Seuraava esittely 27.4. Katso tarkemmat huoneistokohtaiset tiedot.
Kohteessa esittely la 27.4. klo. 14:00 - 15:30.

Asunto Oy Nurmijärven Kisakoti

Vapaita asuntoja 5 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

NURMIJÄRVEN KISAKODIN ASUNTOMARKKINAT PIDETÄÄN LAUANTAINA 27.4 KLO 14:00-15:30!

TARJOLLA ON HUIKEIDEN HINTAETUJEN LISÄKSI MUNKKIKAHVIT, LAPSILLE SIMAA JA MAKEA YLLÄTYSPUSSI! MYÖS OP UUSIMAAN JA RAKENNUTTAJAN EDUSTAJAT OVAT PAIKALLA.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN NURMIJÄRVEN KISAKOTIIN!

JUURI VALMISTUNEITA KOTEJA KAIKILLE Nurmijärven Kisakotiin on juuri valmistunut 36 viihtyisää kotia, jotka tarjoavat jokaiselle sopivan asumismuodon juuri sinulle sopivaan elämäntilanteeseen. Taloyhtiö koostuu monesta eri asuntokokoluokasta ja valinnanvaraa riittää perhekodiksi, kakkoskodiksi, ensiasunnoksi tai vaikkapa sijoitusasunnoksi.

ASUINVIIHTYVYYTTÄ RUNSAIDEN PALVELUJEN ÄÄRELLÄ Kisakoti sijaitsee aivan Klaukkalan sydämessä juuri sopivan 20 minuutin ajomatkan etäisyydellä pääkaupunkiseudun sykkeestä. Ympäriltä löydät kaiken kattavat palvelut vain kävelymatkan ulottuvilta ja lähimpiin pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin Jumboon tai kauppakeskus Kaareen matkat taittuva hetkessä.

ENERGIAYSTÄVÄLLISTÄ ASUINMUKAVUUTTA Kisakodissa asuinmukavuutta ja energiataloudellisuutta tuovat lämmöntalteenotolla varustetut huoneistokohteiset ilmanvaihtokojeet. Talo on liitetty ekologiseen paikalliseen kaukolämpöverkkoon, jonka lämmönlähteenä ovat 97 prosenttisesti uusiutuvat energiavarat.

MAHDOLLISUUS IKIOMAAN TONTTIOSUUTEEN Taloyhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla ja sinulla on halutessasi mahdollisuus tonttiosuutesi ikiomaksi.

TOIMIVA TILANKÄYTTÖ VIEHÄTTÄÄ Kisakodin pohjaratkaisut on mitä mainioimmat, ne ovat harmonisia ja kompakteja, joissa asuintilat yhdistyvät toisiin sopivasti sointuen. Tilaratkaisut tarjoavat runsaasti avaruutta ja oman kodin kalustaminen on mielikuvituksellisen helppoa. Arjen luksusta asumiseen tuovat monesta pienemmästäkin kodista löytyvät kaksi saniteettitilaa.

MUUTTAISITKO SITTENKIN KLAUKKALAAN Klaukkala on kasvava ja eteläisin taajama Nurmijärven kunnassa. Nurmijärven asukasluku on kasvanut vuosikymmeniä ja se on asukasluvultaan Suomen suurin kunta 44 000:lla asukkaallaan.

Nurmijärven asukaskunta on nuorekas ja kunnan ovatkin valinneet asuinpaikakseen monet lapsiperheet, jotka viihtyvät sopivan välimatkan etäisyydellä pääkaupunkiseudun työpaikoista. Tutkimusten mukaan kuntalaiset arvostavat alueen turvallista elämää ja pääkaupunkiseutua edullisempaa asumista.

Miltä kuulostaisi asua lähellä pääkaupunkiseutua kehittyvässä kunnassa, jota ympäröivät vapaat peltomaisemat, joille leimansa antavat niiden halki polveilevat joet, kallioselänteiset metsät ja omaleimaiset kyläkeskukset?

Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Jari Selenius, jari.selenius@op.fi I 050 482 1769.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 5 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Nurmijärven Kisakoti
  Katuosoite
  Kuntotie 16 A25, Klaukkala, Nurmijärvi
  Isännöitsijä
  MTR -Isännöinti Oy, Neilikkatie 17, 01300 Vantaa, Joni Talas 09 838 7250. Huoltoyhtiö: KMR-Huolto Oy
  Asuinhuoneistoja
  36
  Taloyhtiössä on
  Väestösuoja
  Lunastuspykälä
  Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni
  Kattotyyppi
  Pulpetti
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. LÄMMITYS Yhtiö on liitetty kaukolämpöverkkoon, lämmitysjärjestelmänä on asunnoissa vesikiertoinen patterilämmitys. Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa on sähkökäyttöinen mukavuuslattialämmitys.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  ILMANVAIHTO JA LÄMMÖNTALTEENOTTO Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto on varustettu lämmön talteenotolla. Poistoilmanvaihdossa on tehostus keittiön liesikuvussa huoneistokohtaisesti.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kts. liite energiatodistus.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 268 m2
  Omistus
  Valinnainen vuokratontti
  Vuokralleantaja
  Finger Kiinteistöt Oy
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 31.12.2072
  Kaavoitus
  Asemakaava. Nurmijärven kunta, p. 040 317 2394.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lähellä ovat kaikki peruspalvelut, kuten ruokakaupat, terveyspalvelut sekä erikoisliikkeet kuten Gigantti, Jysk, Rusta ja Tokmanni. Suurimpiin kauppakeskuksiin kuten kauppakeskus Kaareen ja Jumboon matka taittuu parissakymmenessä minuutissa. Koulut: Alueella sijaitsevat ala -ja yläkoulut sekä lukio vain noin 500 metrin etäisyydellä. Päiväkoti: Alueella sijaitsee lukuisia kunnallisia ja yksityisiä päiväkoteja, mm, Isosuon Päiväkoti 6 min. (436 m), Suopolun Päiväkoti (486 m), Vaskomäen Päiväkoti 5 min. (404 m) ja Aitohelmen Päiväkoti. Ympäriltä löytyy kulttuurikeskus ja tapahtumatalo Monikko. Naapurissa on urheilun ystäville urheilukenttä, ulkojääkenttä, jäähalli, tennishalli sekä luontorikas Isosuon luonnosuojelualue pitkospuut -reitteineen. Valkjärven uimarantaan n. 3 km. Klaukkalaan on helppo saapua, Klaukkalasta on autoilijalle nopea yhteys Helsinki-Tampere väylälle. Lentoasemallekin on vain 20 minuutin matka. Liikenneyhteydet: Lukuisat bussilinjat kulkevat talon läheltä; bussipysäkki terveyskeskus 4 min (313 m), Klaukkalan koulut 3 min (280 m), jäähalli L/I- linjat 5 min (391 m / 432 m).

  Lisätiedot

  AUTOPAIKAT Yhtiössä on 26 myytävää autopaikkaa ja 2 vieraspaikkaa. Hidaslatausvalmius kaikille autopaikoille ja lisäksi putkitus latauksen mahdollisille muutoksille. TONTTI JA ASEMAKAAVA Tontti on valinnainen vuokratontti, tontin pinta-ala 2268,0 m2. Asemakaava on vahvistettu ja lisätietoja alueen kaavoituksesta saa Nurmijärven kunnan asemakaavaosastolta. YHTEISET TILAT JA IRTAINVARASTOT Lämmönjakohuone, sähköpääkeskus, väestönsuoja ja irtaimistovarastot sijaitsevat 1. kerroksessa. TERASSIT JA PARVEKKEET Terassien lattiat ovat betonipintaisia. Parvekekaiteet ovat harmaata lasia ja parvekkeilla on parvekelasitukset. TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT Asunnoissaon kaapeli-TV-liitäntä. Taloyhtiölaajakaista Saunalahti 25 M. Huoneistoissa on atk-parikaapelijärjestelmä.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Liikekuja 1, KLAUKKALA

  010 254 2855 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä