Seuraava esittely 27.5. Katso tarkemmat huoneistokohtaiset tiedot.
Kohteessa esittely ma 27.5. klo. 17:00 - 17:30.

As. Oy Nurmijärven Kaunokki

Vapaita asuntoja 20 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

As. Oy Nurmijärven Kaunokki on vasta valmistunut upea uusi kohde.

OMALLA TONTILLA PUUKERROSTALOKOTI KLAUKKALASSA -TULE SOPIMAAN KAUPPOJA!

* Energiatehokkaat pohjaratkaisut * OMA TONTTI ja AUTOPAIKKA * Rakentaja on vakavarainen kotimainen puurakentamisen edelläkävijä * Klaukkalan monipuolisten palvelujen äärellä huoletonta asumista * OP:sta nopeat vaihtoehtoiset rahoitustarjoukset kohteeseen; laina-aika, korkokatto, lainavakuudet

NURMIJÄRVEN ENSIMMÄISET BOKLOK -PUUKERROSTALOKODIT OVAT NYT MYYNNISSÄ As. Oy Nurmijärven Kaunokki on valmistunut mainiolle sijainnille Vanha-Klaukan uudelle asuinalueelle aivan Klaukkalan kampuksen kupeeseen, vain lyhyen matkan päähän Klaukkalan monipuolisista palveluista. Nurmijärven Kaunokin viisikerroksisessa puukerrostalossa on kaikkiaan 27 huoneistoa kätevistä yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin kooltaan 28 - 76 neliömetriä, joista löytyy sopiva koti jokaiseen elämänvaiheeseen.

BOKLOK - PUURAKENTAMISEN INNOVATIIVINEN EDELLÄKÄVIJÄ BoKlok on puurakentamisen innovatiivinen edelläkävijä, jonka Skanska ja IKEA kehittivät yhdessä 25-vuotta sitten. BoKlok -kodeissa on sujuvan arjen kivijalkana tarkasti mietityt energiatehokkaat asuntopohjat - ylimääräisiä nurkkia tai käytäviä ei ole, keittiössä on juuri sopivasti laskutilaa ja kodin säilytysratkaisuja on helppo täydentää omien tarpeiden mukaan. Alimman kerroksen asuntoihin oman viehätyksensä tuovat pienet asuntopihat, missä aamukahvi maistuu tavallistakin paremmalta. Ylempien kerrosten asunnoissa on parvekkeet, jotka toimivat niin olohuoneen jatkeena kuin vilvoittelupaikkana saunavuoron jälkeen. Huomaathan, että ilmoituksen kuvat ja visualisoinnit eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Ne voivat olla myös toisesta BoKlok-asunnosta ja ovat suuntaa antavia.

MAALAISKYLÄN IDYLLIÄ KATTAVIEN PALVELUIDEN, AKTIVITEETTIEN JA LUONNON ÄÄRELLÄ Kaunokin lähistöltä löytyvät kaikkien Klaukkalan palvelujen kirjo arjen sujuvuuteen. Vapaa-aikana pidätpä sitten luonnossa liikkumisesta, liikunnasta tai kulttuurista, Klaukkalassa aika ei käy pitkäksi. Ympäriltä löytyy luonnossa liikkumiseen Isosuon Natura -alue ja todella monipuoliset harrastus- ja virkistysmahdollisuudet, joiden tarjonta houkuttelee löytämään uusia lempilajeja. Ja, jos muualle on joskus tarvetta lähteäkin, niin matka taittuu bussilla kätevästi esimerkiksi Helsinkiin, Espooseen sekä muualle Nurmijärvelle. Klaukkalassa kaupunkimaisen asumisen ja luonnonrauhan yhdistäminen on todellakin mahdollista!

Jos viihtyisä puutaloasuminen kaupunkimaisessa ympäristössä lähellä luontoa kiinnostaa, ota meihin yhteyttä!

Tarja Ala-Leppilampi p. 0400 790 780, tarja.ala-leppilampi@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Vapaat asunnot

  Kaikki asunnot ( 20 )
  Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
  Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  As. Oy Nurmijärven Kaunokki
  Katuosoite
  Jouhisarankuja 5, Klaukkala, Nurmijärvi
  Isännöitsijä
  Valitaan osakkeenostajien kokouksessa.
  Asuinhuoneistoja
  27
  Autopaikat
  27 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, väestösuoja, asuntokohtaiset irtainvarastot, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto 27 m2, tekniset tilat

