Asunto Oy Ogelin Verso V

Vapaita asuntoja 9 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

OP KOTI TUNTEE OGELIN VIIHTYISIMMÄT UUDISKOHTEET - TERVETULOA VIIHTYMÄÄN OGELIN VERSO V:seen!

NYT AUTOPAIKKA KOLMIOHIN KAUPAN PÄÄLLE!

Oulunkylään on juuri valmistunut Asunto Oy Ogelin Verso V, joka on järjestyksessään viides talo yhteensä kuusi taloa käsittävästä upeasta uudiskohdekokonaisuudesta. Taloyhtiö käsittää 33 kotia ja huoneistoja on saatavilla erilaisista yksiöistä ja kaksioista aina kompakteihin kolmioihin saakka. Kaikki huoneistot on varustettu tilavalla lasitetulla parvekkeella ja suurimpiin asuntoihin kätkeytyy jopa kaksikin parvetta.

ASUINVIIHTYVYYTTÄ HUIPPUSIJAINNILLA RAIDEJOKERIN JA JUNA-ASEMAN RISTEYSKOHDASSA

Ogelin Verso V:n sijainti on liikenteellisesti mitä ihanteellisin. Talo sijoittuu pääkaupunkiseudun mittakaavassa todella harvinaiselle sijainnille, jossa yhdistyvät neljän ilmansuunnan raideliikenne pääradan juna-aseman ja Raidejokerin risteyskohdassa. Tästä osoitteesta pääset liikkumaan kiskoja pitkin suuntaan kuin suuntaan ketterästi kuten vaikkapa lentokentälle, Otaniemeen, Itäkeskukseen ja nopeiten Helsingin keskustaan. Myös autoilijalle sijainti on oivallinen, isojen väylien ulottuvilla. Talon alla sijaitsee lämmin parkkihalli, josta on mahdollisuus ostaa oma autohallipaikka erillisenä osakkeena.

LUONNON JA JOENVARREN ULOTTUVILLA

Virkistystä elämääsi tuo monipuoliset ja vehreät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Läheinen Veräjänmäen idyllinen huvila-alue, Veräjänmäen metsäiset kalliot ja Pikkukosken hiekkaranta puistoineen sijaitsevat vieressä. Kävelyreippailun etäisyydellä sijaitsee Oulunkylän urheilupuisto, josta löytyvät kirjavat aktiviteetit jokaiselle kuten jalkapallo -ja ulkotenniskentät, -jäähalli, -tekojäärata, -curlinghalli ja pururata talvisine hiihtolatuineen. Aivan kotioven läheltä lähtevät milloin vehreät ja toisinaan talviset luontoreitit Vantaanjoen vartta pitkin keskustaan, Viikkiin sekä Keskuspuistoon - pyöräteitä pitkin pääsee myös Tuomarinkylän ratsastustallille ja Haltialan kotieläintilalle saakka, turvallisesti isoja teitä ylittämättä.

OMAPERÄISTÄ ARKKITEHTUURIA JA MODERNIA TALOTEKNIIKKAA

Oulunkylä on tunnettu matalasta kolme- ja nelikerroksisesta rakennuskannastaan ja jatkossakin alueella tullaan noudattamaan tulevaisuuden suunnitelmien mukaan perinteistä matalaa rakennustapaa. Myös Ogelin Verso V kunnioittaa tätä matalaa rakentamista vain neljällä asuinkerroksellaan. Nämä persoonalliset kiilamaiset kakkuleivoksen muotoiset talot henkivät arkkitehtuuriltaan täysin omaperäistä muotokieltä, jossa suorien seinien sijasta osassa asunnoista on viistoja seiniä, kodin kalustamista piristävinä elementteinä. Asuinmukavuutta taloyhtiössä on varmistamassa moderni ja ekologinen talotekniikka kuten vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys sekä lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihto.

OULUNKYLÄN HUIKEAT TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT

Tälläkin hetkellä Oulunkylästä löytyvät kaikki tarvitsemasi palvelut vain muutaman sadan metrin etäisyydeltä. Kaiken kattavien palvelujen lisäksi Oulunkylän keskustaan suunnitellaan kaupunkimaista asunto-, liike- ja palvelukorttelia muodostamaan kaupunginosan ydinkeskusta. Suunnitelmissa on kaavoittaa uusia asuntoja noin 1 300 uudelle asukkaalle, tarjota nykyistä enemmän kivijalkaliikkeitä sekä rakentaa uusi perhe- ja hyvinvointikeskus. Ogeliin suunnitellaan myös uudet tilat kirjastolle, nuorisotilalle ja työväenopistolle. Ogelin kohtaamispaikaksi suunnitellaan vehreää aukiota Vanhan Aseman edustalle.

TOTEUTA UNELMASI JA SIJOITA TULEVAISUUTEEN Aloita unelmiesi toteuttaminen ottamalla meihin yhteyttä: Tapio Huhtinen, tapio.huhtinen@op.fi, 0500 630 743.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 9 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Ogelin Verso V
  Katuosoite
  Veräjä 8, Oulunkylä, Helsinki
  Isännöitsijä
  OIT Isännöinti Oy
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  33
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, monitoimitila A -talossa.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Tasa
  Kattomateriaali
  Muu. VESIKATTO JA YLÄPOHJA Rakenne päältä lukien: Vesikate, kumibitumikermi, aluskate, aluslaudoitus, kattokannattajat rakennesuunnitelmien mukaan, ilmarako, puhallusvilla 440mm, höyrynsulku, ontelolaatta 270mm ja pintakäsittely.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. LÄMMITYS JA VIILENNYS Huoneistossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys. Huoneistokohtainen etäluettava kylmän ja lämpimän veden mittaus.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Voimassa 2.10.2030 saakka. Kts. energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  7 982 m2
  Omistus
  Valinnainen vuokratontti
  Vuokralleantaja
  LähiTapiola I Ky.
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 24.10.2068
  Kaavoitus
  Asemakaava. Helsingin kaupunki asemakaavaosasto p. 09 310 1691

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kauppakeskus Ogeliin on vain 850 metrin kävelymatka, josta löytyvät ruokakaupat, ravintolat, R-Kioski ja erikoisliikkeet sekä vierestä Oulunkylän kirjasto. Matka Ogelin keskustan taittuu myös Raidejokerilla. Palkittu K-Supermarket Mustapekka sijaitsee Käpylässä vain yhden junapysäkin päässä. Kauppakeskus Triplaan pääsee junalla 6 minuutissa. Oulunkylän Seurahuone. Koulut: Alueelta löytyvät kaikki ala- ja yläkoulut sekä lukiot (mm. legendaarinen Oulunkylän PopJazz konservatorio. Päiväkoti: Alueelta löytyy useita päiväkoteja, mm. Pikku-veräjä 500 m, Helsingin Gaming School 650 m. Ympäriltä löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja luontoreitit mm. Pikkukosken uimaranta pelikenttineen, Oulunkylän urheilupuisto, tekojäärata, jäähalli, tenniskentät sekä Veräjänmäen kallioiden luontopolut ja vierestä lähtevät ympärivuotiset Vantaanjoen -varsireitit aina Keskuspuistoon, Haltialan tilalle sekä Tuomarikylän ratsastustallille saakka. Kaupunkiviljelyn ystäville on lähellä Oulunkylän siirtolapuutarha. Liikenneyhteydet: Juna-asemalle on 500 metrin etäisyys kevyen liikenteen väylää pitkin. Raidejokerin pysäkki tulee talon lähelle ja liikennöinti alkaa arviolta vuonna 2023. Kehärataa pitkin ehtii lentokentälle alle 20 minuutissa.

  Lisätiedot

  TONTIN TIEDOT Asunto-osakeyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Tontin omistaja on LähiTapiola I Ky. Tontinvuokravastike on xx, vuokrankorotus on sidottu elinkustannusindeksiin 1951=100 (kts. maanvuokrasopimus). Huoneistokohtaisen tonttiosuuden lunastushinta on noin 1.134,00 euroa/m2. Tontin lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Tonttiosuus on mahdollisuus lunastaa lunastusehtojen mukaisesti, ensimmäisen kerran syksyllä 2024. AUTOPAIKAT Mahdollisuus ostaa autohallipaikka yhtiön alla sijaitsevasta parkkihallista. Autopaikan hinta on 28.650,00 euroa. Autohalliin käynti toimii puhelinkäyttöisellä nosto-ovella. Tilanne 12.12.2022/ yhdeksän vapaata autohalliosaketta. PIHATYÖT JA ULKOVARUSTEET Nurmialueet ja istutukset, varusteet tehdään asemapiirroksen mukaan. YLEISTÄ Rakennustapaseloste on laadittu yleisluontoisten tietojen antamiseksi. Rakentaja pidättää oikeuden kaikkiin suunnitelmamuutoksiin. Tässä rakennustapaselosteessa mainitut rakenteet, materiaalit, mitat, merkit, mallit ja tyypit on rakentajalla oikeus vaihtaa toisiin, laatutasolta vastaaviin. Lopulliset valinnat määritellään kauppakirjan liiteaineistoissa. Esitetyt visualisointikuvat ovat visualisoijan näkemyksiä. Lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa. Rakentaja pidättää oikeuden tarvittaessa muuttaa kalusteiden mitoitusta +/- 100 mm. Edelleen rakentaja pidättää oikeuden tehdä talotekniikasta johtuvia muutoksia kattojen alaslaskuihin sekä kotelointeihin esitemateriaaleihin ja kauppakirjan liiteaineistoista poikkeavasti.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Kapteeninkatu 7, HELSINKI

  010 255 5900 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä