Mustankivenaukio 5 A, Vuosaari, Helsinki

Velaton myyntihinta 189 000 € Myyntihinta: 186 643 €
Käyttöönottovuosi 1999
Pinta-ala
51,5 m2
2h + kk + s

Selkeäpohjainen kaksio hissillisen talon viidennestä kerroksesta hurmaa valoisuudellaan! Yhtiössä ei suuria remontteja ole suunnitteilla lähitulevaisuudessa.

Keskeinen sijainti, ihan Columbuksen kattavien palveluiden äärellä ei voisi olla parempi! Täällä on kaikki lähellä. Metrolle kävelet muutamassa minuutissa. Kaukaa ei tarvitse hakea myöskäään metsiä, luonnonsuojelualueita ja merenrantaa. Kesällä polkaiset nopeasti fillarilla Kahvila Kampelaan kalakeitolle, Aurinkolahdessa nautit rantaelämästä kuin etelässä konsanaan ja talvisin löydät lähimmät avantouintipaikat rannalta Uutelan puoleisesta päädystä sekä Kallahdesta.

Lisätiedot ja yhteydenotot: Tiina Korpinen, tiina.korpinen@op.fi, 0407755277

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    575408
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Mustankivenaukio 5 A, 00980 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kk + s
    Asuinpinta-ala
    51,5 m2
    Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 51,5
    Kokonaispinta-ala
    51,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1999
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    5/7
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Itä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    186 642,95 €
    Velaton hinta
    189 000,00 €
    Lainaosuus
    2 357,05 €
    Neliöhinta
    3 669,90 €
    Hoitovastike
    257,50 €/kk
    Rahoitusvastike
    42,75 €/kk
    Muu vastike
    74,68 €/kk
    Yhtiövastike yht
    374,93 €/kk
    Vesimaksu
    25,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 25,00 €/hlö/kk, autopaikka 55,00 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 4,20 €/kk. Pesutupamaksu 4h 3€. Tontin vuokravastike nousee 1.6.2024 1,45€/m2 => 1,46€/m2. Saumausurakan vastike laskee 1.6.2024 alkaen 0,35€/m2, kun se on nyt ollut 0,46€/m2.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin hormiin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneen kuntokartoituksessa 2018 annettu luokitus sen uusimistarpeesta 0-5 vuotta. Pesuhuoneen käyttöikä on tullut vastaan.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: parketti, maali. Olohuone: parketti, maali. Makuuhuone 1: parketti, maali. Sauna: laatta, puu. Kylpyhuone: laatta, kaakeli.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Vuosaaren Kruunu
    Isännöitsijä
    Saudit Oy, isännöitsijä Sinikka Ahola
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    36
    Autopaikat
    8 kpl, 7 kpl, 13 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    koneellinen poisto
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 19.6.2028 asti

