Leena Mähönen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Koulutus: LKV-tutkinto, YKV-tutkinto

Kiinteistönvälittäjäurani aloitin v. 1989 Oulussa, joten työurani alalla on jo 29 vuotta. Vuodesta 1997 olen tehnyt asuntokauppaa Järvenpään, Kellokosken, Hyökännummen, Ohkolan ja Pornaisten alueella ja 2003 vuodesta alkaen Op-Kiinteistökeskus Uusimaan alaisuudessa. Joten vahvuuteni ovat pitkänlinjan asiantuntemukseni ja hyvä paikallistuntemukseni.Olen suorittanut heti alalle tultuani markkinointi-instituutissa kiinteistönvälittäjätutkinnon, 1992 LKV-tutkinnon sekä 2007 suoritin YKV -tutkinnon, mikä on alallamme korkein tutkinto.

Välittäjäurani olen aloittanut Oulussa 1989. Muutimme aviomieheni työn perässä Keski-Uudellemaalle v. 1996. Kotini Kellokoskella sijaitsee hyvin keskeisesti toimialueellamme ja perheeseeni kuuluu aviomies ja kolme lasta.

Mieheni toimii toimitusjohtajana isännöinti- ja kiinteistöjohtamispalveluita tarjoavassa yrityksessä, joten perheemme elinkeino on syvästi sidoksissa asumiseen ja sen hallinnointiin.

Kolme jo aikuista lapsemme ovat vahvasti mukana työelämässä. Rakkaimmat harrastukseni on lukeminen, liikunta ja mökillä puuhastelu.

JärvenpääOP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy LKV

Sibeliuksenkatu 17 04400 JÄRVENPÄÄ

Asiakaspalautteet