Matkapuhelin: 050 389 6811 vaino.kahkonen@op.fi

Väinö Kähkönen

Vuokravälittäjä, LKV, KiLAT
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 050 389 6811 vaino.kahkonen@op.fi

Ammattitaitoista vuokravälitystä Tampereen seudulla!

Kun etsit helposti lähestyttävää vuokravälittäjää, joka tekee aina parhaansa asiakkaansa eteen, soita minulle. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja otan yhteydenoton sekä yhteistyön suurena luottamuksen osoituksena. Palvelen ammattitaidolla ja autan asiakkaita Tampereen ja ympäryskuntien alueella mielelläni asunnon vuokraamisessakin.

Kiinteistönvälitysala oli pitkään haaveenani, sillä asuminen, rakentaminen ja ihmisten auttaminen ovat lähellä sydäntäni. Vuokravälittäjänä pääsen auttamaan asiakkaitani heidän elämänsä tärkeimmän asian, oman kodin, löytämisen kanssa. Olen sosiaalinen, iloinen ja positiivinen persoona, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja heidän pulmiensa ratkaisemisesta. Työni on minulle elämäntapa, enkä uskoisi viihtyväni kahdeksasta neljään työssä. Sytyn haasteista sekä muuttuvista tilanteista ja aikatauluista.

Työelämässä olen ollut yli vuosikymmenen niin yrittäjänä, esihenkilönä kuin työntekijänäkin. Tutuksi ovat tulleet kiinteistönvälitysalan lisäksi ravintola-ala, siivousala ja olenpa käynyt taksikurssinkin Tampereella. Tälläkin hetkellä olen myös omistajana tamperelaisessa Mixei-ravintolassa. Kotoisin olen Ruovedeltä ja tunnen Tampereen seudun kuin omat taskuni asuttuani lukuisissa osoitteissa Tampereella ja ympäryskunnissa. Myös taksikurssi opetti aluetuntemusta, joka kiinteistönvälityksessä on vaatimuksena. Puhun hyvää englantia ja asioin mielelläni englanniksi, joten pystyn palvelemaan myös vieraskielisiä asiakkaita. Vapaa-aikanani ulkoilen kahden kääpiöpinserini kanssa ja nautin muun muassa sienestyksestä. Matkailu ja erilaisiin kulttuureihin tutustuminen avartaa maailmaani lomilla.

Ota yhteyttä, kun olet vuokraamassa asuntoa!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 12 33100 TAMPERE

Ota yhteyttä

Vuokravälitys -
OP Koti Pirkanmaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Väinö Kähkönen
Vuokravälittäjä, LKV, KiLAT
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.