Jouhisarankuja 5 A21, Klaukkala, Nurmijärvi

Velaton myyntihinta 286 900 € Myyntihinta: 86 070 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
76 m2
4h + kt

As. Oy Nurmijärven Kaunokki on juuri valmistunut upea uusi kohde.

TERVETULOA IHASTUMAAN!

OMALLA TONTILLA PUUKERROSTALOKOTI KLAUKKALASSA -TULE SOPIMAAN KAUPPOJA!

* Energiatehokkaat pohjaratkaisut * OMA TONTTI ja AUTOPAIKKA * Rakentaja on vakavarainen kotimainen puurakentamisen edelläkävijä * Klaukkalan monipuolisten palvelujen äärellä huoletonta asumista * OP:sta nopeat vaihtoehtoiset rahoitustarjoukset kohteeseen; laina-aika, korkokatto, lainavakuudet

NURMIJÄRVEN ENSIMMÄISET BOKLOK -PUUKERROSTALOKODIT OVAT NYT MYYNNISSÄ As. Oy Nurmijärven Kaunokki on valmistunut mainiolle sijainnille Vanha-Klaukan uudelle asuinalueelle aivan Klaukkalan kampuksen kupeeseen, vain lyhyen matkan päähän Klaukkalan monipuolisista palveluista. Nurmijärven Kaunokin viisikerroksisessa puukerrostalossa on kaikkiaan 27 huoneistoa kätevistä yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin kooltaan 28 - 76 neliömetriä, joista löytyy sopiva koti jokaiseen elämänvaiheeseen.

BOKLOK - PUURAKENTAMISEN INNOVATIIVINEN EDELLÄKÄVIJÄ BoKlok on puurakentamisen innovatiivinen edelläkävijä, jonka Skanska ja IKEA kehittivät yhdessä 25-vuotta sitten. BoKlok -kodeissa on sujuvan arjen kivijalkana tarkasti mietityt energiatehokkaat asuntopohjat - ylimääräisiä nurkkia tai käytäviä ei ole, keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Alimman kerroksen asuntoihin oman viehätyksensä tuovat pienet asuntopihat, missä aamukahvi maistuu tavallistakin paremmalta. Ylempien kerrosten asunnoissa on parvekkeet, jotka toimivat niin olohuoneen jatkeena kuin vilvoittelupaikkana saunavuoron jälkeen. Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ja visualisoinnit eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Ne voivat olla myös toisesta BoKlok-asunnosta ja ovat suuntaa antavia.

MAALAISKYLÄN IDYLLIÄ KATTAVIEN PALVELUIDEN, AKTIVITEETTIEN JA LUONNON ÄÄRELLÄ Kaunokin lähistöltä löytyvät kaikkien Klaukkalan palvelujen kirjo arjen sujuvuuteen. Vapaa-aikana pidätpä sitten luonnossa liikkumisesta, liikunnasta tai kulttuurista, Klaukkalassa aika ei käy pitkäksi. Ympäriltä löytyy luonnossa liikkumiseen Isosuon Natura -alue ja todella monipuoliset harrastus- ja virkistysmahdollisuudet, joiden tarjonta houkuttelee löytämään uusia lempilajeja. Ja, jos muualle on joskus tarvetta lähteäkin, niin matka taittuu bussilla kätevästi esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen sekä muualle Nurmijärvelle. Klaukkalassa kaupunkimaisen asumisen ja luonnonrauhan yhdistäminen on todellakin mahdollista!

Jos viihtyisä puutaloasuminen kaupunkimaisessa ympäristössä lähellä luontoa kiinnostaa, ota meihin yhteyttä!

Tarja Ala-Leppilampi p. 0400 790 780, tarja.ala-leppilampi@op.fi

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    540089
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Jouhisarankuja 5 A21, 01800 KLAUKKALA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + kt
    Asuinpinta-ala
    76 m2
    Kokonaispinta-ala
    76 m2
    Käyttöönottovuosi
    2023
    Yleiskunto
    Uusi
    Kerros
    4/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parvekkeet ja terassit tehdään puurakenteisina. Parvekkeiden kaiteet ovat metallirakenteiset. Parvekkeet ovat katettuja ja lasitettuja.
    Hinta

    Velaton hinta

    286 900,00 €

    Myyntihinta

    86 070,00 €

    Lainaosuus

    200 830,00 €

    Neliöhinta

    3 775,00 € /m²

    Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 200 830,00 €

    Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Vastikkeet

    Hoitovastike

    327,00 € /kk

    Rahoitusvastike

    1 442,00 € /kk

    Yhtiövastike yhteensä

    1 769,00 € /kk

    Muut maksut

    Vesimaksu

    20,00 €/kk/henkilö

    Yhtiölaina on tasalyhenteinen ja laina-aika on 25 vuotta. Rakentamisaika ja vajaa kaksi ensimmäistä asuinvuotta ovat lyhennysvapaita, sillä lyhennyksen osuutta ryhdytään perimään noin puoli vuotta ennen lyhennysajankohtaa, kts. tarkasti myös kohta pääomavastikearvio. Asumisaikana lainan korko on 12 kk Euribor + marginaali. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Lainaa voi halutessaan maksaa pois valmistumisen yhteydessä tai hallinnon luovutuksen yhteydessä (n. 3 kk:n kuluttua valmistumisesta). Myöhemmin lainaa voi lyhentää lainaehtojen mukaisesti yhtiön hallituksen määrääminä aikoina. Hoitovastikearvio: 4,30 € / m²/ kk. Vesivastikearvio: 20,00 € / hlö/ kk. Vesivastikkeen tasauslasku mittarilukeman mukaan. Vastike jaetaan pääomavastikkeeseen A ja B sekä hoito- ja vesivastikkeeseen.

    Varustus

    Keittiö

    KEITTIÖN KALUSTEET JA VARUSTEET Kalusteet: Suunnitelmien mukaiset IKEA kiintokalusteet, kaappirungot ja ovet ovat väriltään valkoisia. Metallivetimet. Työtasot ovat laminaattipinnoitettuja, valkoisia levytasoja. Tiskiallas: Keittiössä tasoon upotettu yksialtainen tiskiallas ruostumatonta terästä. Allashana: Yksiotehana astianpesukoneliitännällä. Kodinkoneet: Kaikki kodinkoneet IKEA. Kaikissa asunnoissa on 60 cm leveä induktioliesitaso ja kalusteuuni ruostumatonta terästä. Jääkaappipakastin, jonka pinta on ruostumatonta terästä. 60 cm leveä integroitu astianpesukone. Yksiöissä ja kaksioissa on 45 cm leveä integroitu astianpesukone. Liesikupu: Flexit Fondue Slim Line, lasilippa ja valaisin.

    Pesutilat

    KYLPYHUONE Lattiat: Vedeneristys ja tummanharmaa 10x10cm keraaminen laatta sekä harmaa saumaus. Seinät: Vedeneristys ja keraaminen laatta: Kiiltävä valkoinen 20x40 cm, vaalea saumaus. Katto: Tasoitettu ja maalattu kipsilevykatto. Kalusteet: Suunnitelmien mukaisesti allaskaluste, 2 laatikkoa, korkeakiilto valkoinen ja allas sekä peilikaappi. Hanat: Allashana yksiotehana käsisuihkulla. Suihkusekoittaja ja suihkusetti ilman juoksuputkea. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä ja tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle. WC-istuin: Valkoinen posliinista valmistettu valmistajan vakioistuin. Varusteet: Pyyhekoukustot ja wc-paperiteline sekä suihkuseinä. Varusteet IKEA. ERILLIS-WC Lattiat: Vedeneristys ja tummanharmaa 10x10cm keraaminen laatta sekä harmaa saumaus. Seinät: Maalaus, väri valkoinen. Lattialaatoituksen nosto seinälle 10 cm (yksi laatta). Katto: Tasoitettu ja maalattu kipsilevykatto Kalusteet: Suunnitelmien mukaisesti allaskaluste kaapinovilla, valkoinen ja allas sekä peili. Varusteet: Pyyhekoukustot ja wc-paperiteline. Varusteet IKEA.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, asuntokohtainen varasto

    Materiaalit

    OLOHUONE, KEITTIÖ, ETEINEN, MAKUUHUONEET JA VAATEHUONE. Lattiat: Laminaatti vaalea tammijäljitelmä, 1- sauvainen. Valkoiseksi maalatut jalkalistat ovat puuta. Seinät: Maalattu valkoinen. Keittiössä yläkaappien ja työtason välinen seinän osa laatoitettu, kiiltävä valkoinen,koko 10x20 cm, asennus vaakaan 1/2 tiililadonnalla, vaalea saumaus. Keittiön kiintokalusteiden taakse jääviä seinän osia ei tasoiteta eikä maalata.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    As. Oy Nurmijärven Kaunokki
    Isännöitsijä
    Valitaan osakkeenostajien kokouksessa.
    Asuinhuoneistoja
    27
    Autopaikat
    27 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, väestösuoja, asuntokohtaiset irtainvarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto 27 m2, tekniset tilat

