Malminkatu 5 B, Kamppi, Helsinki

Vuokra2 600 €/kk
Käyttöönottovuosi1988
Pinta-ala
107 m2
4h + k + rt + kph + s + wc + p (yj 4h + k + s)

Laadukas perheasunto Kampissa

Seitsemännessä kerroksessa Malminkadun ja Eteläisen Rautatiekadun kulmassa on tarjolla poikkeuksellisen tyylikäs ja toimiva kolmen makuuhuoneen asunto vuokralle. Kulmahuoneiston ja lasitetun parvekkeen näkymät yli Baanan ja kohti Hietaniemeä ovat upeat. Huoneisto on siistissä kunnossa ja yksityiskohdiltaan mietitty. Asunnossa on sauna, erillis-wc, hyvät säilytystilat ja laadukkaat varusteet ja materiaalit. Suuri plussa on autohalli, jonne pääsee suoraan rapusta ja josta on vuokrattavissa autopaikka varsin kohtuullisin kustannuksin.

Kun puhutaan sijainnista Helsingissä ja sen keskustassa, niin se ei tästä parane. On vaikea kuvitella keskeisempää paikkaa, joka olisi yhtä rauhallinen kuin tämä kulmaus. Sen lisäksi ylin kerros tuo aina oman tunnelmansa asumiseen. Jos etsit modernia, toimivaa, tilavaa ja edustavaa vuokrakotia keskeltä kaupunki, tämä on se. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi.

Ps. Voi tutustua oheisen virtuaalikierroksen avulla asuntoon jo etukäteen.

Yhteydenotot: paulus.palomurto@op.fi p. 050 544 0598

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
586186
Kohdetyyppi
Kerrostalo
Osoite
Malminkatu 5 B, 00100 HELSINKI
Omistusmuoto
Vuokra
Huoneluku
4
Huoneet
4h + k + rt + kph + s + wc + p (yj 4h + k + s)
Asuinpinta-ala
107 m2
Kokonaispinta-ala
107 m2
Käyttöönottovuosi
1988
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
7/8
Hissi
Kyllä
Sauna
Kyllä
Parveke
On , lasitettu
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu kulmaparveke Baanan ja Hietaniemen suuntaan
Ikkunat ja näköalat
Katunäkymät / avara kulmahuoneistonäkymä 270-astetta Baanan ja Hietaniemen suuntaan
Vapautuminen
Heti

Hinta ja ehdot

Vuokra
2 600,00 €/kk
Vuokravakuus
5 200,00 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi, irtisanomisajan alkamiskohta aikaisintaan 11 kk vuokrasuhteen alusta.
Erityisehdot
Ei lemmikkejä, Ei tupakointia, oma sähkösopimus ja kotivakuutus
Vuokrataan kalustettuna
Ei

Vesi 23 €/hlö.

Varustus

Keittiö

Jääkaappipakastin, erillisuuni AEG, induktioliesi AEG, liesikupu, astianpesukone AEG, kaapistot, kiinteät valaisimet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Kellari

Materiaalit

Olohuone: parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Makuuhuoneet: parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Keittiö: parketti, seinät lasi/maalattu, katto maalattu. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta ja katto paneloitu.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni
Energialuokka
F 2013
Lisätietoa energiatodistuksesta
Voimassa 22.10.2024

Tehdyt korjaukset

2015 Märkätiojen korjauksia 2016 Sisäpihan katoksen puhdistus ja maalaus 2016 Pesutuvan pesukoneiden 2 kpl uusinta 2016 A - portaan hissin ohjauskeskus 2016 Parkkihallin betonikorjaukset, 3 yhtiön yhteishanke 2016 Taloautomatiikan päivitys 2017 Parkkihalliin ja kellariin johtavan hissi uusiminen 2018 Porrashuoneiden peruskorjaus ja maalauskunnostus, aloitus C-, B-ja A-rappu. 2018 Lämmitysjärjestelmän säätö (vesi-, lämmitysjärjestelmän linjasulku- ja säätöventtiilit uusiminen sekä viallisten patteriventtiilien uusinta) 2020 B - portaan hissin ohjauskeskuksen uusinta 2020 Porrashuoneiden ikkunahuolto (toteutussuunnittelu) 2020 Pohjaviemärin ja sadevesijärjestelmän kuvaus ja puhdistus 2021 Porrashuoneiden ikkunoiden uusiminen 2021 Pesutuvan saneeraus 2021 2019 jätevesiviemärissä havaitun painuman kunnon seuranta. Ei ongelmia ja kunto ei ole huonontunut. 2022 Pesu/puhdistus pihan puoleiselle lipalle. 2021 huoltoraportissa mainittua pesua ei nyt suoriteta. 2022 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö 2022 Pohjaviemärien ja sadevesijärjestelmän tarkastus: Painauman takia vuosittain toteutettava. 2023 Ikkunoiden ja parvekeovien toiminnan tarkastus ja tiiveyskorjaukset 2023 Pohjaviemärintarkastus, painauman takia vuosittain toteutettava

Suunnitellut korjaukset

Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma (PTS) 2023 Katto (toteutussuunnittelu): huoltomaalaus/pinnoitus 7/2024 Energiatodistuksen uusiminen 2024: Nykyinen todistus voimassa 22.10.2024 2024 Katto (toteutus): Huoltomaalaus/pinnoitus 2024 PTS - Pihan leikkivälineiden tarkastus: Tarkastus tulee suorittaa virallisen leikkipaikkatarkastajan toimesta 2024 Savunpoistokeskukset: savunpoistokeskuksen luukku aukitilatiedon liittämistä valvontaan, kaapelointitarve 2024 Yleisten tilojen saneeraus: a) Saunan pesuhuoneen seinän alasauman poisto ja uusiminen punahomeen takia. Pesuhuoneen ja pukuhuoneen penkkien sekä WC pytyn kannen uusiminen. Saunan lauteiden etulautojen kiinnityksen korjaaminen. Pesuhuoneen, pukuhuoneen ja takkahuoneen seinien peruspesu. b) Pesutuvan ja kuivaushuoneen seinien peruspesu. Pesutuvan penkin uusiminen. 2024 Pohjaviemärin tarkastus: Painauman takia vuosittain toteutettava. 2024 Parvekelasit: Huolto on suositeltavaa suorittaa 5 vuoden välein. 5 vuoden käyttöturva Lumon Oy päättyy 2024, jolloin parvekelasihuolto on syytä suorittaa uudestaan. 2029 Yleisten tilojen saneeraus (toteutus): Saunan, pukuhuoneen ja WC:n sekä pesutuvan kuivaushuoneen saneeraus (toteutus).

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Lähikauppa K-Market Pohjoinen Rautatiekatu, Alepa, Kampin kauppakeskus, lähialueen palvelutarjonta on kattava. Koulut: Alueella useita. Päiväkoti: Alueella useita. Kaikki Helsingin keskustan ja Kampin palvelut kävelymatkan päässä. Hietaniemen uimaranta ja moninaiset liikuntamahdollisuudet lähellä. Liikenneyhteydet: Erinomaiset, alueella mm Kampin metroasema ja liikenneterminaali

Joustoa muuttoon ja
remonttiin

Tutustu OP:n joustoluottoon
Luoton myöntää OP-Korttiyhtiö Oyj

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Helsinki OP Koti Uusimaa Oy LKV

Kapteeninkatu 7, HELSINKI

010 255 5900 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Katso kotivakuutuställe kohteelle