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti. YLÄPOHJA JA KATTO Rakennuksen yläpohja on puuristikkorakenteinen ja lämmöneristetty. Asuinrakennuksen kattomuoto on harjakatto ja vesikatemateriaalina on pelti. Yläpohja toteutetaan elementtivalmistajan vakiorakenteilla.
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö. LÄMMITYS Patteriverkollinen kaukolämpö, märkätiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Asuntojen kylpyhuoneissa lämmitysverkossa oleva valkoinen pyyhekuivainpatteri.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Huoneistoissa on asuntokohtainen koneellinen tulopoistoilmajärjestelmä, jossa on lämmön talteenotto. Asuntojen ilmanvaihtolaitteet sijaitsevat kylpyhuoneissa.
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  2 805 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Nurmijärven kunta kaavoitus 040 317 2394

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Kohteen lähietäisyydeltä löytyvät kattavat palvelut. Klaukkalan keskustan palvelut vain 1,5 kilometrin etäisyydellä. Klaukkalan tien varrelta löytyy kattava palvelujen kirjo kaikkine ravintoloineen ja päivittäistavaraliikkeineen. Monitoimitalo Monikon tapahtumasali tarjoaa tasokkaat puitteet erilaisille tapahtumille viihdekonserteista klassiseen musiikkiin, teatterista lastentapahtumiin ja yritystapahtumista yksityisiin tilaisuuksiin. Koulut: Kaikki kouluasteen kävelymatkan etäisyydellä. Alueella useita. Päiväkoti: Lähimpään päiväkotiin on matkaa vain noin 300 metriä. Harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä jäähalli, urheilukentät, pallokentät ja Natura-alue pitkospuineen. Nurmijärveltä löytyvätt laajat viheralueet ja ulkoilureitit. Valkjärven uimarannalle on matkaa 2,8 kilometriä, jossa pääset nauttimaan kesäisin vesiurheilusta ja kalastuksesta sekä talvisin avantouinnista, luistelu- ja hiihtoretkistä. Liikenneyhteydet: Bussipysäkille on juuri sopiva etäisyys, vain 300 metrin kävelymatka.

  Lisätiedot

  TIETOLIIKENNE Asunnot varustetaan nopeat laajakaistayhteydet mahdollistavalla datakaapeloinnilla. Huoneistoissa on vakiona 10 Mb internetliittymä (kiinteistöliittymä). Huoneiston haltija voi tilata lisänopeutta erillistä maksua vastaan kiinteistöliittymäoperaattorilta. YHTEISTILAT Asuntokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat talon ensimmäisessä kerroksessa.Yhtiön saunatilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.Rakennuksen maantasokerroksessa sijaitsee taloa palvelevat tekniikkatilat, sähköpääkeskus, teletila, lämmönjakohuone ja sprinklerialajakokeskus. Sprinklerikeskus sijaitsee naapuriyhtiön ensimmäisessä kerroksessa. Tonttien yhteinen kylmä ulkoiluvälinevarasto sijaitsee naapuriyhtiön tontilla piharakennuksessa. Väestönsuojatilat sijaitsevat naapuriyhtiön A-rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Talon yleisten tilojen ilmanvaihto on tulopoistoilmajärjestelmän piirissä. Ensimmäisen kerroksen ilmanvaihtolaitteet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Porrashuoneet ovat koneellisella poistoilmalla varustettu. Poistoilman huippuimurit sijaitsevat vesikatolla. Jätehuolto sijoittuu asemapiirroksessa erikseen merkitylle paikalle. Yhtiön rakennuksessa on hissi. AUTOPAIKAT Yhtiön tontille sijoitetaan yhteensä 30 autopaikkaa, joista yksi on liikuntaesteinen paikka. Yhtiön hallintaan jää yksi liikuntaesteisen pysäköintiin mitoitettu pysäköintipaikka sekä kaksi muuta autopaikkaa, joiden käytöstä yhtiö päättää. Yhtiöllä on vain kattamattomia autopaikkoja. Kaikki autopaikat on varustettu lämmitystolpalla. Asukaspaikoilla on varauduttu sähköautojen hidaslataukseen siten, että lämmitystolpat on varustettu sukolla. ULKOTILAT Pihaistutustyöt tehdään urakkasuoritukseen kuuluvana istutussuunnitelmien mukaisesti. Pihan pinnat ovat pääosin kivituhkaa sekä nurmea. Leikkipaikat ovat turvahiekkapohjaisia ja sijaitsevat yhteispiha-alueella. Rakennusaikaiset muutokset pihasuunnitelmaan ovat mahdollisia.

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kuvat

  Kohdetta välittää

  Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Liikekuja 1, KLAUKKALA

  010 254 2855 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä