Kohteessa esittely su 27.10.klo. 14:00 - 14:30 .

Jäälinkangas 8, Jääli, Oulu

Velaton myyntihinta299 000 € Myyntihinta: 299 000 €
Käyttöönottovuosi1996
Pinta-ala
175 m2
6h, k, th, khh, ph, s

Tilava ja kattavasti remontoitu omakotitalo Jäälissä, täydellinen lapsiperheen koti!

Tervetuloa tähän viihtyisään ja tilavaan omakotitaloon Jäälinojan varrella, joka tarjoaa erinomaiset puitteet lapsiperheelle! Kodin useat makuhuoneet joustavat käyttötarkoituksen mukaan; tilaa riittää niin makuuhuoneiksi kuin työ- tai vierashuoneiksi.

Keittiö ja olohuone yhdistyvät lähes saumattomasti. Korotettu huonekorkeus olohuoneessa tuo näyttävyyttä ja avaruutta koko kotiin. Keskeisellä paikalla sijaitseva tilava keittiö houkuttelee viettämään yhteistä aikaa perheen ja ystävien kesken. Keittiön vieressä sijaitseva takka ja leivinuuni tuovat mukavaa tunnelmaa ja lisälämpöä kylminä iltoina. Lisäksi kodin kaksi ilmalämpöpumppua pitävät kodin energiatehokkaana ympäri vuoden.

Koti on ollut erinomaisessa hoidossa, ja sitä on kattavasti remontoitu vuosien varrella. Lattioita uusittu, seinäpintoja päivitetty, ja molemmat wc:t remontoitu. Tänä vuonna myös sauna ja kylpyhuone on uusittu ja ne ovat siten modernissa kunnossa.

Tässä kodissa arjen sujuvuus on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Tilava eteinen tarjoaa runsaasti säilytystilaa ulkovaatteille. Pyykinpesulle ja tekstiilihuoltoon on varattu hyvin tilaa kodinhoitohuoneessa, joten arki sujuu mutkattomasti. Kodin lukitus on modernisoitu Yale-älylukitusjärjestelmällä, joten avaimien unohtuminen ei enää aiheuta huolia - sisään pääset helposti ja turvallisesti.

Autotallin ja katoksen yhteydessä on kaksi lämmintä varastoa, joten säilytystila ei varmasti lopu kesken.

Tilava oma tontti tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja pihaleikkeihin lasten kanssa. Etupihaa reunustaa pensasaita ja pihalla on lisäksi perennapenkki. Pihalla on hyvät lähtökohdat myös omalle hyötypuutarhalle! Pihan perältä löytyy tunnelmallinen kärrysauna, jonka löylyissä voit unohtaa arjen kiireet ja nauttia mökkitunnelmasta omassa pihassa. Pihapiiristä myös leikkimökki lapsille sekä vaja puutarhakalusteille tai polttopuille.

Jäälin alueella on kattavat palvelut. Lähistöltä löytyvät päiväkodit, koulut, kirjasto, kauppa sekä monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun. Alueelta on erinomaiset julkiset yhteydet myös Oulun suuntaan.

Mikäli etsit tilavaa kotia, jossa erillinen autotalli ja iso piha-alue, niin ota rohkeasti yhteyttä. Tämä koti on parasta paikan päällä!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
584912
Kohdetyyppi
Omakotitalo
Osoite
Jäälinkangas 8, 90940 JÄÄLI
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
6
Huoneet
6h, k, th, khh, ph, s
Asuinpinta-ala
175 m2
Rakennusluvan mukainen kerrosala on 201 m². Asuintilojen pinta-ala ei ilmene asiakirjoista.
Kokonaispinta-ala
201 m2
Käyttöönottovuosi
1996
Yleiskunto
Hyvä
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hintatiedot

Myyntihinta
299 000,00 €
Kiinteistövero
700 €/vuosi

Sähkö: 2850 €/vuosi 22000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 574 €/vuosi. Puhtaanapito: 295 €/vuosi. Kiinteistövero: 700 €/vuosi. . Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla viimeisen vuoden aikana ollut noin 22 000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Ostaja vastaa varainsiirtoverosta.

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, kaapistot, pöytätasojen materiaali kivi ja melamiini.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Autotallin yhteydessä kaksi varastoa.

Materiaalit

Keittiö: Lattia laattaa, seinät maalattu, katto mdf-levyä. Olohuone: Lattia laminaattia, seinät maalattu, katto mdf-levyä. Makuuhuone 1: Lattia laminaattia, seinät maalattu, katto mdf-levyä. Makuuhuone 2: Lattia laminaattia, seinät maalattu, katto ruiskumaalattu valkoinen. Makuuhuone 3: Lattia laminaattia, seinät maalattu, katto ruiskumaalattu valkoinen. Kodinhoitohuone: Lattia laattaa ja seinät laattaa / maalattu, katto paneloitu. Sauna: Lattia laattaa, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu. Eteinen: Lattia laattaa, seinät tiiltä/maalattu, katto mdf-levyä. Wc: Lattia laattaa, sinä maalattu / sormipaneelia, katto paneloitu.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni. Väliseinät ovat myös betonielementtiä tai tiiltä. (Ei ole puurunkoisia väliseiniä.).
Kattotyyppi
Harja
Kattomateriaali
Tiili. Tiilikatto on puhdistettu joka toinen vuosi.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkö. Takka, leivinuuni ja kaksi ilmalämpöpumppua.
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys sähkö
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen tulo ja poisto, lämmön talteenotto
Energialuokka
D 2018

Tehdyt korjaukset

Kodin pintoja on kattavasti remontoitu ja huolettu vuosien aikana. Eteinen ja kuraeteinen remontoitu. Keittiön tasot on uusittu ja kaappien ovet uusittu. Lattiapintoja ja sisäkattoja uusittu. Seiniä maalattu / tapetoitu. Molemmat WC:t remontoitu ja kalusteet uusittu edellisen vuoden aikana. Sauna-, kylpyhuone- ja IV-huoneremontti toteutettu 2024. Talon kattoa on huollettu säännöllisesti eli tiilikattoa on puhdistettu.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 659 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
332 m2
Lisätietoja maapohjasta
Kaavamerkintä AO I, erillispientalojen korttelialue, e=0,20

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: K-Supermarket Jääli n. 750 m, Jäälin kirjasto n. 1,3 km, Jäälin apteekki n. 750 m, terveysasema n. 7 km, Oulun keskusta n. 14 km. Koulut: Jäälin koulu n. 1,3 km. Päiväkoti: Touhula Satumetsä n. 400 m. Jäälin skeittiparkki ja Tuokkosenmäen leikkipuisto n. 800 m, Jäälihalli n. 900 m. Liikenneyhteydet: paikallisliikenne n. 300 m

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Poratie 4, OULU

010 2535 400 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!