Federleynkatu 11 A, Niemenranta, Tampere

Velaton myyntihinta 374 000 € Myyntihinta: 374 000 €
Käyttöönottovuosi 2016
Pinta-ala
82,5 m2
3h + k + kph + s + khh + wc + et + vh + lasitettu parveke

Tässä hurmaavassa kodissa täyttyvät monet kodinetsijän toiveet ja unelmat.

Avaran valoisassa 6/8 kerroksen kulmahuoneiston kolmiokodissa on hyväksihavaittu pohjaratkaisu, reilusti asuinneliöitä ja ikkunoista tulvii luonnonvaloa koko kotiin. Iso lasitettu eteläparveke Näsijärvinäkymin on yksi tämän kodin helmistä loistavan sijainnin lisäksi. Parvekkeelta avautuvat huikeat maisemat pitkälle horisonttiin Näsijärven yli vastarannalle.

Olohuone ja keittiö muodostavat kodin sydämen kotoisaan yhdessäoloon. Huolella pidetyssä kodissa on ilo asua. Laadukkaat materiaalivalinnat ja tehdyt remontit lisäävät asumismukavuutta. Omassa ikkunallisessa saunassa on leppoisat löylyt. Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen erottaa mattalasinen seinä ja reilunkokoinen liukuovi. Tilava kodinhoitohuone on luksusta ja arjen pyykkihuolto on toimivaa. Erillinen wc on aina plussaa. Käytännöllisen vaatehuoneen ja kaapistojen lisäksi löytyy yhtiön tiloista erillinen irtaimistovarasto. Makuuhuoneissa on mukavasti neliöitä ja ikkunoista avatuu huikeat maisemat.

As Oy Niemenrannan Eleonooran huolella hoidettu hyvä yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Yhtiöllä on asukkaittensa iloksi viihtyisä pihapiiri. Huoneiston tonttiosuus on lunastettu.

Mahdollisuus ostaa autohallipaikka AP 76 Kiinteistö Oy Ruukin Pysäköinnistä 16 000€. Autohalliin on kulku helposti suoraan hissillä kotiovelta.

Niemenrannan arvostettu asuinalue tunnetaan loistavasta sijannista, hyvistä kulkuyhteyksistä, monipuolisista lähipalveluistaan ja ihanasta luonnosta.

Lielahden kaikki palvelut löytyvät muutaman minuutin ajomatkan päästä. Helpot kulkuyhteydet oman auton lisäksi julkisella liikenteellä sujuvoittavat arkea. Vilkkaasti liikennöivän bussiliikenteen lisäksi on ihan kodin lähistölle tulossa tulevan ratikan pysäkki. Parhaita asioita kotimaisemissa ovat Näsijärven rantojen lenkkipolut, puistot ja virkistysalueet. Kaupungin keskustaan ajelee reilussa 10 minuutissa.

Ota yhteyttä ja sovitaan esittely. Mielelläni kerron lisää tästä ihanasta kodista ja sen viihtyisästä asuinympäristöstä.

Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569977
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Federleynkatu 11 A, 33400 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + kph + s + khh + wc + et + vh + lasitettu parveke
    Asuinpinta-ala
    82,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    82,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2016
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    6/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Reilunkokoinen lasitettu parveke on yksi tämän kodin helmistä. Parvekkeelta avatuu upeat etelä-itä maisemat pitkälle horisonttiin Näsijärvimaisemiin ja lähiympäristöön.
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuone, keittiö, makuuhuoneet ja sauna: avarat maisemat Näsijärven rantojen maisemiin ja pitkälle horisonttiin. Keittiöstä ja olohuoneesta avautuu myös näkymät (itä) puistoon ja Rientolaan.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    374 000,00 €
    Neliöhinta
    4 533,33 €
    Hoitovastike
    338,25 €/kk
    Yhtiövastike yht
    338,25 €/kk
    Vesimaksu
    23,00 €/hlö/kk

    Hoitovastike on neliöperusteinen. (Mikäli huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastike perustuisi osakkeiden lukumäärää.) Vesimaksun peruste: kulutuksen mukaan. Vesimaksujen tasaus tehdään kerran vuodessa marraskuussa. Tietoliikennemaksu sisältyy hoitovastikkeeseen. Mahdollisuus ostaa autohallipaikka AP 76 Kiinteistö Oy Ruukin Pysäköinnistä, hinta 16 000€. Hoitovastike 40€/kk. Autohalliin kulku suoraan helposti hissillä. Autohallipaikasta erillinen esite ja yhtiön asiakirjat.

    Varustus

    Keittiö

    Tyylikkäästi remontoitu keittiö on kodin sydän. Keittiö yhdistyy luontevasti olohuoneen kanssa avaraksi kokonaisuudeksi. Keittiössä on jää- ja pakastekaappi (Samsung, 2023 uusittu), erillisuuni (AEG), induktio liesitaso (2020 uusittu), liesituuletin (kytketty poistoilmanvaihtoon), integroitu mikroaaltouuni (AEG), integroitu astianpesukone, komposiittiallas ja Moran kaarihana. Keittiössä on hyvin työtasoja, reilusti säiltystilaa kaapistoissa ja tilaa ruokailupöydälle.