    Tehdyt korjaukset

    2022 Patteriventtiilien tarkastus ja linjasäätöventtiilien uusiminen, kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen, LJ-keskuksen uusimissuunnittelu, ikkunoiden karmiventtiilien hankinta ja asennus, ikkunoiden ja parvekeovien tiivistysten uusiminen ja käyntisovitukset, uusittu kuivausrumpu ja jalusta, valvontakameran asennus ja tiedonsiirto 4. kerrokseen, valvontakameran kotelo ja sähkötyöt, A19 makuuhuoneen katon vesivahinkojälkien paikkaus ja maalaus, A32 wc-laite uusittu, 2021 A6 parvekkeen viereinen lämpöpatteri vuotanut ja aiheuttanut kosteusvaurion, uudet yhdistäjät ja venttiilit asennettu, purkutyöt, koneellinen kuivaus sekä ennallistamistyöt, pohjakerroksen ikkunoiden ja lasiovien lasien korjaukset, LVI/rakennus/sähkötekniikka kuntoarvion laadinta ja energiatalouden selvitys, A8 ja A2 vahinkokartoitus astianpesukoneen sulun rikkoutuminen. A23 tuuletusventtiilistä tullut vettä, makuuhuoneen seinässä jälkiä 2020 Viheralueiden kunnostus, parvekelasien huolto, IV-kanavien puhdistus, mittaus ja säätö sekä lisätöinä vaihdettiin korvausilmasuodattimet 2019 Julkisivujen elastisten elementti- sekä ikkuna- ja ovisaumojen (parvekkeet mukana) uusimistyöt sekä päädyn julkisivun suojaustyö, parvekelinjan korjaus ja huopakatteen korjaus, saumausurakan suunnittelu ja valvonta, työturvallisuuskoordinaattori, voimapistorasia saunatilan sähkökeskuksesta, metron puolen ulko-oven koodilukko uusittu, kaukolämmön ulkoanturi uusittu 2018 Laadittu energiatodistus, rapun lasi-ikkuna uusittu, ulko-oven koodilukkolaite uusittu, ulkoiluvälinevaraston ovi sarjoitettu Ilogiin, jätehuoneen koodilukko uusittu, uusittu talon pesukoneen ohjauskortti 2017 Vesi- ja pohjaviemäreiden pesu ja kuvaus, porrashuoneen lattian peruspesu ja vahaus, huoneiston A4 keittiöviemärin tukoksen aiheuttama vesivahinko ja jälkien korjaus, viherrakennustyöt ja lannoitukset, kiinteistön huopakatteen kuntotutkimus 2016 Viherrakennustyöt ja lannoitukset, jätehuoneen koodilukon asennus, parvekelasien tiivisteet, parvekekaiteiden maalaus ja tiivisteiden vaihtotyöt, huoneiston A4 keittiön kosteuskartoitus 2015 Uusittu jätehuoneen ovensuljin, väestönsuojan tiiveyskoe, lipputangon naru ja nuppi uusittu, ilmanvaihdon säätötyö 21 asuntoa, uusittu LKV-moottori ja hälyttävä lämpömittari 2014 Saunaosaston parvekeseinän lahonneiden osien korjaus, ilmanvaihtokoneen siipien puhdistus ja iv-kanavien mittausta, kolmeks-pumpun hoito, porraskäytävän ja roskahuoneen valaistuksen muutos led-valoiksi, IV koneen ohjausrele ja termostaatti uusittu 2013 Betonipylväs ja teräsovet maalattu, viheralueiden kunnostus, hankittu uusi pyykinpesukone 2012 Hissi uusittu KONE Hissit Oy:n Monospace-hissiin, viheralueen kunnostus 2011 Emännänavain uusittu Ilog-järjestelmään, hankittu taloyhtiölaajakaista 2009 Roskahuoneen maalaus, porrashuoneen maalaus P ja 1. taso. Asunnon remontit: Keittiön kaappien ovet maalattu, laatat vaihdettu, Parketti hiottu ja sävytetty 2016

    Suunnitellut korjaukset

    Kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkiliitosten tarkistus. Tarkastetaan, että keittiöissä on vuotokaukalo asennettuna astianpesukoneen alle. Katon kuntotarkastus ja julkisivujen pintojen tarkastus, ikkunoiden ja parvekeovien ja venttiilien takuutarkastus.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    2024 Kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkiliitosten tarkistus. Tarkastetaan, että keittiöissä on vuotokaukalo asennettuna astianpesukoneen alle. Katon tarkastus 2025 Ulko-ovien maalaus, lämmönjakohuoneen lattian ja autohallin portaikon lattiapinnan maalauskunnostus, pyörävaraston lattian maalauskunnostus 2026 Parvekkeiden takaseinien ja kaiteiden huoltomaalaus, koneellisen poistoilmanvaihdon hormien nuohous, poistoilmanvaihtokoneiden huolto/uusiminen 2027 Porrashuoneen valaistuksen parantaminen Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 136 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Helsingin kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2060
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Supermarket, Lidl, S-Market, terveysasema Columbus n. 0,3km. Koulut: Puistopolun peruskoulu yläpuisto n, 0,35km, Puistopolun peruskoulu Punakiventie n. 0,85km, Vuosaaren Lukio n. 0,4km, Nordsjö lågstadieskola n. 0,5km. Päiväkoti: Mustakivi n. 0,3km, Rastis n. 0,5km, Ahti n. 0,23km. Liikenneyhteydet: Metro Vuosaari n. 0,3km

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kapteeninkatu 7, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!