Mustanlahdenkatu 21 A, Amuri, Tampere

Velaton myyntihinta 359 000 € Myyntihinta: 114 107 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
54 m2
3h + kt + et + s + kph + lähes huoneiston levyinen kulmaparveke

Ihanan valoisa kolmiokoti ihastuttaa asukkaansa loistavan sijainnin lisäksi huikean isolla lasitetulla kahteen suuntaan avautuvalla lasitetulla parvekkeella ja huolella suunnitellulla kokonaisuudella. Isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa koko kotiin ja hyväksi havaitussa pohjaratkaisussa on huomioitu jokainen neliö asuinkäyttöön. Olohuone ja keittiötila muodostavat upean kokonaisuuden kotoisaan yhdessäoloon. Makuuhuoneet on sijoitettu mukavasti pohjaratkaisussa. Oma sauna on aina luksusta ja tilavassa kylpyhuoneessa on huomioitu arjen pyykkihuolto.

As Oy Tampereen Sonetin moderni yhtiön on valmistunut kesällä 2023. Yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Sijainti on mitä parhain! Kotimaisemissa yhdistyvät luonnonläheisyys, kaupunkiasuminen, monipuoliset palvelut, kulttuuritarjonta, harrastusmahdollisuudet, lenkkipolut, puistot ja helpot kulkuyhteydet myös julkisen liikenteen ratikalla ja bussilla. Tämä koti myydään vuokrattuna.

Soita ja sovitaan esittely paikanpäälle!

Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    566649
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Mustanlahdenkatu 21 A, 33210 TAMPERE
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + kt + et + s + kph + lähes huoneiston levyinen kulmaparveke
    Asuinpinta-ala
    54 m2
    Kokonaispinta-ala
    54 m2
    Käyttöönottovuosi
    2023
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/9
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Reilunkokoinen lähes koko huoneiston levyinen kahdensuuntainen parveke (etelä-länsi) on yksi tämän kodin helmistä. Lasitettu parveke tuo mainiota lisätilaa. Parvekkeelta avautuu näkymät hienosti kahteen suuntaan.
    Ikkunat ja näköalat
    Huoneistosta avautuu etelä-länsinäkymät.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    114 106,54 €
    Velaton hinta
    359 000,00 €
    Lainaosuus
    244 893,46 €
    Neliöhinta
    6 648,15 €
    Hoitovastike
    410,40 €/kk
    Rahoitusvastike
    1 091,95 €/kk
    Yhtiövastike yht
    1 502,35 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Hoitovastike on neliöperusteinen. Rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää ainostaan koron osuuden. Ylimääräinen yhtiökokous pidettiin 07.12.2023. Kokouksessa päätettiin uudeksi pääomavastikkeeksi 1.1.2024 alkaen 1,196 €/osake lkm./kk. Yhtiön rakennusaikaisen lainan kokonaiskorko on 4,318 %. Korontarkistuspäivä on vuosittain 30.1. Lainan ensimmäinen maksuohjelman mukainen lyhennys tehdään 31.1.2027. (Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä). Laina on tasalyhenteinen. Lainan viimeinen maksuerä maksetaan 31.7.2048. Taloyhtiöllä on kolme ensimmäistä asumisvuotta lyhennysvapaata. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 31.1.2027. Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rahoitusvastikearvio lyhennysvapaan loputtua (perustajaurakoitsijalta saadun tiedon mukaan 1,02€/osake, huoneistolla 913 osaketta) tälle asunnolle on 2023,21€/kk. Laina on sidottu Euribor 12 kk 3,368 % + marginaali 0,95 %, yhteensä 4,318 %, seuraava korontarkistuspäivä on 30.1.2024.

    Varustus

    Keittiö

    Tyylikkäässä keittiötilassa on kaapistot, jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, integroitu astianpesukone. Keittiötila yhdessä olohuoneen kanssa muodostaa avaran kokonaisuuden. Keittiön välitilassa on ledvalo ja kulmapistorasia.

    Pesutilat

    Saunassa on sähkökiuas (Harvian Cilindro) ja kauniit haapalauteet. Saunan ja kylpyhuoneen välillä on tyylikäs lasiseinä. Kylpyhuoneessa on suihku ja kääntyvä suihkuseinä, peili- ja allaskaappi sekä pesukoneliitäntä (pesutornivaraus). Vesikiertoinen lattialämmitys koko kodissa.

    Säilytystilat

    Kaapistot, irtaimistovarasto yhtiön tiloissa

    Materiaalit

    Huoneiston lattioita verhoaa kaunis kovapuulattia ja seinät on maalattu. Kylpyhuone on laatoitettu. Saunassa on laatta lattia ja seinät on paneloitu

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Tampereen Sonetti
    Isännöitsijä
    Asuntopehtoori Hanna Suoyrjö
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    37
    Taloyhtiössä on
    Sauna, kellarikomerot, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Vesikiertoinen lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Keskitetty koneellinen tulo, poisto LTO
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    E-luku: 85. Viimeinen voimassaolopäivä: 17.7.2028.

    Tehdyt korjaukset

    ei ole

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 078 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Tampere Ev.lut srk yhtymä
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2066
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tampereen kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kaikki kaupungin keskustan monipuoliset kivijalkamyymälät, tavaratalot, lähikaupat, kahvilat, tori, kirjasto, puistot ja ravintolat lähellä kotia pienen kävelymatkan päässä. Lähikauppa naapurikorttelissa sujuvoittaa jokapäiväistä arkea. Kaupungin monipuolinen kulttuuritarjonta ja hienot harrastusmahdollisuudet lähellä kotia lisäävät asumismukavuutta. Päiväkoti: Lähialuella useita päiväkoteja ( mm. Ruotsinkielinen päiväkoti). Amuri on Tamperetta parhaimmillaan! Pohjoispuolella vastassa on Näsijärven rannassa sijaitsevat Mustalahden satama-alue, huvipuisto Särkänniemi sekä Onkiniemen virkistysalue. Idässä alue rajautuu Tampereen ydinkeskustaan ja historialliseen Finlaysonin tehdasalueeseen. Amuria kehystää vehreä Pyynikki kangasmetsineen ja harjumaisemineen. Pyhäjärven rantojen maisemiin ja lenkkipoluille lyhyt kävelymatka kotiovelta. Liikenneyhteydet: Ratikkapysäkki ja bussipysäkki ovat lähellä. Ratikalla ja bussilla matkaat helposti paikasta toiseen. Rautatieasemalla kuljet helposti ratikalla. Hyvät ja turvalliset fillarireitit kulkea ekologisesti paikasta toiseen!

    Lisätiedot

    Keskeisestä sijainnistaan huolimatta Amuri on vehreä ja rauhallinen asuinalue, jossa viihtyvät myös lapsiperheet: lähistöltä löytyy päiväkoteja ja kouluja, mukaan lukien Tampereen kansainvälinen koulu. Alueella on useampia puistoja, joissa on tilaa rentoutua, leikkiä ja liikkua. Amurissa sijaitsevat pääkirjasto Metso, taidemuseo ja Pyynikin uimahalli. Väestönsuoja sijaitsee naapuriyhtiö Oodissa ja se toimii väestönsuojana myös Asunto Oy Tampereen Sonetin asukkaille. Talon saunaosasto ja oleskeluhuone sijaitsevat naapuriyhtiö Oodin alemmassa kellarikerroksessa. Molemmat tilat ovat Oodin ja Sonetin yhteiskäytössä. Yhteiset oleskelu ja saunatilat Asunto Oy Tampereen Oodin kanssa. Lisätietoja vuokrasopimuksesta: Ensimmäinen vuokrasopimuksen irtisanomisajankohta on 11 kuukautta vuokrasopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen päivä irtisanomiselle on 1.7.2024. (lisätietoja vuokrasopimuksessa) Piha-alueet ovat yhteiskäytössä Asunto Oy Tampereen Oodin kanssa.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

    Hämeenkatu 12, TAMPERE

    010 254 6800 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!