    Pesutilat

    Saunan ikkunasta avautuu kaunis näkymä Näsijärvimaisemin ja saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku. Kylpyhuone erottuu kodinhoitohuoneesta mattapintaisella lasiseinällä ja leveällä mattalasiliukuovella. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on kaapisto, pesuallas, pesukoneliitäntä (pesutornivaraus), pyykkikaappi, wc-istuin, pesuallas ja peilikaappi. Kodinhoitohuoneessa on huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Erillisessä wc:ssa on peilikaappi, allaskaapisto ja pöytätasoa. Pesu- ja löylyhuoneiden sekä khh-tilojen ja erillis-wc:den lattiassa sähköinen lattialämmitys, jonka kustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen. Huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto kaksi kertaa vuodessa taloyhtiön puolesta.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kaapistot, lämmin irtaimistovarasto

    Materiaalit

    Kodin lattioita verhoaa kaunis parkettilattia ja seinät on maalattu/tapetoitu. Saunassa on laattalattia ja seinät on paneloitu. Kylpyhuone, kodinhoitohuone ja erillinen wc on laatoitettu. Vaatehuoneessa on parkettilattia ja seinät on maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Tampereen Niemenrannan Eleonoora
    Isännöitsijä
    Taloasema, Stenroos
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    47
    Liikehuoneistoja
    2
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    75,5 m2
    Autopaikat
    1 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on osakkailla

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo-poisto
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku: 97. Viimeinen voimassaolopäivä: 10.7.2030

    Tehdyt korjaukset

    2018 Esteettömyysratkaisu porraskäytävien ulko-oviin Toteutettiin esteettömyysratkaisu porraskäytävien ulko-oviin. Ulko-oviin asennettu kulunhallinta lukija, joka avaa sähkölukon ja oven. Tuulikaapin ja porrasväliovelle asennettu oviautomaatit, joita ohjataan kyynärkytkimillä. Etätunnisteavainperät kullekin asunnolle, 2 etätunnistetta/asunto. Asunnon remontit: Rakennusaikana myyjä tehnyt huoneistoon laadukkaita tasoparannuksia (asiakirjoissa erillisenä liitteenä) Keittiön kaapiston ovet ja huoneiden väliovet uusittu (12 /2022) Ikkunasmyygit lasipinnoitettu (2022) Työtasot, keittiön välitilalevy, tiskiallas ja induktioliesitaso uusittu (noin 2020) Jääkaappi ja pakastinkaappi uusittu (2023) Kotia pintaremontoitu lähivuosina.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvityksen (v. 2023) mukaan : -Parvekkeet: 2023 Parvekkeiden tarkastus -Parvekkeiden lasituksen säätöjen takuu on 10 vuotta -Ikkunat ja ulko-ovet: Sälekaihtimen säätövaijerien vaihto tarvittaessa -Yleiset tilat: 2023-2024 Porrastasanteiden lamput vaihdetaan led-lamppuihin -Vuosikorjaukset: Taloyhtiössä tehdään edelleen vuosikorjauksia rakennuttajan toimesta liittyen julkisivuun ja parvekkeisiin. -IV-suodattimet: Vaihto 2 kertaa/vuosi. Edellisen kerran vaihdettu 12/2023, seuraava suunniteltu vaihto 6/2024 ja 12/2024. -Palovaroittimet: Paristojen vaihto. Edellisen kerran vaihdettu 12 / 2022, 5 vuoden paristot. Palovaroittimien vaihto v. 2026. -Kattohuolto vuosittain -Hissihuolto vuosittain

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 233 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Suomen Osatontti Ky
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 2063
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Hyvät lähipalvelut lisäävät asumismukavuutta! Kaikki Lielahden monipuoliset ostospalvelut lähistöllä. Lielahden LIKE:ssa kirjasto, posti, terveysasema. Lähikauppoina K-Market ja S-Market. Kaupungin keskustaan ajelee reilussa 10 minuutissa. Koulut: Lielahti ja Lentävänniemi. Päiväkoti: Lähialueella useita päiväkoteja. Niemenrannan viihtyisäksi rakennettu asuinalue Näsijärven rantojen maisemissa on monen kodinetsijän toivepaikka. Lenkkipolut Näsijärven rannoilla, uimarannat, lähivirkistysalueet ja monet puistot kotimaisemissa on luksusta. Suomensaaren avantosauna, koirapuisto, Halkoniemen satama ja Hiedanrannan ympäristö löytyvät pienen matkan päästä kotoa. Talvisin jääreitit ja hiihtoladut Näsijärven jäällä kutsuvat ulkoilemaan Siilinkarin Majakalle ja kävelyretkelle kaupunkiin. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet julkisen liikenteen bussilla ja 2025 vuoden alussa alkavalla ratikalla. Turvalliset ja helpot polkupyöräreitit lähiympäristössä ja kaupunkiin.

    Lisätiedot

    Hissiyhteys suoraan autohalliin ja autokannelle.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!