Revontulentie 3 B, Tapiola, Espoo

Velaton myyntihinta 210 000 € Myyntihinta: 210 000 €
Käyttöönottovuosi 1964
Pinta-ala
48 m2
2h + kk

Kaunis ja valoisa koti palveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien ääreltä. Kodin pinnat on hyväkuntoiset ja väriltään hillityt. Keittiö on kompakti ja toimiva, sieltä löytyy kaikki tarpeellinen. Huoneet ovat tilavat ja kiinteistä kaappeja on runsaasti. Lisäksi suuri vaatehuone. Kylpyhuone on uusittu yhtiön käyttövesiputkiremontin yhteydessä. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja suurimmat remontit ovat jo takana päin. Hoitovastikkeeseen sisältyy DNA taloyhtiölaajakaista.

Linjasaneerauksen, parveke- ja vesikattoremontin kustannukset ovat tällä hetkellä yhtiön hoitolainaa. Mahdolliset myyntitulot tontin myynnistä asemakaavamuutoksen myötä käytetään lainojen pois maksuun, jonka jälkeen hoitolaina muutetaan osakaslainaksi. Hoitolainoja on 31.12.2022 1.000,50 €/m2 € eli myytävälle asunnolle noin 48 000 €.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    551387
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Revontulentie 3 B, 02100 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h + kk
    Asuinpinta-ala
    48 m2
    Kokonaispinta-ala
    48 m2
    Käyttöönottovuosi
    1964
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    3/-
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Tilava lasitettu parveke.
    Ikkunat ja näköalat
    Ikkunat ja parveke länteen
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    210 000,00 €
    Neliöhinta
    4 375,00 €
    Hoitovastike
    230,40 €/kk
    Muu vastike
    340,80 €/kk
    Yhtiövastike yht
    571,20 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Saunamaksu 12€/kk ja 6€/kk. Autopaikka vuokra 9€/kk, kylmä autopaikka 4,50€/kk. Yhtiökokous vahvisti vastikkeiksi 1.7.2023 alkaen: - hoitovastike € 4,80 /m2/kk, - putkiremonttivastike € 4,20 /m2/kk - parveke- ja vesikattovastike € 2,90 /m2/kk - vesivastike-ennakko € 20,- /asukas/kk - hallitus valtuutettiin lisäksi muuttamaan vastikkeita tarvittaessa korkomuutosten yhteydessä.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, sähköliesi, liesituuletin (aktiivihiilisuodatin), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone (wc-istuin, pyykinpesukone, suihkuseinä, suihku, peilikaappi ja pyyhekuivain), pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, kellari

    Materiaalit

    Keittiö: lattia laminaattia, seinät maali ja välitila laattaa. Olohuone: lattia laminaattia ja seinät maali/tapetti. Makuuhuone 1: lattia laminaattia ja seinät maali, lisäksi kiinteä kaapisto. Kylpyhuone: lattia ja seinät laattaa. Eteinen: lattia laminaattia, seinät maali, lisäksi naulakko.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Peski
    Isännöitsijä
    Taloyhtiöpalvelut Onnistutaan Ky, Joel Karvinen, joel@onnistutaan.fi, puh. 020 764 1510.
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    100
    Autopaikat
    82 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, kylmäkellarikomero, väestönsuoja, kellarikomero

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto.
    Energialuokka
    F 2013

    Tehdyt korjaukset

    Parvekekorjaus v.1997. Ulkovalaistus, autolämmityspistorasiat v.1999. Lämmönsiirtimien ja säätölaitteiden uusinta v.2002. Poistoilma- ja takkahormien nuohous v.2003, takkahormien kunnostus 2017. Revontulentie 3:n katon maalaus v.2003. Itäpuolen pihateiden asfaltointi v.2003-2004. Itäpuolen sokkelien ja roskahuoneiden maalaus v.2004. Revontulentie 2:n pysäköintialueen asfaltointi+sadevesiviemärien teko v.2004. Ikkunoiden uusinta, lukuun ottamatta parvekkeiden ikkunoita ja ovia, välipeltien ja välipeltien takana olevien lämmöneristysten uusinta v.2007. Patteriventtiilien vaihto ja lämmitysjärjestelmän säätö 2010. Lukitusjärjestelmän uusiminen 2015. Linjasaneeraus (myös viemärit uusittu) 2017-2018. Vesikatot, parvekkeet ja julkisivut 2021-2022. (Parveke- ja vesikattoremontti valmistui keväällä 2022. Urakoitsijana toimi Jatke Oy. Urakkaan sisältyi vesikattojen uusiminen kokonaan, julkisivujen kunnostustöitä, parvekkeiden raskas betonikorjaus ja parvekekaiteiden ja lasituksien uusiminen.). Asunnon remontit: Toimeksiantaja ei ole tehnyt asunnossa muutostöitä. Aikaisempi osakas on remontoinut keittiön ja pintoja. Kylpyhuone on uusittu käyttövesiputkiremontin yhteydessä taloyhtiön toimesta.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS: Linjasaneeraus valmistui helmikuussa 2018. Urakoitsijana toimi Consti Talotekniikka Oy. Urakkaan sisältyi talosaunojen peruskorjaus ja pesulan rakentaminen D-portaan alle. Parveke- ja vesikattoremontti valmistui keväällä 2022. Urakoitsijana toimi Jatke Oy. Urakkaan sisältyi vesikattojen uusiminen kokonaan, julkisivujen kunnostustöitä, parvekkeiden raskas betonikorjaus ja parvekekaiteiden ja lasituksien uusiminen. Molempien hankkeiden jäljiltä kaikille yhteisiä hoitolainoja on 31.12.2022 € 1.000,50/m2. Tulevaisuuden mahdolliset myyntitulot ja peruskorjauskulut liitetään vielä samaan lainaan jonka jälkeen se muutetaan osakaslainaksi. Yhtiön hoitolainat 6 801 077,22 €/31.12.2022. TILANNE: Taloyhtiössä on viimeisten vuosien aikana uusittu kaikki kylpyhuoneet ja saunaosastot, rakennettu pesula, tehty laaja perinteinen putkiremontti sisältäen kaikki sähköt ja viestintäverkot. Ikkunat uusittiin jo aiemmin. On uusittu parvekekaiteet, vesikatot ja peruskorjattu parvekkeet ja kunnostettu julkisivuja muutoinkin. Mitään muuta korjattavaa ei jää kuin iso-peskin hissit 4kpl, jotka ovat vielä alkuperäiset mutta täysin toimintakunnossa. Eli taloyhtiön tiedossa ei ole mitään merkittäviä kunnossapitotarpeita seuraavan viiden vuoden aikana.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    14 036 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki, kaavoitus, puh. 09 8162 5500.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Erinomaiset kaupalliset ja kunnalliset palvelut kävelyetäisyyden päässä. Kauppakeskus AINOA n. 400 m. Tapiolan kirjasto n. 1 km. Tapiolan terveysasema n. 1,4 km. Koulut: Aarnivalkean koulu, Jousenkaaren koulu, Etelä-Tapiolan lukio, Tapiolan koulu (yläkoulu ja lukio/musiikkilinja), Otaniemen Lukio (matematiikka- ja luonnontiedelukio, sekä teatteri ja medialinja). Aalto-yliopistoon Otaniemeen n. 2,5km. Päiväkoti: Lähistöllä useita, mm. Silkkiniityn päiväkoti, Tapiolan päiväkoti ja Maarinniityn päiväkoti. Kävelymatkan päässä Modernin taiteen museo Emma, Espoon kulttuurikeskus ja kaupungin teatteri. Lisäksi Tapiolan uimahalli, keilahalli, tennispuisto ja Otsolahden venesatama. Silkkiniityn ulkoilualue. Liikenneyhteydet: Metro, noin 400m (metrolla Helsinkiin noin 20 min), Tapionaukion bussiterminaali 650m (kauppakeskus Ainoan ja metroaseman yhteydessä).

    Lisätiedot

    Yhtiökokous on suunnitteilla 31.5.23. Yhtiössä on haettu tupakointikieltoa, mutta asia on vielä kesken (4.5.23). Parveketupakointi on kielletty. Tapiolantien varrelle suunnitellaan uusi asuinrakennus nykyisen pysäköintialueen kohdalle. Suunnittelussa huomioidaan Tapiolan kulttuurihistoriallisesti arvokkaan ympäristön lisäksi Leimuniityn maisema. Pysäköinti sijoitetaan rakennuksen ja kansipihan alle. Kaupunkisuunnittelulautakunta palautti kaavanmuutoksen uudelleen valmisteluun 10.6.2020. Lautakunta edellytti, että suunnittelualueella olevaa puistoa säästetään enemmän. https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/tapiolantien-asuinrakentaminen

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!