Matkapuhelin: 050 544 0598 paulus.palomurto@op.fi

Paulus Palomurto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: yo-merkonomi / markkinointi
Matkapuhelin: 050 544 0598 paulus.palomurto@op.fi

Sanotaan, että kaupanteossa tarvitaan vähintään kaksi osapuolta. Tähän voi hyvällä syyllä lisätä, että monesti myös ammattitaitoinen välittäjä. Minä uskon, että aina on mahdollisuus löytää ratkaisuja, joihin kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Pohjan parhaaseen lopputulokseen luovat ymmärrys markkinoista ja eri tahojen tarpeista.

Hyvän välittäjän osaamiseen kuuluvat alaa koskevan lainsäädännön ja hyvien toimintatapojen tuntemus. Tästä yhtenä konkreettisena merkkinä on välittäjän suorittama LKV-tutkinto. Näihin säädeltyihin kriteereihin ja alan itse määrittelemään Hyvään välitystapaan OP Koti Uusimaa on luonnollisesti sitoutunut. Edellä mainittujen lisäksi tarvitaan myös ahkeruutta, sinnikkyyttä, rehellisyyttä ja kykyä toimia päämäärätietoisesti ja tehokkaasti. Nämä kaikki edellä mainitut ovat päivittäisiä tavoitteitani.

Kotikaupunkini Helsingin kadut, talot ja kodit ovat lähellä sydäntäni. Osaamiseni ja asenteeni yhdistettynä OP Kodin ammattilaisten verkostoon mahdollistavat parhaan lopputuloksen. Ole yhteydessä minuun ja anna minun olla luottamuksesi arvoinen.

Paulus Palomurto

HelsinkiOP Koti Uusimaa Oy LKV

Kapteeninkatu 7 00140 HELSINKI

Kysy minulta näistä kohteista

Ota yhteyttä

Helsinki Ullanlinna -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Paulus Palomurto
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.