Tesomankuja 2 C, Tesoma, Tampere

Vuokra665 €/kk
Käyttöönottovuosi1969
Pinta-ala
48 m2
2h + kk + vh + kph

Remontoitu kaksio Tesoman ytimessä vapautuu uusille vuokralaisille 1.11 alkaen! Elisa 50M/10M laajakaistayhteys sisältyy vuokraan. Vuokrattavissa lämpötolpallinen autopaikka 22€/kk. Jos haluaa käyttää sisätilanlämmitintä, yhtiö perii vuosittain 70€ kiinteän maksun siitä.

Sijainti mitä parhain, avain Tesoman keskustassa joka on viimevuosina kokenut muodonmuutoksen. Viiden minuutin kävelymatkan päässä on lähijunapysäkki ja S-Market. Lähijuna palvelee nopeita yhteyksiä keskustaan, mutta sen lisäksi Tesomalta on hyvät yhteydet myös linja-autolla moniin suuntiin. Asunnon edessä viistottain on Westerin liikekeskus josta löytyy niin terveysasema, apteekki, K-Supermarket, Alko, kuin iso määrä ravintoloita ja muita palveluita.

Tämä asunto on remontoitu 2022, jolloin asunnon lattiat ja seinäpinnat on käyty läpi sekä keittokomero on kauttaaltaan saneerattu. Keittokomerossa on paljon kaappitilaa ja iso ikkuna joka tuo valoa huoneeseen, ikkunan edessä on työtaso jota voi käyttää myös ruokailutasona. Oleelliset kodinkoneet löytyy: keraaminen lattialiesi, astianpesukone, liesituuletin ja jääkaappipakastin.

Kylpyhuone on laatoitettu ja siisti, sinne mahtuu täysikokoinen pyykinpesukone, tilava suihku ja sekä peili- että allaskaappi. Eteisestä on käynti todella isoon vaatehuoneeseen, jonka lisäksi vuokralaisen käytössä on häkkivarastokomero taloyhtiön kellarissa. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet.

Vuokra: 665€/kk + vesimaksu yhtiön tariffin mukaan, nyt: 27€/kk/hlö. Elisa 50M/10M laajakaistayhteys sisältyy vuokraan. 2kk vuokran suuruinen rahavakuus. Vuoden sitoutuminen vuokrasuhteeseen. Ei lemmikkejä, eikä tupakointia. Vuokralaisella oltava koko vuokrasuhteen ajan laaja kotivakuutus vastuuvakuutuksella. Luottotietojen tulee olla kunnossa ja ne tarkistetaan.

Onko tämä kohde kiinnostava? Täytä sähköinen vuokra-asuntohakemus verkko-osoitteessa: https://op-koti.fi/kohde/587309/vuokra-asuntohakemus. Otamme yhteyttä hakemusten perusteella.

Kohdetta välittää:

Hae tätä asuntoa

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
587309
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Tesomankuja 2 C, 33310 TAMPERE
Omistusmuoto
Vuokra
Huoneluku
2
Huoneet
2h + kk + vh + kph
Asuinpinta-ala
48 m2
Kokonaispinta-ala
48 m2
Käyttöönottovuosi
1969
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
2/7
Hissi
Kyllä
Sauna
Ei
Ikkunat ja näköalat
Asunnon ikkunat länteen.
Vapautuminen
1.11.2024 mennessä

Hinta ja ehdot

Vuokra
665,00 €/kk
Vuokravakuus
1 330,00 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi, irtisanomisajan alkamiskohta aikaisintaan 11 kk vuokrasuhteen alusta.
Lisätietoa vuokra-ajasta
Mikäli asunto irtisanotaan edelläolevasta poikkeavasti, sopimussakko on 2kk vuokran suuruinen
Erityisehdot
Ei lemmikkejä, Ei tupakointia, kotivakuutus, luottotiedot oltava kunnossa
Vuokrataan kalustettuna
Ei

Sähkö vuokralainen ottaa oman sähkösopimuksen. Lämmitys. Vesi maksu, kiinteä: 27€/hlö/kk.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, yläkaapistossa paikka mikroaaltouunille.

Pesutilat

Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä tilaa täysikokoiselle pyykinpesukoneelle, kiinteät valaisimet, käsisuihku.

