Matkapuhelin: 050 389 6811 vaino.kahkonen@op.fi

Väinö Kähkönen

Kiinteistönvälittäjä, vuokravälittäjä, LKV, KiLAT
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 389 6811 vaino.kahkonen@op.fi

Ammattitaitoista kiinteistönvälitystä ja vuokravälitystä Tampereen seudulla!

Kun etsit helposti lähestyttävää kiinteistönvälittäjää, joka tekee aina parhaansa asiakkaansa eteen, soita minulle. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja otan yhteydenoton sekä yhteistyön suurena luottamuksen osoituksena. Palvelen ammattitaidolla ja autan asiakkaita Tampereen ja ympäryskuntien alueella niin asunnon myymisessä, ostamisessa kuin vuokraamisessakin.

Kiinteistönvälitysala oli pitkään haaveenani, sillä asuminen, rakentaminen ja ihmisten auttaminen ovat lähellä sydäntäni. Kiinteistönvälittäjänä pääsen auttamaan asiakkaitani heidän elämänsä tärkeimmän hankinnan, oman kodin, löytämisen kanssa. Olen sosiaalinen, iloinen ja positiivinen persoona, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja heidän pulmiensa ratkaisemisesta. Työni on minulle elämäntapa, enkä uskoisi viihtyväni kahdeksasta neljään työssä. Sytyn haasteista sekä muuttuvista tilanteista ja aikatauluista.

Työelämässä olen ollut yli vuosikymmenen niin yrittäjänä, esihenkilönä kuin työntekijänäkin. Tutuksi ovat tulleet kiinteistönvälitysalan lisäksi ravintola-ala, siivousala ja olenpa käynyt taksikurssinkin Tampereella. Tälläkin hetkellä olen myös omistajana tamperelaisessa Mixei-ravintolassa. Kotoisin olen Ruovedeltä ja tunnen Tampereen seudun kuin omat taskuni asuttuani lukuisissa osoitteissa Tampereella ja ympäryskunnissa. Myös taksikurssi opetti aluetuntemusta, joka kiinteistönvälityksessä on vaatimuksena. Puhun hyvää englantia ja asioin mielelläni englanniksi, joten pystyn palvelemaan myös vieraskielisiä asiakkaita. Vapaa-aikanani ulkoilen kahden kääpiöpinserini kanssa ja nautin muun muassa sienestyksestä. Matkailu ja erilaisiin kulttuureihin tutustuminen avartaa maailmaani lomilla.

Ota yhteyttä, kun olet myymässä, ostamassa tai vuokraamassa asuntoa!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE