Matkapuhelin: 050 476 0335 pekka.riutta-aho@op.fi

Pekka Riutta-aho

Myyntineuvottelija
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kokemusta alalta viisi vuotta.
Matkapuhelin: 050 476 0335 pekka.riutta-aho@op.fi

Hei!

Olen intohimoinen asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, ja minulle jokainen asiakas on äärimmäisen tärkeä. Haluan tarjota sinulle henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Minut tunnetaan helposti lähestyttävänä ja ystävällisenä ihmisenä, joka tulee erinomaisesti toimeen ihan jokaisen kanssa. Olen vakuuttunut siitä, että asiakaslähtöinen palvelu tarkoittaa ennen kaikkea asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä ja täyttämistä. Olen aidosti kiinnostunut siitä, mitä juuri sinä tarvitset, ja pyrin tarjoamaan sinulle ratkaisuja ja palvelua, jotka sopivat parhaiten sinun tilanteeseesi.

Asunnonvaihto voi olla monimutkainen ja hermoja koetteleva prosessi, mutta älä huoli - olen täällä auttaakseni. Olen valmis tarjoamaan sinulle ohjausta ja neuvontaa jokaisessa asunnonvaihtoon liittyvässä asiassa. Haluan varmistaa, että tunnet olevasi täysin perillä kaikesta ja voit tehdä päätökset itsevarmuudella. Rakentamalla luottamusta ja tarjoamalla sinulle parasta mahdollista palvelua tavoitteenani on saada aikaan positiivinen kokemus, joka jättää sinulle pitkäaikaisen tyytyväisyyden tunnun.

Minun palvelualueeni kattaa koko pääkaupunkiseudun. Riippumatta siitä, etsitkö uutta kotia, haluatko myydä nykyisen asuntosi tai tarvitsetko apua jossain muussa asuntoon liittyvässä asiassa, olen täällä sinua varten.

Ota yhteyttä minuun milloin tahansa - olen tavoitettavissasi puhelimitse, WhatsAppin kautta, viestillä tai sähköpostilla. Autan mielelläni juuri sinua saavuttamaan asuntounelmasi ja varmistan, että koko prosessi sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Odotan innolla yhteistyötä kanssasi ja mahdollisuutta olla avuksi juuri sinulle. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ystävällisin terveisin,

Pekka Riutta-aho

Asunnonvaihdon ammattilainen

050 476 0335

pekka.riutta-aho@op.fi

Instagram: pekka_riuttaaho

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Kapteeninkatu 7 00140 HELSINKI

Asiakaspalautteet

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Helsinki Ullanlinna -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Pekka Riutta-aho
Myyntineuvottelija
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.