Kohteessa esittely su 28.4. klo. 12:15 - 12:45.

Iiluodontie 9 A, Vuosaari, Helsinki

Velaton myyntihinta 230 000 € Myyntihinta: 229 198 €
Käyttöönottovuosi 2006
Pinta-ala
45,5 m2
2h + kk + s + p

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään ja tasokkaaseen kaksioon, joka tarjoaa kodikasta asumista parhaimmillaan. Tämä koti on suunniteltu huolella neliötehokkaalla pohjaratkaisulla, mikä mahdollistaa käytännöllisen ja viihtyisän asumisen.

Astuessasi sisään huomaat heti kodin lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Valoisa olohuone ja tilava makuuhuone luovat miellyttävän tunnelman, jossa on hyvä rentoutua ja viihtyä. Tasokas ja hyvin varusteltu keittiö tarjoaa täydellisen paikan kokkailla herkullisia aterioita ja nauttia yhdessäolosta.

Kodissa on myös oma sauna, joka tarjoaa oivan paikan rentoutumiselle ja arjen stressin unohtamiselle. Lisäksi oma parveke avautuu avarille ja kauniille näkymille ympäröivään luontoon ja maisemaan, mikä luo ihanteellisen ympäristön rauhoittumiseen ja rentoutumiseen.

Sijainti on erinomainen, sillä meri on vain lyhyen kävelymatkan päässä, tarjoten upeita ulkoilumahdollisuuksia ja mahdollisuuden nauttia merellisestä tunnelmasta. Kaikki tarvittavat palvelut, kuten kaupat, ravintolat ja liikuntapaikat, ovat myös käden ulottuvilla, mikä tekee arjesta sujuvaa ja helppoa.

Hyvät kulkuyhteydet takaavat vaivattoman liikkumisen niin kaupungissa kuin sen ulkopuolellakin, mikä tekee tästä kodista ihanteellisen valinnan niin aktiivisille kaupunkilaisille kuin luonnonläheisyyttä arvostaville.

Taloyhtiö on erinomaisesti hoidettu ja tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita, kuten oman kattoterassin, kerhohuoneita ja saunan, mikä lisää asumismukavuutta ja tuo lisäarvoa asukkaiden arkeen.

Tämä koti edustaa laatua, kodikkuutta ja viihtyisyyttä parhaimmillaan, ja se odottaa juuri sinua luomaan siihen omia muistoja ja kokemuksia. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571556
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Iiluodontie 9 A, 00990 HELSINKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kk + s + p
    Asuinpinta-ala
    45,5 m2
    Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 45,5
    Kokonaispinta-ala
    45,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2006
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    8/25
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    229 197,98 €
    Velaton hinta
    230 000,00 €
    Lainaosuus
    802,02 €
    Neliöhinta
    5 054,95 €
    Hoitovastike
    227,50 €/kk
    Rahoitusvastike
    20,48 €/kk
    Yhtiövastike yht
    247,98 €/kk
    Vesimaksu
    23,00 €/hlö/kk

    Muut lämmityskulut: Muut lämmityskulut: Käyttösähkö osakkaan oman sopimuksen mukaan.Rahoitusvastikkeet koostuvat: RL3 (ovipuhelin ja lukitus).

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph ja sauna.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Parketti/maalattu. Olohuone: Parketti/maalattu. Makuuhuone 1: Parketti/maalattu. Sauna: Laatta. Kylpyhuone: Laatta,laatta.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Helsingin Cirrus
    Isännöitsijä
    Helsingin Seudun Isännöitsjät Oy / Niko Koskelainen, niko.koskelainen@hsi.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    140
    Liikehuoneistoja
    2
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    160 m2
    Autopaikat
    117 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla. Lunastusaika on 1kk

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Hsto koht LTO.
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 9.6.2027