Säilytystilat

Vaatehuone, kellari

Materiaalit

Eteinen, makuuhuone, olohuone: lattiat laminaattia, seinät maalattu. Keittokomero: lattia laminaattia, seinät maalattu, välitilassa levy. Vaatehuone: lattia laminaattia, seinät maalattu. Kylpyhuone: lattia ja seinät laatoitettu, katossa puupaneeli.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni
Energialuokka
D 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
E luku: 142

Tehdyt korjaukset

- 2024 pohjaviemärin kuvaus (Viemäri- ja Kaivohuollot ALANEN Oy) - 2024 taloyhtiön asunnon C37 pintaremontti (Kruksi Oy) - 2024 taloyhtiön asunnon F92 jälleenrakennus + kellari häkkivarasto (pystyhormin kylmän käyttövesiputken vuoto sekä pystyviemärivuodon aiheuttama, JK-Tekniikka Oy) - 2023 Väestönsuoja (VSS) tarkastuspuutteiden korjaus ja tiiveyskokeet (Tammer-Turva Oy) - 2023 Väestönsuojien (VSS) padotusventtiilien poistot kokonaan viranomaisohjeiden mukaan, paitsi J-rapun padotusventtiilin uusinta vanhan tilalle (Maanrakennus T. Haavisto Oy, valvonta KnowTek Oy) - 2023 I-J-rappujen asuntojen ilmanvaihdon mittaukset ja säädöt IV-puhallinnopeutta säätämällä (Sirako Oy). Lisäraitisilmaventtiilin asennus J168 ja ilmanvaihdon mittasukset korvausilmansaannin parantamiseksi (V-S Ikkunahuolto Oy/Sirako Oy) - 2023 F-rapun pystyhormin kylmän käyttövesiputken korjaus (RKM Group Oy) - 2023 sähköautolatauskartoitus (Tampereen Vera Oy) - 2023 viemäreiden kuvaus (Hurrikaanit Oy) - 2022 väestönsuojien tarkastukset (Keski-Hämeen Sammutinhuolto Oy) - 2022 pihapuiden kuntotutkimukset (Tampereen Infra Oy) - 2022 hissien kannatinköysien uusinnat (A-, C-, D-, F- ja J-hissit) (Kone Hissit Oy) - 2022 julkisivu- ja parvekesaneeraus jälkitöitä (RJP Rakennus Oy) - 2022 sähköpääkeskusten lämpökamerakuvaukset (Sähköansio Oy) - 2021 julkisivu- ja parvekesaneeraus (maalaus) (pääurakoitsija RJP rakennus Oy, rakennuttaminen ja työnvalvonta A-insinöörit Rakennuttaminen Oy sekä hanke- ja toteutussuunnittelu A-insinöörit Suunnittelu Oy) - 2021 vieraspaikoista kylmäautopaikkoja sekä kylmäautopaikkojen lisäys, yhteensä 12 kpl, kylttien asennus, vieraspaikkoja jäi 10 kpl, joissa 4 h pysäköintikiekko velvoite (Lännen Kiinteistöpalvelu Oy) - 2020 huoneiston E84 palovahingon jälleenrakennustyöt - 2020 Fiksuvesi vedensäästökalusteiden asennus kaikkiin huoneistoihin SUORITETUT HUOMATTAVAT KUNNOSSAPITO- JA MUUTOSTYÖT VUODET 1979 - 2019 PYYDÄ VÄLITTÄJÄLTÄ.

Muut tiedossa olevat korjaukset

-2024 ikkunoiden raitisilmasuodattimien vaihto, korvausilman saannin parantaminen (lisä raitisilmaventtiilien asennus ikkunapuitteisiin 50 % asunnoista), mahdollisesti hissien köysien uusintaa. VSS tarkastuksessa havaittujen puutteiden korjaus. Osakasmuutostyöt märkätiloissa. Tesomanhovin kustannuksella sadevesiviemärin sortuman korjaus (Käräjäkukkulan tontin puolella) - 2025 korvausilman saannin parantaminen (lisä raitisilmaventtiilien asennus ikkunapuitteisiin 50 % asunnoista). Huoneistojen ja yleistilojen märkätilakartoitus ja mahdolliset saneeraustoimet porras- ja kellarikäytävien maalaukset+ uudet huoneisto-ovet karmeineen -2026 yhteissaunojen saneeraukset, kaikkien pystyviemäreiden sukitus (tarvittaessa aiemmin). Palovaroittimet asuntoihin ja yleistiloihin taloyhtiön vastuulle -2027 kaukolämmönjakokeskuksen uusinta ja verkoston tasapainotus tarvittaessa -2028 piharemontin hanke- ja varsinainen suunnittelu (pysäköintipaikat, sähköautopaikat, istutukset, pihavalaistus)

Lisätiedot

Saunamaksu: 15€/kk.

Joustoa muuttoon ja
remonttiin

Tutustu OP:n joustoluottoon
Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Tampere OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12, TAMPERE

010 2546800 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Katso kotivakuutuställe kohteelle