonto on lähellä. Päivittäiset palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Lahden keskustan sekä Hollolan kuntakeskuksen palvelut löytyvät noin 5 km etäisyyksiltä vastakkaisista suunnista!

Päijät-Hämeen keskussairaala ja Fazerin tehtaat suurina työllistäjinä ovat mukavan työmatkan päässä.

Tervetuoa tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    581933
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Valjaskatu 2-4 2, 15830 LAHTI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, vh, kph, wc, s, lasip
    Asuinpinta-ala
    79,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    79,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1975
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/7
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Etelä - pohjois suunnassa läpitalon huoneisto
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    69 000,00 €
    Neliöhinta
    867,92 €
    Hoitovastike
    276,50 €/kk
    Muu vastike
    158,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    434,50 €/kk
    Vesimaksu
    26,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 26,00 €/hlö/kk, saunamaksu 12,00 €/kk, autopaikka 10,00 €/kk. Auton sisätilan lämmitin 7,00 €/kk. Korjausvastiketta peritään tulevaa kv-putkistoremonttia varten. Pesutuvassa ja kuivaushuoneessa sähkölukot 28.3.2022 alkaen, asuntoihin toimitettu kulkutunnisteet. Tunniste henkilökohtainen. Pesutuvassa ei käyttömaksua. Sähkö kulutuksen mukaan.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin suodatin, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Kalustesauna, joka toimii 230 v verkkovirralla. Osakkaan vastuulla, tieto on isännöitsijällä. Halutessaan voi purkaa pois.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: muovimatto ja seinät maalattu. Olohuone: muovimatto ja seinät maali/tapetti. Makuuhuone 1: muovimatto ja seinät maali/tapetti. Makuuhuone 2: laminaatti ja seinät maali/tapetti. Kylpyhuone: laatoitettu kokonaan. Wc: laatoitettu kokonaan.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Ohjas
    Isännöitsijä
    Kontu Oy Jani Kirmanen 010 411 8144
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    73
    Autopaikat
    57 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Elementti.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    E 2018

    Tehdyt korjaukset

    Hallituksen selvitys huomattavista korjaus- ja muutostöistä ajankohtineen: Linjasaneeraus hankkeen tai käyttövesisaneeraus ja viemärisukitus hankkeen suunnittelu 2022-2023. Huoneiston ikkunoiden saranoiden tarkastus (ikkunoissa valmistusvika) 2021. Porrashuoneiden ja yleisten tilojen valaistuksen uusinta 2021. Korkean talon alakäytävän kunnostus (maalit poistettu), puisteluparvekkeiden pintojen tarkastukset ja osittaiset korjaukset 2020. Elementtien pinnoitteiden kohdennettuja korjauksia, matalan talon parkkialueen lisäasfaltointi, ikkunoiden tarkastus ja huolto 2019 lV-kanavien puhdistus, valvontakamerat, maalauksia, piha-asfaltointia, kivituhkat, talomiehen asunnon korjauksia 2017. Vesikaton korjauksia 2015. Asfaltoiti korjauksia 2014-2015. Lisätty autopaikkoja, uusittu kaikkien autopaikkojen sähkösyötöt ja ohjauskellot, pelastusteiden rakentaminen, sadevesijärjestelmä, pääovien katokset 2013. Yleisten tilojen uIko-ovet: i Loq -järjestelmä 2012. Palohälytin järjestelmä 2011. Parvekkeiden laastikorjaus, parvekelasitukset 2010. lV-kanavien puhdistus 2006. lkkunat ja parvekeovet uusittu 2005. Parvekkeiden uudet vesieristykset ja kaide korjaukset 2001. Asunnon remontit: WC laatoitettu 2005, keittiö uusitu 2007 Novart, kalustesauna kylpyhuoneeseen 2009, vaatehuone 2011

    Suunnitellut korjaukset

    Yhtiökokous 2022 päättänyt linjasaneeraus hankkeen suunnittelun aloittamisesta (kylpyhuoneet, käyttövedet, viemärit ja sähköt) Yhtiökokouksessa 29.6.2023 ei pystytty päättämään linjasaneerauksen aloittamisesta johtuen ettei yhtiö ole saanut rahoitus-tarjouksia. Osakkeenomistajille tehty kysely elokuussa 2023 koskien kiinnostusta maksaa huoneistokohtainen lainaosuus kertasuorituksena ennakkoon taloyhtiölle. Jos lainaosuus suorituksia olisi tulossa ennakkoon noin 1.3 milj eur kysytään pankeilta rahoitustarjoukset uudestaan. Jos puhtaaksi maksuja ei ole tulossa riittävästi hallitus karsii linjasaneeraus hankkeen sisällön niin että se sisältää käyttövesiputket,viemäreiden sukituksen ja mahdollisen sähkösaneerauksen.- Yhtiö ei saanut rahoitustarjouksia kevennetylläkään sisällöllä joten hankketta joudutaneen lykkäämään.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarve seuraavan 5-vuoden aikana. Esitetty yhtiökokoukselle 30.5.2024 - jukisivu saneeraus - katto saneeraus - märkätilojen uusinta - käyttövesiputkiston uusinta - IV-kanavien nuohous ja perussäätö - sähhkönousujen ja huoneistokeskusten uusinta, datakaapelointi- PTS loppuun laatiminen

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    7 863 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Lahden kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Metsäkankaan s -Market, apteekki ym palveluita 450 m. Fazer tehtaanmyymälä 1,5 km. Keksustan palvelut n 5 km. Hollolan kuntakeskus n 5 km. Koulut: Metsäkankaankoulu 1-2 lk 200 m, Kärpäsen koulu 1-9 lk 1,3 km. Päiväkoti: Metsäkankaan päiväkoti 200 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki 140 m

    Lisätiedot

    Yhtiöllä on voimassa AsumisPLUS-asiakasetuvakuutus, joka sisältää laajan ryhmätapaturmavakuutuksen taloyhtiön asukkaille sekä avainturvan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lahti OP Koti Häme Oy LKV

    Aleksanterinkatu 20, LAHTI

    010 256 7700 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!