    Tehdyt korjaukset

    Tuulikaappi 2010, kameravalvonta 2010-2011, P-Hallien luiskat ja liukuoven kunnostus 2017, julkisivun saumaustyöt 2017, saunan kunnostus 2017, parvekelasien käyttöturvahuolto (Lumon on tehnyt kaikkien parvekelasien käyttöturvahuollon 2021 ja työllä on 5 vuoden takuu) 2021, pesukoneen uusiminen (uusi kone on asennettu tammikuussa) 2021, yhtiöjärjestysmuutos 2021, ikkunoiden vahvistusruuvaus (ikkunat ovat Fenestran valmistamat MSE ikkunat. Ikkunoita huoltaessa havaittiin rakenteen ongelma. Tästä syystä ikkunoita on vahvistettu pidemmillä ruuveilla ja urakka on saatu valmiiksi) 2021, perusvesipumppaamon uusiminen (autohallin perusvesipumppaamo on uusittu. Uusitut pumput ovat (2 kpl) Dreno Compatta Pro 50-2, 5,2A, 400V perusvesiuppopumppuja. Samalla uusittu sähkökeskus), pääoven liukuovet (pääoven liukuovikoneistot uusittu) 2021, lukituksen ja ovipuhelinjärjestelmän uusiminen (ylimääräinen yhtiökokous 5.12.2022 päätti jakaa urakan hankeosuudet osakkaille ja rahoitusvastikkeen. Osakkaille on mahdollisuus maksaa osuutensa hankkeesta 23.1.2023 asti. Velallisiksi jääviltä osakkailta aletaan periä rahoitusvastiketta 1.2.2023 alkaen) 2022. pääviemärin painehuuhtelu ja kuvaus (hurrikaanit on tehnyt pohja- ja pystyviemäreiden painehuuhtelut ja kuvaukset) 2023, maalämpö ja energiaselvitys (yhtiökokouksen keskusteluasioissa osakkaat kannattivat maalämpöön liittyvän energiaselvityksen teettämistä. Energiaselvitys on tehty Raksystemsin toimesta ja sen mukaan maalämpöön ei voida siirtyä, eikä järkeviä energiataloudellisia hankkeita ole tällä hetkellä toteutettavissa) 2023, jätevesipumppaamon uusiminen (Lining Oy:n jättämä tarjous jätevesipumppaamon uusimisesta on hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.4. Uusittavat pumput (2 kpl) ovat Jung silppuripumppu UAK 20/2M Plus 2,4kW 4A. Pumppaamo on uusittu heinäkuussa 2023) 2023, liiketilojen sähköjärjestelmien määräaikaistarkastus (lakisääteinen 10 v määräaikaistarkastus liiketiloihin on suoritettu 1.9.2023. Tarkastuksen suoritti Raksystems Insinööritoimisto Oy) 2023.. Asunnon remontit: Kylpyhuoneen allas ja peilikaappi uusittu 2017.

    Suunnitellut korjaukset

    10v vastuukorjaus Pihakansi. YIT kanssa on päästy sopuun vuotavan pihakannen kokonaisvaltaisesta korjauksesta, aiemmin tehtyjen paikkakorjausten sijaan. Aimo Heimala (Sweco Oy) on tehnyt korjaussuunnitelman ja VRJ on urakoinut korjauksen YIT:n lukuun. Vahanen Rakennusfysiikka Oy on valvonut korjaustyöt. Tilanne 9.6.2023: Lähes kaikki työt on saatu tehtyä; muutamaan asiaan ei ole saatu vahvistusta. Korjaustöiden vastanottoa ei ole saatu vielä sovittua. Taloyhtiön vastuulle on jäänyt korjausten hallinnointi ja valvontakulut, muista kuluista on vastannut YIT. Sähköautojen latausinfran rakennus. Yhtiökokous on 25.10.2023 päättänyt toteuttaa latausinfrahankkeen. Hankkeen enintään 90.000 euron kustannukset katetaan autopaikkaosakkailta kerättävillä hankeosuussuorituksilla. Autohalliosakkaan on mahdollista hankkia omakustanteisesti latauslaite omalle autohallipaikalleen osana urakkaa. Urakoitsija on Voltaco Oy. Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden sisällä: Ikkunat ja ulko-ovet kunnostetaan tai uusitaan tarpeen mukaan, yleisten tilojen huoltomaalaus tarpeen mukaan, jätevesipumppaamon kunnostus/uusiminen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 248 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Helsingin kaupunki p. 093101691 ja kartta.hel.fi

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kauppakeskus Columbus, Vuosaaren terveysasema, uimahalli, Vuotalo. Koulut: Alueella lukuisia kouluja. Päiväkoti: Alueella lukuisia päiväkoteja. Aurinkolahden uimaranta, Vuosaaren golf-kenttä. Liikenneyhteydet: Metro, bussi

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Hakaniemenranta 1, HELSINKI

    010 255 5900 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!