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. YLÄPOHJA JA KATTO Rakennuksen yläpohja on puuristikkorakenteinen ja lämmöneristetty. Asuinrakennuksen kattomuoto on harjakatto ja vesikatemateriaalina on pelti. Yläpohja toteutetaan elementtivalmistajan vakiorakenteilla.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. LÄMMITYS Patteriverkollinen kaukolämpö, märkätiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asuntojen kylpyhuoneissa lämmitysverkossa oleva valkoinen pyyhekuivainpatteri.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Huoneistoissa on asuntokohtainen koneellinen tulopoistoilmajärjestelmä, jossa on lämmön talteenotto. Asuntojen ilmanvaihtolaitteet sijaitsevat kylpyhuoneissa.
    Energialuokka
    B 2018

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 805 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Nurmijärven kunta kaavoitus 040 317 2394

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Kohteen lähietäisyydeltä löytyvät kattavat palvelut. Klaukkalan keskustan palvelut vain 1,5 kilometrin etäisyydellä. Klaukkalan tien varrelta löytyy kattava palvelujen kirjo kaikkine ravintoloineen ja päivittäistavaraliikkeineen. Monitoimitalo Monikon tapahtumasali tarjoaa tasokkaat puitteet erilaisille tapahtumille viihdekonserteista klassiseen musiikkiin, teatterista lastentapahtumiin ja yritystapahtumista yksityisiin tilaisuuksiin. Koulut: Kaikki kouluasteen kävelymatkan etäisyydellä. Alueella useita. Päiväkoti: Lähimpään päiväkotiin on matkaa vain noin 300 metriä. Harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä jäähalli, urheilukentät, pallokentät ja Natura-alue pitkospuineen. Nurmijärveltä löytyvätt laajat viheralueet ja ulkoilureitit. Valkjärven uimarannalle on matkaa 2,8 kilometriä, jossa pääset nauttimaan kesäisin vesiurheilusta ja kalastuksesta sekä talvisin avantouinnista, luistelu- ja hiihtoretkistä. Liikenneyhteydet: Bussipysäkille on juuri sopiva etäisyys, vain 300 metrin kävelymatka.

    Lisätiedot

    TIETOLIIKENNE Asunnot varustetaan nopeat laajakaistayhteydet mahdollistavalla datakaapeloinnilla. Huoneistoissa on vakiona 10 Mb internetliittymä (kiinteistöliittymä). Huoneiston haltija voi tilata lisänopeutta erillistä maksua vastaan kiinteistöliittymäoperaattorilta. YHTEISTILAT Asuntokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa.Yhtiön saunatilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.Rakennuksen maantasokerroksessa sijaitsee taloa palvelevat tekniikkatilat, sähköpääkeskus, teletila, lämmönjakohuone ja sprinklerialajakokeskus. Sprinklerikeskus sijaitsee naapuriyhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Tonttien yhteinen kylmä ulkoiluvälinevarasto sijaitsee naapuriyhtiön tontilla piharakennuksessa. Väestönsuojatilat sijaitsevat naapuriyhtiön A-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Talon yleisten tilojen ilmanvaihto on tulopoistoilmajärjestelmän piirissä. Ensimmäisen kerroksen ilmanvaihtolaitteet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Porrashuoneet ovat koneellisella poistoilmalla varustettu. Poistoilman huippuimurit sijaitsevat vesikatolla. Jätehuolto sijoittuu asemapiirroksessa erikseen merkitylle paikalle. Yhtiön rakennuksessa on hissi. AUTOPAIKAT Yhtiön tontille sijoitetaan yhteensä 30 autopaikkaa, joista yksi on liikuntaesteinen paikka. Yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteisen pysäköintiin mitoitettu pysäköintipaikka sekä kaksi muuta autopaikkaa, joiden käytöstä yhtiö päättää. Yhtiöllä on vain kattamattomia autopaikkoja. Kaikki autopaikat on varustettu lämmitystolpalla. Asukaspaikoilla on varauduttu sähköautojen hidaslataukseen siten, että lämmitystolpat on varustettu sukolla. ULKOTILAT Pihaistutustyöt tehdään urakkasuoritukseen kuuluvana istutussuunnitelmien mukaisesti. Pihan pinnat ovat pääosin kivituhkaa sekä nurmea. Leikkipaikat ovat turvahiekkapohjaisia ja sijaitsevat yhteispiha-alueella. Rakennusaikaiset muutokset pihasuunnitelmaan ovat mahdollisia.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Liikekuja 1, KLAUKKALA

    010 254 2855 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!