Kohteessa esittely to 18.7. klo. 18:00 - 18:30.
Esittelijä:Tapio Huhtinen, 0500 630 743, tapio.huhtinen@op.fi

Veräjä 8 E, Oulunkylä, Helsinki

Velaton myyntihinta 158 946 € Myyntihinta: 35 546 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
24 m2
1h + kk + kph + p

OP KOTI TUNTEE OGELIN VIIHTYISIMMÄT UUDISKOHTEET - TERVETULOA VIIHTYMÄÄN OGELIN VERSO V:seen!

NYT AUTOPAIKKA KOLMIOHIN KAUPAN PÄÄLLE!

Oulunkylään on juuri valmistunut Asunto Oy Ogelin Verso V, joka on järjestyksessään viides talo yhteensä kuusi taloa käsittävästä upeasta uudiskohdekokonaisuudesta. Taloyhtiö käsittää 33 kotia ja huoneistoja on saatavilla erilaisista yksiöistä ja kaksioista aina kompakteihin kolmioihin saakka. Kaikki huoneistot on varustettu tilavalla lasitetulla parvekkeella ja suurimpiin asuntoihin kätkeytyy jopa kaksikin parvetta.

ASUINVIIHTYVYYTTÄ HUIPPUSIJAINNILLA RAIDEJOKERIN JA JUNA-ASEMAN RISTEYSKOHDASSA

Ogelin Verso V:n sijainti on liikenteellisesti mitä ihanteellisin. Talo sijoittuu pääkaupunkiseudun mittakaavassa todella harvinaiselle sijainnille, jossa yhdistyvät neljän ilmansuunnan raideliikenne pääradan juna-aseman ja Raidejokerin risteyskohdassa. Tästä osoitteesta pääset liikkumaan kiskoja pitkin suuntaan kuin suuntaan ketterästi kuten vaikkapa lentokentälle, Otaniemeen, Itäkeskukseen ja nopeiten Helsingin keskustaan. Myös autoilijalle sijainti on oivallinen, isojen väylien ulottuvilla. Talon alla sijaitsee lämmin parkkihalli, josta on mahdollisuus ostaa oma autohallipaikka erillisenä osakkeena.

LUONNON JA JOENVARREN ULOTTUVILLA

Virkistystä elämääsi tuo monipuoliset ja vehreät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Läheinen Veräjänmäen idyllinen huvila-alue, Veräjänmäen metsäiset kalliot ja Pikkukosken hiekkaranta puistoineen sijaitsevat vieressä. Kävelyreippailun etäisyydellä sijaitsee Oulunkylän urheilupuisto, josta löytyvät kirjavat aktiviteetit jokaiselle kuten jalkapallo -ja ulkotenniskentät, -jäähalli, -tekojäärata, -curlinghalli ja pururata talvisine hiihtolatuineen. Aivan kotioven läheltä lähtevät milloin vehreät ja toisinaan talviset luontoreitit Vantaanjoen vartta pitkin keskustaan, Viikkiin sekä Keskuspuistoon - pyöräteitä pitkin pääsee myös Tuomarinkylän ratsastustallille ja Haltialan kotieläintilalle saakka, turvallisesti isoja teitä ylittämättä.

OMAPERÄISTÄ ARKKITEHTUURIA JA MODERNIA TALOTEKNIIKKAA

Oulunkylä on tunnettu matalasta kolme- ja nelikerroksisesta rakennuskannastaan ja jatkossakin alueella tullaan noudattamaan tulevaisuuden suunnitelmien mukaan perinteistä matalaa rakennustapaa. Myös Ogelin Verso V kunnioittaa tätä matalaa rakentamista vain neljällä asuinkerroksellaan. Nämä persoonalliset kiilamaiset kakkuleivoksen muotoiset talot henkivät arkkitehtuuriltaan täysin omaperäistä muotokieltä, jossa suorien seinien sijasta osassa asunnoista on viistoja seiniä, kodin kalustamista piristävinä elementteinä. Asuinmukavuutta taloyhtiössä on varmistamassa moderni ja ekologinen talotekniikka kuten vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys sekä lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihto.

OULUNKYLÄN HUIKEAT TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT

Tälläkin hetkellä Oulunkylästä löytyvät kaikki tarvitsemasi palvelut vain muutaman sadan metrin etäisyydeltä. Kaiken kattavien palvelujen lisäksi Oulunkylän keskustaan suunnitellaan kaupunkimaista asunto-, liike- ja palvelukorttelia muodostamaan kaupunginosan ydinkeskusta. Suunnitelmissa on kaavoittaa uusia asuntoja noin 1 300 uudelle asukkaalle, tarjota nykyistä enemmän kivijalkaliikkeitä sekä rakentaa uusi perhe- ja hyvinvointikeskus. Ogeliin suunnitellaan myös uudet tilat kirjastolle, nuorisotilalle ja työväenopistolle. Ogelin kohtaamispaikaksi suunnitellaan vehreää aukiota Vanhan Aseman edustalle.

TOTEUTA UNELMASI JA SIJOITA TULEVAISUUTEEN Aloita unelmiesi toteuttaminen ottamalla meihin yhteyttä: Tapio Huhtinen, tapio.huhtinen@op.fi, 0500 630 743.

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  545418
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Veräjä 8 E, 00650 HELSINKI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  1
  Huoneet
  1h + kk + kph + p
  Asuinpinta-ala
  24 m2
  Kts. yhtiöjärjestys.
  Kokonaispinta-ala
  24 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  1/5
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Huoneistosta avautuu tilava lasitettu parveke etelään (suojaisalle sisäpihalle, Veräjämäen metsäisille kallioille).
  Ikkunat ja näköalat
  Ikkunat avautuvat (avoimet) maisemat etelään ja itään (ilta-aurinkoon länteen). Etelänpuoleisista ikkunoista ovat näkymät (suojaisalle sisäpihalle / Veräjänmäen metsäiselle puistoalueelle.
  Hinta

  Velaton hinta

  158 946,00 €

  Myyntihinta

  35 546,00 €

  Lainaosuus

  123 400,00 €

  Neliöhinta

  6 622,75 € /m²

  Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus

  29 508,00 €

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 123 400,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  108,00 € /kk

  Rahoitusvastike

  534,32 € /kk

  Muu vastike

  102,00 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  744,32 € /kk

  Muut maksut

  Tietoliikenneyhteysmaksu 0,95 €/kk. Huoneistojen vesimaksu ja sähkömaksu on huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan. Hoitovastikkeessa on pyritty huomioimaan odotettavissa oleva energian hinnannousu. Yhtiössä on vesikiertoinen lattiaviilennys, jonka poikkeavan suuri käyttö voi nostaa hoitovastikkeen määrää. Autohalliosakkeen hoitovastike on 20,00€/kk. Mediavastike on 0,95€/kk/asunto. Pääomavastike on 0,432€ per osake. Lainan kokonaiskorko 5,111 % (12 kk euribor / 30.10.2023 + marginaali 1,0%), josta kolme ensimmäistä vuotta on lyhennysvapaata sis. rakentamisajan. Rahoitusvastike sisältää pelkän taloyhtiölainan koron lyhennysvapaan ajalta. Arvio lyhennyksestä lyhennysvapaan jälkeen on 0,379€ /osake + voimassa oleva viitekorko ja marginaali. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Lainan lyhentämiseen tähtäävää pääomavastiketta voidaan alkaa kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä ensimmäisen lyhennyserän suoritushetkellä. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Pääomavastiketta (pääomalyhennys + korko) peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta. Hoitovastikkeen määrään voivat vaikuttaa mm. valittava kiinteistönhoitotapa ja yleisen kustannustason kehitys. Asunnon tonttiosuuden lunastusosuus on arviolta 29 508 euroa. (23,91€/osake). Huoneistokohtainen tonttiosuus on mahdollista lunastaa taloyhtiölle on vuosittain. Taloyhtiö veloittaa osakkeenomistajalta lunastettavasta tonttiosuudesta aiheutuvan varainsiirtoveron määrän osana lunastushintaa, joka on 3% tontin lunastushinnasta. Tontin vuokravastike ei lyhennä tonttiosuuden hintaa. Tontin vuokrasopimuksen saa katsottavaksi välitysliikkeeltä.

  Varustus

  Keittiö

  Keittiön varusteet: Kaapistot Topi -keittiöt. Tiskiallas on I-altainen, ruostumatonta terästä. Yksiöissä ja kaksioissa on induktioliesitaso kahdella keittolevyllä, uunimikroyhdistelmä (teräs/musta). Integroitu jenkkikaappi ja integroitu astianpesukone. Kolmioissa on induktioliesitaso neljällä keittiölevyllä, uuni (teräs). Integroidut jääpakastinkaappi, astianpesukone ja mikroaaltouuni (teräs/musta). Säädinkupu, väri valkoinen tai teräs.

  Pesutilat

  Kylpyhuoneen varusteet: Kalusteet Polaria, antrasiitinharmaa allaskaappi ja peilikaappi led -valolla ja pistorasialla. Pyykkikomero ja hyllykomero Topi Lumme LE95 mattapintainen ja kalvopinnoitettu MDF-ovi. Kääntyvä suihkuseinä on kirkasta lasia. Saunan varusteet: Sähkökiaus ja tervaleppälauteet.

  Materiaalit

  Huoneiden pintamateriaalit: Eteisen, olohuoneen, keittiön ja makuuhuoneiden lattiat ovat Whinfell -vinyylilankkua. Pesuhuoneen/wc:n pintamateriaalit: Seinät ovat vaakaan laatoitettua Regal Antracite 20x50 laattaa ja lattiat ovat Regal Antracite 10x10 laattaa. Saunan pintamateriaalit: Seinät ja katto ovat tervaleppäpaneelia, lattiat 10x10 Antracite Regal laattaa.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Ogelin Verso V
  Isännöitsijä
  OIT Isännöinti Oy
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  33
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, monitoimitila A -talossa.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu. VESIKATTO JA YLÄPOHJA Rakenne päältä lukien: Vesikate, kumibitumikermi, aluskate, aluslaudoitus, kattokannattajat rakennesuunnitelmien mukaan, ilmarako, puhallusvilla 440mm, höyrynsulku, ontelolaatta 270mm ja pintakäsittely.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. LÄMMITYS JA VIILENNYS Huoneistossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys. Huoneistokohtainen etäluettava kylmän ja lämpimän veden mittaus.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Voimassa 2.10.2030 saakka. Kts. energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  7 982 m2
  Omistus
  Valinnainen vuokratontti
  Vuokralleantaja
  LähiTapiola I Ky.
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 24.10.2068
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupunki asemakaavaosasto p. 09 310 1691

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kauppakeskus Ogeliin on vain 850 metrin kävelymatka, josta löytyvät ruokakaupat, ravintolat, R-Kioski ja erikoisliikkeet sekä vierestä Oulunkylän kirjasto. Matka Ogelin keskustan taittuu myös Raidejokerilla. Palkittu K-Supermarket Mustapekka sijaitsee Käpylässä vain yhden junapysäkin päässä. Kauppakeskus Triplaan pääsee junalla 6 minuutissa. Oulunkylän Seurahuone. Koulut: Alueelta löytyvät kaikki ala- ja yläkoulut sekä lukiot (mm. legendaarinen Oulunkylän PopJazz konservatorio. Päiväkoti: Alueelta löytyy useita päiväkoteja, mm. Pikku-veräjä 500 m, Helsingin Gaming School 650 m. Ympäriltä löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja luontoreitit mm. Pikkukosken uimaranta pelikenttineen, Oulunkylän urheilupuisto, tekojäärata, jäähalli, tenniskentät sekä Veräjänmäen kallioiden luontopolut ja vierestä lähtevät ympärivuotiset Vantaanjoen -varsireitit aina Keskuspuistoon, Haltialan tilalle sekä Tuomarikylän ratsastustallille saakka. Kaupunkiviljelyn ystäville on lähellä Oulunkylän siirtolapuutarha. Liikenneyhteydet: Juna-asemalle on 500 metrin etäisyys kevyen liikenteen väylää pitkin. Raidejokerin pysäkki tulee talon lähelle ja liikennöinti alkaa arviolta vuonna 2023. Kehärataa pitkin ehtii lentokentälle alle 20 minuutissa.

  Lisätiedot

  TONTIN TIEDOT Asunto-osakeyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Tontin omistaja on LähiTapiola I Ky. Tontinvuokravastike on xx, vuokrankorotus on sidottu elinkustannusindeksiin 1951=100 (kts. maanvuokrasopimus). Huoneistokohtaisen tonttiosuuden lunastushinta on noin 1.134,00 euroa/m2. Tontin lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Tonttiosuus on mahdollisuus lunastaa lunastusehtojen mukaisesti, ensimmäisen kerran syksyllä 2024. AUTOPAIKAT Mahdollisuus ostaa autohallipaikka yhtiön alla sijaitsevasta parkkihallista. Autopaikan hinta on 28.650,00 euroa. Autohalliin käynti toimii puhelinkäyttöisellä nosto-ovella. Tilanne 12.12.2022/ yhdeksän vapaata autohalliosaketta. PIHATYÖT JA ULKOVARUSTEET Nurmialueet ja istutukset, varusteet tehdään asemapiirroksen mukaan. YLEISTÄ Rakennustapaseloste on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmamuutoksiin. Tässä rakennustapaselosteessa mainitut rakenteet, materiaalit, mitat, merkit, mallit ja tyypit on rakentajalla oikeus vaihtaa toisiin, laatutasolta vastaaviin. Lopulliset valinnat määritellään kauppakirjan liiteaineistoissa. Esitetyt visualisointikuvat ovat visualisoijan näkemyksiä. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa. Rakentaja pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa kalusteiden mitoitusta +/- 100 mm. Edelleen rakentaja pidättää oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia muutoksia kattojen alaslaskuihin sekä kotelointeihin esitemateriaaleihin ja kauppakirjan liiteaineistoista poikkeavasti.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kapteeninkatu 7, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!