Matkapuhelin: 045 128 8090 vaino.kahkonen@op.fi

Väinö Kähkönen

KiLAT-harjoittelija
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 045 128 8090 vaino.kahkonen@op.fi

Opiskelen KiLATia, eli liiketoiminnan ammattitutkintoa kiinteistönvälityksen osaamisalalta ja olen työharjoittelussa Pirkanmaan OP Kodissa. Työelämässä olen ollut yli vuosikymmenen niin yrittäjänä, esihenkilönä kuin työntekijänäkin. Tutuksi ovat tulleet ravintola-ala, siivousala ja olenpa käynyt taksikurssinkin Tampereella. Tälläkin hetkellä olen omistajana tamperelaisessa Mixei-ravintolassa.

Kiinteistönvälitysala on ollut pitkään haaveenani, sillä asuminen ja rakentaminen sekä asiakkaiden auttaminen ovat lähellä sydäntäni. Kiinteistönvälittäjänä pääsisin auttamaan ihmisiä heidän elämänsä tärkeimmän hankinnan, oman kodin, löytämisen kanssa. Olen sosiaalinen, iloinen ja positiivinen persoona, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta ja heidän pulmiensa ratkaisemisesta. Työni on minulle elämäntapa, enkä uskoisi viihtyväni kahdeksasta neljään työssä. Sytyn haasteista sekä muuttuvista tilanteista ja aikatauluista.

Kotoisin olen Ruovedeltä ja tunnen Tampereen seudun kuin omat taskuni asuttuani lukuisissa osoitteissa Tampereella ja ympäryskunnissa. Myös taksikurssi opetti aluetuntemusta, joka kiinteistönvälityksessä on vaatimuksena. Puhun hyvää englantia ja asioin mielelläni englanniksi, joten pystyn palvelemaan myös vieraskielisiä asiakkaita. Vapaa-aikanani ulkoilen kahden kääpiöpinserini kanssa ja nautin muun muassa sienestyksestä. Matkailu ja erilaisiin kulttuureihin tutustuminen avartaa maailmaani lomilla.

Ota yhteyttä, kun on asunnonvaihdon aika!

TampereOP Koti Pirkanmaa Oy LKV

Hämeenkatu 6 A 33100 TAMPERE